co skleic z WL'em?

Zaczęty przez Triss, Styczeń 19, 2008, 04:29:15 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Triss

Po lekturze topicu "lepsza subka" doszedlem do wniosku , ze jak skoncze z noblem i enchantem skili na DA/TH , zabiore sie za jakas opcje z WL.

Chodzi mi po glowie HE/WL , albo mutanciory PR,SR/WL.

Ktore z nich bedzie lepsze? I jak mozna tez poprosze jakies inne sugestie do WL'a , bo jakos nie mam kolorowego pojecia co tu mozna jescze wsadzic do fajnej zabawy (nie zalezy mi na mastahu pvp , ani pve - chce sie dobrze bawic ta postacia :D )

..::Provider::..

Elvin

System

th/wl = żal

Wez HE/WL albo cos z tankiem ;o
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Elvin

Cytat: System w Styczeń 19, 2008, 12:45:59 PM
th/wl = żal

Wez HE/WL albo cos z tankiem ;o
No wlasnie he/wl = zal, tak twierdza wszystkie osoby ktore znam, ktore graly he/wl (z czego jeden kumpel ma teraz th/wl i nie zamienilby go nigdy na he/wl)

Triss

kurde a ja chcialem wlasnie wl z jakims lucznikiem...moze to byc nawet mutant ;d

Elvin

Cytat: Triss w Styczeń 19, 2008, 01:59:35 PM
kurde a ja chcialem wlasnie wl z jakims lucznikiem...moze to byc nawet mutant ;d
mutanta sr/wl nie warto robic bo i tak bedziesz gral na statach wl = bedziesz mial to samo co he/wl tylko slabsze crity.
fajnie mogloby wyjsc pr/wl, napewno pr/wl > he/wl. PR ma lepsze crity, a dodajac do tego hp/cp wl'a... prawie ze archer idealny

Tylko warto zauwazyc ze lucznik/wl = zal, nie fajnie jest sie zlozyc na 2 crity od necro/ee..

Triss

a kto sie nie zlozy na dwa crity od castera? :P

mi chodzi o dobra zabawe a nie mastahowanie w pvp czy w innym gownie ;d

Elvin

Cytat: Triss w Styczeń 19, 2008, 03:57:03 PM
a kto sie nie zlozy na dwa crity od castera? :P
duzo postaci  :)

trzeba tez wziac pod uwage ze low m.def to nie tylko duzy dmg od nukerow, ale tez unikalna mozliwosc odczucia na sobie kazdego debuffa jaki zostanie na postac rzucony  :D

"a nie mastahowanie w pvp czy w innym gownie "
to jest dn...

piotrekxx89

WL/WK Wymiatacz na moby, transfer pain, buff od kota.

rowerrr

wl to to z kotami ? jak tak to patrzac ze moze bedzie it kiedys to ol/wl wymiatacz jak jakpier** :) gram takim na it i nie ma uja best. Ale jak masz tego wl to chyba nie mozna na sube ola ol to chyba swietosc :)

Elvin

Cytat: rowerrr w Styczeń 21, 2008, 09:35:05 PM
wl to to z kotami ? jak tak to patrzac ze moze bedzie it kiedys to ol/wl wymiatacz jak jakpier** :) gram takim na it i nie ma uja best. Ale jak masz tego wl to chyba nie mozna na sube ola ol to chyba swietosc :)
WL = WarLord = pan z wlocznia.
WK = kici kici