Nowy Server Abyss X5

Zaczęty przez gabrys76, Styczeń 23, 2008, 01:34:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gabrys76

Na forum abyssa [GM]Policeman napisał: "New x5 server will be opened soon, watch for news."

Jak ktoś ma jakieś dokładniejsze info o tym, prosze pisac.
"All shall kneel at the sound of my name" House of Death - Manowar

Skik

to i tak wyjatkowo duzo info, przewaznie masaume stawia graczy przed faktem dokonanym ;p

Gang

x10 a nie x5,dokladniejszych informacji nie podaja jak zwykle pisza soon czyli tylko oni wiedza kiedy;p
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Wargacja

ale przeciez x10 jest juz nowy.sa teraz 2 serwy x10.
Duelist|80|DarkAniol|Theabyss x300

gabrys76

Cytat: Gang w Styczeń 23, 2008, 06:30:06 PM
x10 a nie x5,dokladniejszych informacji nie podaja jak zwykle pisza soon czyli tylko oni wiedza kiedy;p
nowe x10 jest otwarte już od dwóch czy trzech tygodni, teraz [GM]Policeman zapowiedził, że wkrótce otworzą nowe x5

Gang

i na grzyba robic tyle serwerow?
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Skik

zawsze duzo ludzi przychodzi na nowe servery

Elitper

a na x5 bym zagral x10 sa za duze;)

Zarean

mogliby jakieś inne raty wstawić, bo nowych to myli jak widzą 2 serwery x10 jak jrest teraz.
Ja na początku zgłupiałem i nie wiedziałem, który wybrać xD

AyGo

Popatrzcie jak wchodzil x10 ile ludzi tam zaczelo grac, wiec napewno jak wejdzie x5 to tak samo ludzie zaczna na nim grac:)
AyGo

Skik

Mysle, ze na x5 duzo wiecej ludzi zacznie grac niz na tym nowym x10. Low raty w granicach 3-7 zawsze sie cieszyly najwieksza popularnoscia

gabrys76

Cytat: Zarean w Styczeń 26, 2008, 09:04:37 PM
mogliby jakieś inne raty wstawić, bo nowych to myli jak widzą 2 serwery x10 jak jrest teraz.
Ja na początku zgłupiałem i nie wiedziałem, który wybrać xD
mój brat kilka dni po otwarciu nowej x10 chciał na niej zagrać. przypadkiem zagrał na starym x10, bo nie wiedził że są dwa. Jakież było jego zdziwienie kiedy zobaczył, że ktoś pisze na hero voice na serverze stoiącym pare dni ;d

freakz4

Jest moze jakies nowe info na temat servera x5,bo zastanawiam sie nad graniem na tym nowym x10 ,ale wkurza mnie to ze mozna kupić sobie 2 profesje (wie ktos moze cos wiecej na ten temat bo tylko slyszalem o tym???),jak by ten x5 powstal na dniach to bym poczekal i nie wiem co robic !?

I Czy dual box i multikonto są dozwolone czy od razu BAN ?

Skik

Boxy i multikonta sa dozwolone wszedzie wiec i na x5 napewno beda. Na x5 na dniach bym nie liczyl, a inforamcje odnosnie servera pewnie podadza kilka dni przed jego uruchomieniem, jak to zawsze robili

Koszałek Opałek

na x 10 gra sie calkiem przyjemnie - szczegolnie, jesli spoil tez jest na x10, a juz kompletna latwizna jest
ustawienie nagrod z questow na wiecej niz x3 ;)

Kostek(...)

Cytat: Koszałek Opałek w Styczeń 28, 2008, 11:21:47 AM
ustawienie nagrod z questow na wiecej niz x3 ;)

quest reward = 1, pisze ze 3 ale mi po 1 wychodzi :(

a na tym 5x bedzie obowiazywal jezyk angielski czy rosyjski na ogolnym czacie?

Skik

zapewne international (czytaj - rosyjski ;p)

AyGo

Albo rosyjski (czytaj - international ;p)
AyGo

doman18

No mi się też marzy x5 -> 4~5 to są dla mnie idealne raty. Po drugie może ten x5 odciązył by trochę x3 bo to co sie dzieje teraz to jest masakra. Przy 5,5 k graczy już lagi zaczynają się trochę upierdliwe robić i w takich chwilach najchętniej to bym porozdawał trochę permów wszystkim dua/tri/quadralboxom. Zastanawia mnie ile tak naprawdę gra graczy na x3. Bo czasem to nawet śmiesznie wygląda taki kraś low lvl za którym biega elf,człowiek i 2 czarnych elfów.
Wracając do x5, ciekawe czy takie raty nie zagrożą popularności x7.
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Skik

Ja tam gralem przy 5.5k+ online i nie pamietam zeby byly straszne lagi, fakt, ze dalo sie odczuc liczbe ludzi, ale w grze to nie przeszkadzalo.

1200-1300 online w godzinach szczytu nie nazwalbym popularnoscia ;p

Gniewny

Abyss x5 startuje w czwartek. Oficjalne info. Na start przewiduje z minimum 2k pozniej ze 4-5k wszystkie paradise od kena przyjda, a ken co zrobil ostatnio bo nawet nie wiem? Mozna juz party zakladac?:P Do zobaczenia w czwartek :)

Skik

Dziwne wybieraja sobie dni na start servera, x10 poniedzialek, x5 czwartek, chca, zeby ludzie zasneli w piatek w pracy? ;p

Bled

eeeeeeeeeeee to nice :D:D:D:DD:D:D:D
ate info to ze strony czy z jakiegos irca?

Skik

z ruszkiej czesci, jesli szukasz najnowszego info to tylko tam ;p

11.02.2008, 01:02 - With love from the administration
We are pleased to announce that on 14 February at 21:00 (GMT + 03:00), the day of St. Valentine, we are opening a new server. Loans: EXP / SP / Adena - x5.  The system of donations will almost similar to the server x3.

jaskier

a powiedzieli byscie moze cos wiecej na temat samego serverka ?? (pierwszy raz zamierzam tam grac i stad pytania...)
-co dzała inaczej niz na offie na abbysie lub co nie dziala ?? (wlasnie z offa odchodze :P,dlatego pytam)
-dzialaja herby?i augumentacja ?
-jak jest z donate - za co mozna placic (mam nadizeje ze nie za sprzet)
-sylszalem cos na ten temat ze na abbysie nie mozna kupowac buffow ?? prawda to? i dlaczego tak o0
-ponoc sa mana dugi ?? ;/

pozdrawiam

Jaskier