Wasza Ulubiona Postać

Zaczęty przez ASrock, Maj 26, 2007, 08:32:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wasza Ulubiona Postać

Warlord
10 (3.5%)
Gladiator
29 (10.1%)
Paladin
20 (7%)
Dark Avenger
13 (4.5%)
Treasure Hunter
28 (9.8%)
Hawkeye
16 (5.6%)
Sorcerer
10 (3.5%)
Necromancer
11 (3.8%)
Warlock
5 (1.7%)
Bishop
19 (6.6%)
Prophet
3 (1%)
Temple Knight
10 (3.5%)
Sword Singer
5 (1.7%)
Plains Walker
21 (7.3%)
Silver Ranger
12 (4.2%)
Spellsinger
17 (5.9%)
Elemental Summoner
8 (2.8%)
Elven Elder
13 (4.5%)
Shillien Knight
36 (12.6%)
Bladedancer
14 (4.9%)
Abyss Walker
35 (12.2%)
Phantom Ranger
8 (2.8%)
Spellhowler
31 (10.8%)
Phantom Summoner
14 (4.9%)
Shillien Elder
8 (2.8%)
Destroyer
15 (5.2%)
Tyrant
38 (13.3%)
Overlord
16 (5.6%)
Warcryer
10 (3.5%)
Bounty Hunter
13 (4.5%)
Warsmith
8 (2.8%)
Berserker
12 (4.2%)
Soul Breaker (male)
10 (3.5%)
Soul Breaker (female)
5 (1.7%)
Arbalester
4 (1.4%)
Inspector
0 (0%)
Kochany mod Frohike )
24 (8.4%)

Głosów w sumie: 286

Ryltar

CytatNo chyba sobie zartujecie

Ale to kwestia gustu :P Rownie dobrze moge napisac:
ST>SK>Palus Knight>Dark Fighter>TK>Pal>DA :P

Dev

u mnie jesli chodzi o takow to wyglada tak:

SK>PAL>TK=DA
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

SK=Pal=DA=TK=PW=AW=TH=SR=PR=HE=Sorc=SH=SpS=Necro=PS=Warlock=ES=EE=Bishop=PP=SE=WC=OL=Destro=Warlord=Glad=Tyrant=BH=WS=SwS=BD=SB=BS=Arb=IN =)
HATE ME MOAR!

Express

Siła i wrogowie albo strach i przyjaciele.

Kll

Cytat: Marc1n w Styczeń 22, 2008, 03:35:53 PM
SK=Pal=DA=TK=PW=AW=TH=SR=PR=HE=Sorc=SH=SpS=Necro=PS=Warlock=ES=EE=Bishop=PP=SE=WC=OL=Destro=Warlord=Glad=Tyrant=BH=WS=SwS=BD=SB=BS=Arb=IN =)
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Vigor

Cytat: Express w Styczeń 22, 2008, 03:54:55 PM
A Kamaele gdzie? :wink:

Nie każdy ma zaszczyt by se nim pograć :D więc...

myha

Pal>DA>Sk>Tk(Pal zawsze mi sie najbardziej podobał z tanków a kolejne zmiany moim zdaniem czynią z niego jeszcze ciekawsza i bardziej kliamtyczna postać, moim zdaniem jest też najbardziej użytecznym tankiem na mass pvp, DA lubie za kota i stuna głównie, sk i tk genralnie nie lubie są prostymi postaciami i dość nudnymi :P(pewnie dostanie mi sie za to ostatnie zdanie))

Sorc>SH>SpS(nukerów w ogóle w sumie nie lubie, sorca co najwyżej za masówki fajnie sie nim expi, sh i sps dziwni są)

SR>HE>PR(Do sr mam sentyment choc ncsoft nie rozpieszcza tej klasy za bardzo, he imo na siege najlepsza klasa na mury, pr jakos nie lubie)

