Interlude Na Abyss - Nowosci, Zmiany, Updaty itp. itd.

Zaczęty przez gabrys76, Wrzesień 06, 2007, 10:38:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Destiner.OMG

Jak poprawnie działa switch? To że detargetuje to wiem... ale czy powinien przerywac cast? np. stunning shot'a albo nuka?
Z tego co widziałem na razie da się detargetowac na Abyssie, ale nie wiem czy powinien przerywac, czy nie :)

bula

tak powinien przerywac ... ale czasami jest tak ze nawet jak przerwie to animacja skilla leci do konca ale nie dostajesz tego stuna :>

Destiner.OMG

Cytat: bula w Styczeń 14, 2008, 02:11:52 PM
tak powinien przerywac ... ale czasami jest tak ze nawet jak przerwie to animacja skilla leci do konca ale nie dostajesz tego stuna :>
No właśnie nie jestem pewien czy tak jest :P przydał by sie ktoś kto gra na i może sie podzielic z nami swoimi spostrzeżeniami. Według mnie na Abyssie tylko detargetuje, ale mogę się mylic.

Slomek

Walczysz z HE widzisz ze wali w Ciebie ze Stun Shot trzepiesz mu Switch jesli zrobiles to szybciej niz on to sciagniesz mu target a stun shot Cie nie zrani ani nie sciagnie target mimo tego ze animacja pozostaje. Podobnie jest z innymi skillami.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Destiner.OMG

Wiem jak go używac i na jakiej zasadzie funkcjonuje... ale ja się pytam czy działa ^^ bo zdawało mi sie, że nie bardzo (z tym przerywaniem) a teraz robią jakieś zmiany a nie chce mi sie specjalnie robic na x300 postaci żeby to sprawdzic... (mam pewnośc, że wrzuciłem switch wcześniej)

Slomek

No a ja wyzej zdaje mi sie ze napisalem, ze tak przerwie stun, ale widac nie doczytales. :P
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Koszalek

CZy ktos wie - co sie dzieje z cenami na Abyssie??
Dlaczego tak zwariowaly??

Wczoraj widzialem Kask Talluma za 22kk !! Kurcze - do tej pory skupowalem je po 90 - 100 kk i sprzedawalem po 120kk  :cheers:
Ale od wczoraj ceny setow A i czesci do setow A po prostu zwariowaly ... nic nie czaje !

Gniewny

Dodali A grade recki z dropa, wiec wszyscy moga miec teraz A grade i crafca wszyscy, to juz nie jest towar luksusowy, teraz dostepny dla wszystkich a ze jest ich duzo to zeby sprzedac trzeba spuscic z ceny:)

Koszalek

Hehehehe - to cacy ;) - nareszcie bedzie normalnie.
Jak pomysle, ze jeszcze "powiedzmy 2 miechy" temu moj NM Set byl warty ok. 450kk - to SMIAC mi sie chce :P

@edit (17.01.08):

sie zgadza - duze zmiany:

12.01.2008, 07:46 - Client update
There was a client update. Request to all, to use autoupdater or to download small patch (1.15 Mb) from our site. Archive contents should be copied in game folder

10.01.2008, 07:26 - Late Christmas gift
• Quest on PK counter washing is corrected.
• Range Golem , Siege Swoop Cannon - resists are added.
• Sonic Buster, Sonic Storm - Energy Stone are required for use.
• New summons skills are corrected: Slash, Spin Slash, Hold of King, Whiplash, Tidal Wave, Force Curse, Dicing Death, Corpse Kaboom.
• Cruise liner on a tourist route Rune Township - Primeval Island is started. It is a unique way to get on island and to get out from it.
• Now it will be impossible to kill NPC on Primeval Island. The quest "Defeat the Elrokian Raiders" is added (we ask you to inform us, if you find errors in it).
• Power of skills is increased: Power Strike, Power Shot, Stunning Shot, Stun Attack, Iron Punch, Stunning Fist, Sting, Wild Sweep, Power Smash, Triple Slash, Double Shot, Burst Shot, Spinning Slash, Thunder Storm, Punch of Doom, Poison Blade Dance, Sword Symphony, Fatal Strike, Hammer Crash, Burning Fist, Soul Breaker, Crush of Doom, Strider Siege Assault, Lethal Shot, Sonic Rage, Force Rage, Earthquake, Spoil Crush, Hamstring Shot, Shock Blight, Armor Crush, Evade Shot, Tribunal, Judgment, Psycho Symphony, Demon Blade Dance, Double Sonic Slash, Sonic Blaster, Sonic Storm, Sonic Buster, Triple Sonic Slash. Now they cause the same damage as well as on an official server with SS.
• Many corrections is made with following skills: Flames of Incinvibility, Totem Spirit Hawk, Totem Spirit Bison, Mental Aegis, Paagrios Fist, Paagrios Emblem, Chant of Magnus, Bless of Darkness/Bless of Water/Bless of Wind/Bless of Earth/Sanscity, Residental Shock Immunity, Aura Flash.
• In Beast Farm, Forest of the Dead, Lair of Antaras, Tower of Insolence, Valley of Saints, Wall of Argos locations Interlude drop is added.

