NECRO/XXX

Zaczęty przez Hammer44, Listopad 09, 2007, 04:39:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hammer44

Witam zastanawiam sie co by bylo ciekawe na Necro jak bym miał robic mutanta, od razu powiem, ze OL odpada, zastanawialem sie nad Necro/SWS, Necro/Sk, Necro/EE jaka według was była by najciekawsza z tych suba, moze ktos ma jakąś z tych co podałem, jesli tak to prosił bym o jakieś opinie jakie"+" i "-" tej/tych klas

Pozdro

I HATE EMO KIDS

Reina

necro sk jest o tyle swietny, ze nie dosyc, ze masz dodatkowy paraliz, to jeszcze  swietne zdolnosci defensywne,  ktore swietnie uzupelniaja TP necrofila,  wada takiej postaci jest brak buffka, ale i bez niego potrafi wieeele zdzialac ;)
sws... nie jestem przekonany, bo song na defa p i m, run  spd i max hp to chyba za malo, zeby robic az mutanta
ee niezla maszynka do zabijania, jednoczesnie greater heal z castem spsa i TP... mniam ;)  do tego pow i recharge, sweet

zamiast sws, juz wolalbym raczej bd, siren+mystic+conc i mozna ciac wszystko dookola majac TP ;)

jak chcesz miec buffka, SE da ci sporo, w tym root - a to piekna rzecz

skoro przekreslasz OLa, ok, ale to swietna postac, buffki swietne, drain 80% back w polaczeniu z dark vortexem i gloomem, cp heal, przydatnosc w klanie/party ogromna, zwlaszcza na mass/siege, glowna wada - mana idzie jak szalona

pomysl raczej, czego oczekujesz od swojego necrusa,
pdef? sk/inny tank
cast? ee
selfbuff? bd/sws(wymienie, choc mi nie lezy subka)/se/ee
self heal? sws, tk,(jego elemntal dziala niezle i bez koniecznosci zmiany targetu - bardzo przydatne)/se/ee/bish(ale to juz nie mutant)
wiecej pomyslow nie mam
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Elvin

Necro/SK to prawdziwa maszyna do zabijania.

ciger

To ja skorzystam z okazji, że został poruszony wątek necro/sk ;P Mianowicie chodzi mi o różnicę między nekro/sk a sk/necro. Słyszałem że takowa istnieje (coś w statystykach). Mam zamiar zrobić taką subkę w przyszłości, a nie chciałbym wyrzucić horna w błoto, bo okaże się, że coś jest nie tak :P

Elvin

Cytat: ciger w Grudzień 19, 2007, 10:19:26 PM
To ja skorzystam z okazji, że został poruszony wątek necro/sk ;P Mianowicie chodzi mi o różnicę między nekro/sk a sk/necro. Słyszałem że takowa istnieje (coś w statystykach). Mam zamiar zrobić taką subkę w przyszłości, a nie chciałbym wyrzucić horna w błoto, bo okaże się, że coś jest nie tak :P
lol...

staty zmieniasz kiedy chcesz u SirErica.. a jak ktos pisze o necro/sk czy sk/necro to i tak ma na 100% postac na statsach necro..

ciger

Chyba mnie nie zrozumiałeś... Nie chodziło mi o to, czym się różni gra taką postacią na statach sk od gry na statach necro, bo to wiem. Tak samo to, że można przełączać subke u Erica . Pytałem się, czy jest jakaś różnica między postacią robioną (human>>>retail sk>>>dn sub necro) a (dark elf>>>retail necro>>>sk). Nieważne, znalazłem już odpowiedź i tak ;P

Reina

tylko wyglad Delf czy human ;p
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Elvin

Cytat: ciger w Grudzień 20, 2007, 03:13:11 PM
Chyba mnie nie zrozumiałeś... Nie chodziło mi o to, czym się różni gra taką postacią na statach sk od gry na statach necro, bo to wiem. Tak samo to, że można przełączać subke u Erica . Pytałem się, czy jest jakaś różnica między postacią robioną (human>>>retail sk>>>dn sub necro) a (dark elf>>>retail necro>>>sk). Nieważne, znalazłem już odpowiedź i tak ;P
Nie ja nie zrozumialem tylko ty nie umiesz napisac o co Ci chodzi pfff przeczytaj sobie co tam napisales lol.

ciger

@Elvin: człowieku, wyluzuj... Zamiast jechać po ludziach to się zastanów nad sobą lepiej. "lol" i "pff" to każdy debil potrafi napisać. A sensownej odpowiedzi na KONKRETNE pytanie to już mało kto potrafi udzielić. bb

@Reina: już się dowiedziałem, mimo to dzięki za potwierdzenie :)

spoko, ale pisz konkretniej o co ci chodzi, bo sk/necro = necro/sk i nikt ci nie dojdzie do tego, o co ty konkretnie pytasz, czy o statsy, czy bazowa postac pod retail czy co, wiec sie nie dziw Elvinowi ze nie skapowal pytania, bo ja tez nie.   /Reina

Thorns

Necro/EE    2,4  casta mowi za siebie + wieksza szansa na magiczne crit, dobry heal, rechange many itd

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Cralin

Sorry ,że odkopuje ale:

Mam Necro/ee i nie wiem jaką sube wziąć potem?Ma ktoś pomysł?