AW>PW>TH(aw to moja druga postać w l2 i sentyment został ale w sumie wszyscy dagerzy są dla mnie bardzo fajni, ale aw gram cały czas wiec jest najlepszy)

healer Bishop=EE(tu zależy jak sie idzie do 5 ludzi to wole ee mieć przy sobie na wiekszym bishopa)

WC>SE>PP(bo wc jest najlepszy i możne więcej nawet na open pvp niz reszta buferów zagrał bym z tej trójki tylko nim chyba acz w party lubie mieć każdego z nich)

Tyrant>Destro>WL>Gladiator(tu w sumie wszystkich lubie, tyranta za mnogość taktyk dzieki totemom i wiele innych rzeczy , destro za to że jest wielką puszką hp z potężnym jebnięciem, wl za mozliwość    fajnego expienia a glada za to że jest gladem)

BD>SwS(obu w party lubie, ale grać to tylko bd bym mógł chyba, zreszta bd i tak fajną postacią)
Warlock=ES>PS(ps nigdy nie lubiłem, es kiedys bardziej lubiłem niż wl ale kotki maja też swój klimat)

debuffer Nekro>OL(nekro lubie za naprawdę sporo fajnych debófów jednak ncshit znowu zepsół necro w ct1 i nie wiadomo po co zrobił z niego na powrót nukera z workiem hp, a ja tak sie cieszyłem jak widziałem dzieci robiace rerol od wejścia c5, bo ten kto umiał grac necro w c4 to i w c5 nim grał, naszczacie ja ciągle gram na IL:P)

a takogólnie to ranking klasdla mnie wygląda tak

AW>WL=ES>Pal>nekro>Tyrant>destro>BD reszta gdzies dalej
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

bula

CytatPal>DA>Sk>Tk(Pal zawsze mi sie najbardziej podobał z tanków a kolejne zmiany moim zdaniem czynią z niego jeszcze ciekawsza i bardziej kliamtyczna postać, moim zdaniem jest też najbardziej użytecznym tankiem na mass pvp, DA lubie za kota i stuna głównie, sk i tk genralnie nie lubie są prostymi postaciami i dość nudnymi Razz(pewnie dostanie mi sie za to ostatnie zdanie))
gdyby nie to ze Pal nie ma(no dobra ma ale jest slaby) aegis to zgodzilbym sie na SK=Pal>DA>TK :D

Ryltar

SK i TK sa nudni i prosci bo nie maja stuna ktory jest jednym z 3 skilli ktory uzywa Pal i DA...

Express

To mi przypomina takie bardzo, bardzo stare rozmowy, w których ludzie mówili, że hp to najważniejsza cecha u tanków i tak dalej.
Destro najlepszy tank i w ogóle. :D
Dla mnie tank to tank, osobiście najbardziej lubię SK, ale ostatnio puszkami w ogóle nie gram. Jak stoi obok mnie SK to się cieszę z jego debuffów, jak TK to spoko luz, bo wiem, że nie padnie, chyba że asteroida spadnie na ziemię, jak stoi pal, to jest fajno bo ma shackle, którym może rąbnąć z nieco dalszej odległości niż elfy, no i jeszcze mnie podleczy, DA to właściwie tyle co i palek plus panterka, która sprawia, że exp idzie szybciej no i fajnie wygląda w parze z cieniami jak się gra PS. :wink:
Więc jakby nie było, tanka fajnie mieć obok siebie, bo przyda się jaki by nie był.
Przy czym mi najlepiej gra się SK. :_delf_5_1:
Siła i wrogowie albo strach i przyjaciele.

myha

cały mój poprzedni post wyraża moja opinie, wiec dla mnie tk i sk są nudni i prości, a o tym że trudność danej klasy(przynajmniej dla mnie) nie polega na tym ile ta klas ma skili już pisałem bo tak naprawdę na żadnej klasie nie jest ich zbyt wiele od czasu 3 pasków ze skilami dla średnio inteligentnej osoby użycie odpowiedniego skila nie stanowi żadnej trudności, jedynie w 1vs1 perfekcyjne opanowanie skili moze być przydane, na mass o wiele ważniejsze jest rozeznanie tego co sie dzieje na ekranie targetowa nie dobrych celów i odpowiednie poruszanie się po polu walki a to raczej od klasy nie zależy a jak już to tanki są tu prostsi od innych bo jak tank popełni blad to ze swoim p.def i m.def i tak ma większa szanse przerzyc

