team speaker problem :/

Zaczęty przez leszczuu, Luty 02, 2008, 02:54:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

leszczuu

heh nie wiem co jest grane może ktoś miał taki problem
server działa inni siedzą normalnie i gadają tylko ja mam problem
:dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:
edit:
wcześniej łączyłem sie normalnie ale ostatnio miałem formata i tera nie wiem co jest grane

eXtreme

server pod ktory chcesz sie podlaczyc jest offline czyli nie dziala w tym momecie lub masz za duzy ping =]
xxx

serdel

Sprawdz czy dobrze wpisales adres servera.

doman18

ja mam inny problem. Od pewnego czasu TS mi "buczy", to znaczy nie mi ale ludziom gdy zaczynam mówić. Obojętnie czy mam uruchamianie głosem czy klawiszem , albo gdy ustawiam którykolwiek kodek czy sterownik dźwięku (Sis 7018 Wave albo Podstawowy) zawsze jest buczenie. Nie rozumiem tylko dlaczego. Wcześniej mi wszystko śmigało jak należy a nic odnośnie dźwięku nie zmieniałem. Próbowałem nagrywać się w windowsowskim rejestratorze i dźwięk jest czysty. Nawet zmieniałem mikrofon i o dziwo buczy nawet wtedy gdy nie ma żadnego mikrofonu a klikam na klawisz aktywacyjny. Miał ktoś coś takiego?
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!