I faktycznie - wypadly mi 2 recki na Kask Tallum 60% i 1 na Kask NM 60% :P

Ulv

Cytat: Koszalek w Styczeń 16, 2008, 04:04:32 PM

• Power of skills is increased: Power Strike, Power Shot, Stunning Shot, Stun Attack, Iron Punch, Stunning Fist, Sting, Wild Sweep, Power Smash, Triple Slash, Double Shot, Burst Shot, Spinning Slash, Thunder Storm, Punch of Doom, Poison Blade Dance, Sword Symphony, Fatal Strike, Hammer Crash, Burning Fist, Soul Breaker, Crush of Doom, Strider Siege Assault, Lethal Shot, Sonic Rage, Force Rage, Earthquake, Spoil Crush, Hamstring Shot, Shock Blight, Armor Crush, Evade Shot, Tribunal, Judgment, Psycho Symphony, Demon Blade Dance, Double Sonic Slash, Sonic Blaster, Sonic Storm, Sonic Buster, Triple Sonic Slash. Now they cause the same damage as well as on an official server with SS.

to dlatego leje moby 1,5 raza silnej ;]

Koszalek

Zaczyna byc cacy - wiedzialem, ze Abyss to swietny serwer ;) - ciagle cos "nowego", ciagle nad nim pracuja ;)

Gold dragoN

Tyle ze najwyrazniej maja jakies problemy z x7.

13.01.2008, 22:20
Technical works on x7 server. Approximate end time - monday, second half of day.

15.01.2008, 01:10
Because of technical problems х7 will be accessible to play tomorrow, or probably the day after tomorrow. We Apologize for the any inconveniences.

Dzis jest 17 a serw nadal lezy.

Edit:

Mi tam wisi, ze lezy. Ja tylko mowie ze sa problemy hehe :P
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Koszalek

Poprawia i to ;) - tylko "deczko" cierpliwosci.

Ulv

Wstali po ostatnich problemach, wstaną i po tych ;)
Zresztą, x7 to mi tam lata :P Grunt, żeby x3 i x300 śmigały.

Dark Ava

Wiecie moze dlaczego te ceny maj boots i gauntles znowu tak skoczyly do gory ? dalo sie kupic tuz po wprowadzeniu tych recek z dropa i spoila za 30-40kk a teraz znowu 80 ;/ wiecie cos moze ? i czy to ma zamiar znowu spasc ?
elo pzdr

AyGo

Wzrosly tak poniewaz wydropienie tych recek jest troche trudne dlatego ludzie tka podniesli ceny...
AyGo

Gold dragoN

19.01.2008, 22:54 - Small update
• Now Horror will affect summons and players.
• Summon damage in pvp have been reduced.
• Geodata at Olympic stadium have been corrected (now it is impossible to run over a side).
• Critical chance have been corrected: Double Sonic Slash, Double Shot, Backstab, Triple Sonic Slash, Lethal Shot, Lethal Blow, Sonic Rage, Force Rage, Hamstring Shot.
• Double Shot - re-use time is corrected.
• Force Buster, Force Storm - now work only with Dual Fist.
• Duration of all kinds of Slow and Silence has been corrected.
• Tribunal, Judgement - character will attack after use of following skills. Re-use time have been corrected.
• Mana Burn, Mana Storm - burn MP in %.
• All kinds of Anchor (including cubics and monsters) - has been corrected.
• Mystic Immunity - it is possible to use only in party.
• Rb Queen Ant now does not move.
• "In the Forgotten Village" quest has been corrected - now the correct amount of experience is given for a quest.
• Mental Shield on x300 server - duration have been corrected, reagents drop for a sub-class "Supplier of Reagants" quest have been corrected.

Dla leniwych ;)
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Gang

boze ale to gm mnie zaczynaja wkur....iac po co zwiekszac increase time mental shielda kazdy mogl go sobie dawac za pomoca daggera a kto niewiedzial to jego problem.i dalej sie pierdziela ze zwiekszeniem czasu Victories of Pa'egrio,Pa'egrio's fist one na razie maja po 5 min to sie nawet nie oplaca tego rzucac
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Koszałek Opałek

Informacja tak swieza, ze jeszcze jej nie ma w wersji angielskiej:

25.01.2008, 08:14 - Interlude дроп
В локациях Primeval Isle, Pagan's Temple, Monastery of Silence, Forge of the Gods, Imperial Tomb, Silent Valley, Hot Springs, Blazing Swamp, Shrine of Loyal, Ketra Orc Outpost, Varks Silenos Outpost, Stakato Nest введен interlude дроп.

В новые виды оружия добавлены различные SA. Соответствует официальному серверу игры.

bula

dla ludzi ktorzy nie wiedza o co biega ... w wymienionych wyzej lokacjach zostal dodany drop z IL ...

Gold dragoN

Nie ma to jak drop interlude w nowych lokacjach ^^

Edit:

Szybszy :P
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Gang

mam takie pytanie dopisuje sie do interlude bo to ma zwiazek z tym a niechce robic nowego tematu a wiec jak poprawnie dziala backstap w IL slyszalem ze omija cp to jak sie kolesia pierdzielnie z backstapa to mu jedzie po hp a cp zostaje takie jak bylo?
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

coshoo

Cytat: Gang w Luty 05, 2008, 09:10:19 AM
mam takie pytanie dopisuje sie do interlude bo to ma zwiazek z tym a niechce robic nowego tematu a wiec jak poprawnie dziala backstap w IL slyszalem ze omija cp to jak sie kolesia pierdzielnie z backstapa to mu jedzie po hp a cp zostaje takie jak bylo?

tak
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Koszałek Opałek

Cytat: coshoo w Luty 05, 2008, 09:51:16 AM
Cytat: Gang w Luty 05, 2008, 09:10:19 AM

tak

oOoOo - czyli przy dobrym krytyku mozna wyeliminowac przeciwnika za jednym strzalem?

AyGo

No z tego co mowia - tak:D
AyGo