realia retaila czyli jak to wszystko wygladac powinno

Zaczęty przez Kesai, Styczeń 07, 2008, 04:01:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kesai

wydaje mi sie, ze to odpowiedni dzial, a chcialbym zapytac jak faktycznie ta gra powinna dzialac. atm gram na wrath, gdzie mamy wciaz bete IL.

- bison totem. z tego, co zauwazylem, to zmiana statow jest rowniez widoczna z lukiem (60% hp - patk i crit rate). l2 calc pokazuje to samo, natomiast reszta totemow wydaje sie nie dzialac. zealot rowniez.
- bd/sws' aggression. skill jeszcze z 1 profy. jak to powinno 'wchodzic'? na tyle dobrze, ze taki bd/sws moze wylaczyc kogos calkowicie z gry?
- autotarget/trick/switch. coz.. atm trick i switch sa useless na 'kumatych' graczy, bo wystarczy spamowac normal attackiem i cudownie, automatycznie mam utracony cel. slyszalem o jakiejs przerwie po udanym tricku/switchu (10s or sth), ze autotarget nie dziala i trzeba targetowac recznie. tu wydaje sie to nie dzialac (na razie, mam nadzieje).
- wredne lvlowanie cry na 13 na emberze.. zabilismy to kilkanascie (mysle, ze z 20 bylo, moze wiecej) razy i ciagle bez efektu. az tak zle to wchodzi?

jak to wszystko wyglada na retku? chcialbym cos zglosic zeby to faktycznie dzialalo lepiej, serwik ma potencjal (jak na private ;p). tylko zeby zglosic cokolwiek - trzeba wiedziec jak to dziala. ;] dzieki za jakakolwiek odp.

montezuma

1. totemy mozna uzyc tylko z fistami i tylko z fistami dzialaja (chyba)
2. Nie nie mozna calkowice kogos wylacyc, ale szansa wejsca jest spora i gubisz target, pry spamie jest to dosc skuteczne.
3.trick i swich zdejmuja ci target, czyli musisz ponownie zaznacyc dana osobe, anuluja tez skill ktory castujesz w danym momecie. Z autotargetem nie rozumiem, dziala tylko jezeli w danej chwili nikogo nie masz zaznaczonego
4??? my stage 13 robimy w hero rift albo na fritnezza.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

pix3l

ad3: Jesli spamujesz 'attack'(albo forceattack) na przeciwniku ktory wrzuca ci trick/switch, zgubisz target ale po chwili automatycznie targetujesz go spowrotem. Dziala TYLKO z ze zwyklym attackiem(lub forceattack), nie przy skillach.

ad4: ember to jeden z najbardziej przeje*** bossow;] Olejcie go i jak chcecie lvlowac stage 13 to idzcie do hero rifta. boss nazywa sie Anakazel, ma lvl 78, ma dark attack attribute.

Jest gneralnie latwy do polozenia, mozna zabic z tankiem albo destroyerem (W t1 2h miecz z health dla destro i da rade)
:O

Kll

Wiesz poczekaj az live wejdzie na dexa, bo niestety jest sporo updatow, ktore zostaly na razie tylko na dexie wprowadzone.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Marc1n

HATE ME MOAR!

Abramek

Cytat: montezuma w Styczeń 07, 2008, 04:50:37 PM
4??? my stage 13 robimy w hero rift albo na fritnezza.

Udało się w końcu zrobić frintezze na CT1?

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

comeback

Cytat4??? my stage 13 robimy w hero rift albo na fritnezza.

Hero rift to najlepsza opcja, dobry exp, fajne dropy z RB, i możesz skasować go parę razy na 1 party:) Na ember też nam weszły, poza tym Antharas, Valdek i Frintezza, choć nei znam priwa na którym działa frintezza (ofc nei mówię o l2joke)...
Swarm Member

Luna- 6x HE

Siena

Z Anakazela jest lipny drop jak cholera :P Żadko coś leci, a jak już to jakieś śmieci na pole S.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

pix3l

Anakazel dropnal mi SaintSpear dwa razy.
Leca tez full dropy/czesci na Tateosiany.

Jednak szansa na drop jest mala, tyle razy go zabilismy a full dropow bylo moze 7 czy 8.
:O

Quelledillion

CytatZ autotargetem nie rozumiem, dziala tylko jezeli w danej chwili nikogo nie masz zaznaczonego

Czyli akurat po takim tricku lub bashu nie masz nikogo zaznaczonego i po hicie dostajesz target.Najwiekszy bezsens jaki widzialem i glupota w IL.