Ryltar:a tak z ciekawości ile skili sk niby używa na mass których nie używa pal, toda/bash/hex/LS/FS/power break
ewentualnie guard sentence można zaliczyć ale to raczej sie włącza na poczatku albo sie w ogóle nie włącza, zapomniałem o czyms chyba nic więcej na pvp wiekszym niż 3vs3 się nie używa
pal używa stun shield, sacrifice, slam, ToL
AI pomijam tak samo jak GS bo to sie zazwyczaj przed walka włącza

i niby te 2 skile do użycia więcej tak strasznie komplikują nim grę? do tego LS/ToD mają długi , a FS i PB sporadycznie sie uzywa w sumie
u pala przyznam że slamem, tol, sacrefice tez sie raczej nie spamuje
z tym ze dobry pal musi też targetowac członków swojego party zeby ich helnąc szybko w razie czego
da ma hamstring,ToD, Slam, pantere(chodzi mi o atakowanie pantera), stuna, horror, z czesciej uzywanych zostaje stun i sterowanie pnterką z tym że dobry da biega pnterka tam gdzieresza party bije a sam stunuje wszytko po kolei
tk to ma chyba tylko basha z tych częściej używanych nawet mi sie w sumie patrzeć nie chce
Auto Giełda:

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Ryltar

Cytatcały mój poprzedni post wyraża moja opinie, wiec dla mnie tk i sk są nudni i prości, a o tym że trudność danej klasy(przynajmniej dla mnie) nie polega na tym ile ta klas ma skili już pisałem bo tak naprawdę na żadnej klasie nie jest ich zbyt wiele od czasu 3 pasków ze skilami dla średnio inteligentnej osoby użycie odpowiedniego skila nie stanowi żadnej trudności, jedynie w 1vs1 perfekcyjne opanowanie skili moze być przydane, na mass o wiele ważniejsze jest rozeznanie tego co sie dzieje na ekranie targetowa nie dobrych celów i odpowiednie poruszanie się po polu walki a to raczej od klasy nie zależy a jak już to tanki są tu prostsi od innych bo jak tank popełni blad to ze swoim p.def i m.def i tak ma większa szanse przerzyc

Ile dana klasa ma skilli ma duzy wplyw na jej trudnosc.Zwlaszcza ze sporo jest przydatnych a kosztuja sporo mp a bez mp jestes dupa.

CytatRyltar:a tak z ciekawości ile skili sk niby używa na mass których nie używa pal, toda/bash/hex/LS/FS/power break

Pytasz ilu ja uzywam czy ilu uzywa przecietny sk? Skilli sie uzywa zaleznie od sytuacji.Dales za malo skilli bo zapomniales o judgment,tribiunal,sting,cubici hate nie wypisuje bo to normalne,sf maja obydwoje gs fakt ale sie uzywa zaleznie od sytuacji.

Cytatdo tego LS/ToD mają długi

LS? Ty zartujesz? On ma 30 sekund reuse nim da sie sypac.

Cytata FS i PB sporadycznie sie uzywa w sumie

FS moze ale PB uzywasz na archerow.

Cytatz czesciej uzywanych zostaje stun i sterowanie panterką

+uzywanie hamstringa

Cytatgdzieresza party bije a sam stunuje wszytko po kolei

A co robi pal? To samo praktycznie tylko ze na AI zamiata a HP zjezdza sobie Sacriface.

