Interlude Na Abyss - Nowosci, Zmiany, Updaty itp. itd.

Zaczęty przez gabrys76, Wrzesień 06, 2007, 10:38:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yezo

Cytat: Kll w Listopad 05, 2007, 11:41:52 PM
Bo recek na helmy nie wyspoilujesz, w interlude doszedl drop z moba ale z niska szansa.
cóż na retailu jakoś hełm potrafi kosztować 15-20 m ^^ więc teoretycznie na privie z dropem x3 powinno byc łatwiej oto.
League of Legends

johnq

Cytat: Yezo w Listopad 06, 2007, 05:24:48 PM
Cytat: Kll w Listopad 05, 2007, 11:41:52 PM
Bo recek na helmy nie wyspoilujesz, w interlude doszedl drop z moba ale z niska szansa.
cóż na retailu jakoś hełm potrafi kosztować 15-20 m ^^ więc teoretycznie na privie z dropem x3 powinno byc łatwiej oto.

moze jak wiekszosc osob bedzie latala w A grade, takie ceny wlasnie beda ;)

Maro$

Na x7 bw hlm 55kk oO a o A gr nie wspomnę.

Koszalek

TE ceny zaleza od podazy .... swoj Kask Nightmare kupowalem jeszcze za 130 kk, w tej chwili nie wezme wiecej jak 90kk

Slomek

Mam pytanie co do x7
Czy oplaca sie dropic SpellBooki i sprzedawac je ?? Bo posiedzialem troche w HV i nie widzialem zeby ktos tam SB sprzedawal.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

PlemnikPL

Cytat: Slomek w Listopad 11, 2007, 09:24:47 PM
Mam pytanie co do x7
Czy oplaca sie dropic SpellBooki i sprzedawac je ?? Bo posiedzialem troche w HV i nie widzialem zeby ktos tam SB sprzedawal.

jasne ze tak, ale glownie te popularne i dla 3 profy
Skończyłem z Lineage II

Maro$

Nie opłaca się , niema na to zbytu. największy zarobek jest na partsach do armorów , recah i enchantach

Meyko

Usuwam oftopy pisane do tej pory. Za kolejne beda warny. Sprawy technicznych problemow sa poruszane w innym temacie.

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Dev

Meyko trzeba było przenieść te posty do tamtego tematu zamiast ich usuwac >.<
Kurcze gdybyś mnie nie wyprzedziłą zrobiłbym to wcześniej:P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Koszalek

Cytat: Dev w Listopad 22, 2007, 05:29:19 PM
Meyko trzeba było przenieść te posty do tamtego tematu zamiast ich usuwac >.<
Kurcze gdybyś mnie nie wyprzedziłą zrobiłbym to wcześniej:P

Nastepnym razem - napewno tak zrobi ;)

Meyko - mozesz usunac moj poscik i sorki za Offa - prosze oszczedz i nie dawaj "-"

doman18

Chciałbym się wbić na ten serwer, na raty 3 lub 7.
1. Czy są lagi na tych ratach, tak jak krążą plotki?
2. Czy jeżeli teraz zrobię konto jeszcze można z kimś low lvl pograć czy niestety Giran świeci się jak dyskoteka?
3. Jak tam z tym Interlude? Oparte jest na offie czy l2j?Tak jakby ktoś mógł zrobić małe podsumowanie po wprowadzeniu na dzień dzisiejszy.
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

AyGo

1. Czasami niektorzy maja jak jest serwer status HEAVY. Ja osobiscie nie mam...
2. Jaka dyskoteka? Ludzie przybywaja i jest baaardzo duzo low lvli i to nawet w giran...
3. IL jest oparte a offie. Sa juz klany, skille, lvle(do 80), nowe lokacje, mooby, itp itd ale to juz poczytaj sam na stronce Abyssa;) Ale gra sie swietnie i jak sie juz wejdzie na serw to czuc klimat i sie od razu wie ze gra tu 4k ludzi srednio;)
AyGo

