Spoil - male pytanie

Zaczęty przez Doomhammer, Styczeń 18, 2008, 02:54:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Doomhammer

Witam. Czy majac 25 lvl kowala z 1 lvlem spoila jaka mam szanse wrzucenia spoila na 23lvl potwora? prosze o szybka odp ;/

Przemo

Doomhammer

Hehehe xD fajnie.. pytam sie jaka mam szanse na wrzucenie spoila a odpowiedz brzmi "tak" xD

Przemo

nie doczytałem  :P. Pare razy bedziesz musial uzyc spoila, ale wejdzie. Nikt ci raczej nie odp np 33,43656%. poza tym wbicie postaci do 25lvl i sprawdzenie nie zajmuje całego dnia.

Koszalek

Zalezy jaki mob - mam BH na 70 lvlu i sa moby na ktore bardzo ciezko wrzucic spoila.
Mozesz probowac - przy lvl do powiedzmy 25 szanse sa spore na to, ze Ci sie uda.

doman18

He he mi się wydaje że mu chodzi o kasha dire wolfy :P - sopu mu sie zachciewa :D. Nalepiej zrób se spoila. TUTAJ masz interesujący topik na twój temat. Zresztą samego 40 lvla masz w full mobków z sopem
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

mussaszi

25lv :) 40lv robisz w 2 dni i masz 2 profkę a potem to już z górki,temat założyłeś 18,01 to już pewnie masz coś na 60lv+

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

keetronik

moglby mi ktos na mapce zaznaczyc gdzie sa kasha dire wolfy? bardzo prsze :D

mussaszi

L2 EPI
subka Titan lv 77+

keetronik

Geravius

a ja mam pytanie.. Do którego lvlu na Kasha Dire wolfach spoilić? Łaże tam juz od 24 (aktualnie mam 29 - czyli tak ze dwa dni, a kasy dorobiłem się na samych SoP i cbp pewnie z 5kk - to dużo, czy mało?). Później w jakich nmiejscach opłaca się spoilować? (cruma marsh? execution grounds?)

EDIT: I czy np. jesli na 29 bije moby 20 to mam zmniejszoną szansę an wejście spoila czy zwiększoną?

mussaszi

Jak masz na granatowo moby czyli różnica 9lv to marne szanse na spoil.
Od 29lv najlepiej do katek Branded już idź tam super spoil.
Tematów o spoilowaniu jest naprawde sporo-poszukaj.

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Mati_888

Musasazi.... Na jakim ty serwerze grasz  :o  jak w 9 dni robisz tam spoila 61 lvl + to napewno jakiś wysoko ratowy medium....  Od 29 lvl na branded ?  :o Może jeszcze samemu ? Branded ja bym dał jak masz top d grade + lvl przynajmniej 36....
Abyss x3 :

Matiks - BH

Fargath

lol a 60 lvl w 9 dni to dużo?

Mati_888

Zależy na czym grasz.... Na retku to 40 lvl nie wbijesz w 9 dni :P W 9 dni 60 lvl to muszą być bardzo wysokie raty (7/8)
Abyss x3 :

Matiks - BH

Elitper

Cytat: Mati_888 w Maj 22, 2008, 09:46:34 PM
Zależy na czym grasz.... Na retku to 40 lvl nie wbijesz w 9 dni :P W 9 dni 60 lvl to muszą być bardzo wysokie raty (7/8)

na retku w 2 dni mialem 29 ;P to nie wiem czy w 9 by nie wbil 40 :D

Grallenord

Witam, mam pytanie o spoila u crafta, czy jego słabość polega na tym, że ciężej wchodzi czy  ze nawet jak wejdzie to mam mniejszą szansę na uzyskanie matsów?

SknerusKK

nie rozwijasz spoila - po 30 lvlu praktycznie mozesz zapomniec o spoilu ( no moze jeszcze JAKOS bedzie wchodzil, ale potem niema szans)

Keymatsy

Sam gram craftem i po 40 levelu jakoś mi spoil wchodzi

SknerusKK

napisalem ze moze jakos bedzie wchodzil :P

Mati_888

Cytat: Keymatsy w Czerwiec 15, 2008, 10:13:09 AM
Sam gram craftem i po 40 levelu jakoś mi spoil wchodzi

Pewnie na Kasha :P Do branded na 100 % nie pójdziesz no chyba że ktoś będzie ci tankował moba a ty sobie postawisz ciężarek na F'a na którym masz spoil :P Bo będziesz musiał z 30 razy powtarzać żeby wszedł
Abyss x3 :

Matiks - BH