Cytattk to ma chyba tylko basha z tych częściej używanych nawet mi sie w sumie patrzeć nie chce

ToL,cuby czasem siebie tam wyleczy z czegos,hate,arrest,ten jego slow a reszta mp idzie glownie na sf i gs.

myha

no cuby to się raczej przed walka przywołuje wiec to za wielkich umiejętności nie wymaga
wypisałem te skile które nie pokrywaja sie na pal-sk, arest, shackle, judgment,tribiunal sie pokrywaja(no nie dosłownie bo w sumie maja inne ale chodzi mi o to że używaja ich obaj tak czy inaczej), sting do 3v3+ jest średnio przydany ale może i czasem go sie użyje

pisałem przecież że na 1vs1 liczy sie to opanowanie użycia skili, a na mass jakie skile sie przydają to sie można nauczyć po paru dniach jak nie szybciej, mp sie raczej tam nie oszczędza bo w mieście i tak sie nie przyda
tk to sie może poleczyć albo zdejmować trutki na 1vs1 co najwyzej jakoś nie wyobrażam sobie żeby tk zaczoł nagle rzucać heal w srodku walki a o entagle zapomniałem
Auto Giełda:

Stanisław Lem

Shiffer

a mi najlepiej gra sie necro to nie jest postac jak to mowia niektorzy ktora sie latwo gra bo to jest debuffer/summoner/nuker w jednym i jednak trzeba cos wiedziec zeby wykorzystaj jego cala moc xD
----> Husaria 4ever <----

PeBe

Zaraz mnie pobiją, ale uznałem że necro od c5 jest pr0 xD

Ryltar

Cytattk to sie może poleczyć albo zdejmować trutki na 1vs1 co najwyzej jakoś nie wyobrażam sobie żeby tk zaczoł nagle rzucać heal w srodku walki a o entagle zapomniałem

Dlatego napisałem podleczyc a nie wyleczyć :P

Cytatpisałem przecież że na 1vs1 liczy sie to opanowanie użycia skili, a na mass jakie skile sie przydają to sie można nauczyć po paru dniach jak nie szybciej, mp sie raczej tam nie oszczędza bo w mieście i tak sie nie przyda

No mi chodzi o wieksze pvp bo na mass to sie glownie tankuje nawet w dd set.

Cytatsting do 3v3+ jest średnio przydany ale może i czasem go sie użyje

Uzywa sie kiedy dostalo sie sand bomb i nie mozna trafic zawsze ten 1 atak do przodu :P

Dev

CytatPB sporadycznie sie uzywa w sumie

Ah no tak, demonic blade + power break to tylko -50% p atk ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Fenrirus

Cytat: Dev w Styczeń 23, 2008, 12:33:11 AM
CytatPB sporadycznie sie uzywa w sumie

Ah no tak, demonic blade + power break to tylko -50% p atk ...

A co to ci da na takiego nukera, sztyleciarza, glada, tyranta, destro, sumonera (z tego co pamietam ma skill do zdejmowania debufow, wlasnie sprawdzilem na oslabienie p atack to nie dziala, ale zawsze jeszcze pozostaje magia ;]), lucznik tez bedzie w pvp 1 na 1 ze skili bil
Ach te wasze genialne teorie

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Ryltar

Lucznik ma sie bic z tankiem 1 vs 1 uzywajac skilli? To powodzenia z mana...

Fenrirus

Cytat: Ryltar w Styczeń 23, 2008, 05:53:44 PM
Lucznik ma sie bic z tankiem 1 vs 1 uzywajac skilli? To powodzenia z mana...
Ryl widzialem na oli jak lucznik bil tankow, serio ci mowie, ale to w interlude

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Pieszczoszek

W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

Ryltar

Bic sie da ale dla mnie olly to nie pvp :P W normalnym to powodzenia w zabiciu tak tanka bo to strata many.Walniesz mu z DS za te 400-500 2 cp poty i tyle a many sporo tracisz.

NightBird

1. Silver Ranger
2. Abyss Walker
3. Warlock
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ilcia

Ja zagłosowałam na EE bo to swietna postac :D
A poza tym to najlepszy buffer:P
Wiem ze to  jest healer/recharger ale ma bardzo dobre buffki dla tankow i magow:P
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

echoes

dla magow to moze nie takie znowu the best xP ale dla tankow jak najbardziej ;]