Yezo

czyli backstab juz działa tak jak powinien?
League of Legends

Dark Ava

Czy moze ktos czytal na jakims forum abyssa czy jest jakis zmiar wprowadzenia recek A z dropu ? Bo wysokie te ceny zwlaszcze jezeli chodzi o maj rekawice buty itp. (jedynie chyba z BP mozna te recki wyciagnac) wiec lipa troszke. Jakby ktos cos wiedziac to dziekuje za odpowiedz :)
pzdr

Koszalek

Dark - nie wiem - jak wyglada "oficjalne" stanowisko - ale wydaje mi sie, ze ostatnio zlapalem
recki A - albo ze spoila albo z dropu ... questu nie robilem - a mam na talluma gacie i glaive  :o  :?:
Albo jakis dziki "przypadek" - albo sam nie wiem ...

Dark Ava

Oo :) :o a na x3 rekawice maja i buty dalej maja ceny masakrycznie duze (tj ok 150kk) a na same matsy nie trzeba wiele adeny wiec ta cena jest zapewne spowodowana trudami w zdobyciu recki.
No to moze tak : czy jest osoba czytajaca to forum ktora na WOA na homulunkulusach (:O czy jakos tak ) wydropila juz recke na rekawice maj na abyss x3 ?

Hermit

Ale augmentacji nie ma ;( ;(
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Slomek

Cytat: Yezo w Styczeń 09, 2008, 02:26:28 PM
czyli backstab juz działa tak jak powinien?

Yyyyyy .... nie :/
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Gold dragoN

Na 98,72% mozna juz wyciagac recki A ze spoila :) Powodzenia w skladaniu armorow!

Edit:

Wiem, ze Koszalek juz to mowil ale to nie bylo pewne.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

x3nomorph

Z x300 usunieto z GM shopa proff marki na druga i pierwsza profe... GF
new future.

AyGo

Teraz jest na 100% pewne i jest spoil z IL:)
AyGo

Yezo

może to trochę nie zupełnie na temat, ale przeglądając dzisiaj stronkę abyssa, natknąłem sie na info o nowym serwerze...
CytatOpening of a new server
One more perfect news: on January, 14th, a new server will be started . As soon as hours will puch 12 o'clock AM, the new world will begin the existence! Server rates: exp x10/sp x10/adena x10/drop x7/spoil x3. Pay attention that rates on adena are equal х10 while on already existing server they are х20.
wie ktoś coś więcej na ten temat? Bo moim zdaniem robinie kolejnego serwera x10 jest troszkę bezsensu, a tu się zapowiada niemal identyczny serwer...a Mogli by zrobić coś pomiędzy x3 a x7..ahh
League of Legends

Dark Ava

Jak to jest z tymi reckami(A grade) ? Ktore leca z dropa a ktore ze spoila ? Bo widze ze ceny maj boots i gauntles nadal nie spadly- moze o 20kk ale to jest nic w porownaniu do dc helm ktory mozna za 20kk kupic a napewno bedzie jeszcze tanszy. Wie moze jak to z tym wszystkim jest ?

Gold dragoN

The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

bula

Cytat: Yezo w Styczeń 13, 2008, 01:59:11 AM
może to trochę nie zupełnie na temat, ale przeglądając dzisiaj stronkę abyssa, natknąłem sie na info o nowym serwerze...
CytatOpening of a new server
One more perfect news: on January, 14th, a new server will be started . As soon as hours will puch 12 o'clock AM, the new world will begin the existence! Server rates: exp x10/sp x10/adena x10/drop x7/spoil x3. Pay attention that rates on adena are equal х10 while on already existing server they are х20.
wie ktoś coś więcej na ten temat? Bo moim zdaniem robinie kolejnego serwera x10 jest troszkę bezsensu, a tu się zapowiada niemal identyczny serwer...a Mogli by zrobić coś pomiędzy x3 a x7..ahh
ten serwer to jest jeden wielki SYF ... z tego co na forum czytalem to jest tam GM shop, ale to jeszcze nie najwiekszy problem ...

dotacje :
bierzemy na przyklad
45) Gold Circlet
M. Def +5%
P. Def +5%
i do tego mozna dodac "SA" ...
43) Ultimate Ability
Casting Spd. +5%
Resist Fire +10%
Resist Water +10%
Resist Wind +10%
Resist Earth +10%