Interlude Na Abyss - Nowosci, Zmiany, Updaty itp. itd.

Zaczęty przez gabrys76, Wrzesień 06, 2007, 10:38:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slomek

03.02.2008, 16:18 - Skills update
• Following skills have been corrected according to an official server: Salvation, Spirit of the Phoenix, Zealot, Angelic Icon, Banish Seraph, War Chant, Earth Chant.• Expenses of Clan Points for studying of clan skills have been changed
• New the weapon have been corrected, now it can be enchanted: Infernal Master, Guardian Sword, Pa'agrian Sword, Titan Sword, Steel Sword.
• Mana Drug effect have been corrected on x3 server. It will not replace buffs now.
• Luxor shop, Warehouse, Grocery Store, Weapon Shop, Armor Shop - trade restrictions have been added in Giran.
• Following skills also have been corrected: Backstab, Force Meditation, Hate, Hate Aura, Gate Chant/Summon Friend, Sonic Storm/Sonic Buster, Chant of Life/Heart of Paagrio, Escape Shackle.

Hmmmmm czyżby po następnym update, gdy włacze L2 i przywale z backStab to on ominie CP :D O cholera oby tak bylo :]
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Gang

no to jak backstap wejdzie to jeden hit i koles lezy(nuk) to nie jest zle
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Koszałek Opałek

.... uuu huuuu moj maly morderca wraca do akcji !!!

doman18

O sh1t, w takim razie wracam na abbysa :P Otwarta rejestracja jeszcze? :D
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

AyGo

Dla Cienie zamknieta:P

Hehe nie no jasne ze otwarta:D

Zapraszamy:)
AyGo

Koszałek Opałek

Abyss jest bardzo dobrym serwerem - jest zadbany i ciagle cos sie dzieje, ciagle dopasowania, poprawki itp.
Dla mnie byl i bedzie najlepszym Privem pod sloncem ;)

AyGo

No to tu sie zgadzamy modzie:) Abyss rulez:)
AyGo

Bled

o zgrozo ;) to wy nie wiedzieliscie ze backstab omija cp?:)
na walce open to w sumoie mozna tylko backstabami walic przy takim spamie cp potkow....

Koszałek Opałek

Jak moglem wiedziec, jezeli:

Postac glowna: BH
Postac 2box: PP
Postac 2: SH
Postac 3: EE
Postac 4: Destro

Postac 5: Nicpon uzywajacy Back Staba

Ja dopiero "odkrywam" ciekawy swiat Lotra Ze Sztyletem  :mrgreen:

Slomek

Cytato zgrozo Wink to wy nie wiedzieliscie ze backstab omija cp

Nie no ja wiedzialem tyle tylko ze na Abyss to nie bylo obecne

Cytat
Ja dopiero "odkrywam" ciekawy swiat Lotra Ze Sztyletem

Ja ci K**** :P dam Łotra..... To poszukiwacz skarbow albo (adventurer??) przygodowiec :P a nie jakis Lotr

Gang

k*rwa czy oni zawsze musza cos zd*pcyc i to akurat na x300??:P
caly bozy dzien offff az zacząłem grac z ciekawosci na x10 co tam ludzie porabiaja
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Slomek

No ja z ciekawosci na x3 zaczalem grac :P

Wargacja

EJ niewiecie panowie kiedy wejdzie prawdziwe interlude . Bo w prawdziwym interlude gladiator np. jak jest zaladowany do 7 do TSS zjada tylko 4 ladowania i blaster tylko 2 . Niewiecie kiedy to wejdzie :D XD
Duelist|80|DarkAniol|Theabyss x300

Dev

Glad i tak już jest wystarczająco mocny, chociaż myslę że z PW 3rd nie bardzo da radę, dodge to bardzo fajny skill ;p
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Koszałek Opałek

A propos "Lotrzyka ze Sztyletem" - kazdy ma takiego daggera, jakiego sobie wymysli ;)

Moj to taka niby-cicha-woda-a-jednak-zabijaka ;) - jest po prostu swietny - nie wiedzialem, ze gra daggerem moze sprawiac tyle radochy.

doman18

A ja nie wiedziałem że gra na abbysie może sprawiać tyle radochy!!!  :D Zacząłem grać i jestem pod wielkim wrażeniem. Na początku wbiłem na stronę i okazało się że moje stare konto jeszcze istnieje (co prawda bez postaci ale i tak się ucieszyłem). Potem zacząłem buszować po stronie i swoim koncie i opcje jakie daje spersonalizowane konto są po prostu niebiańskie. Może uznacie to stwierdzenie za głupie ale po prostu nie spotkałem się z czymś takim na innych serwach  :D. Po zainstalowaniu gry , patcha u updacie w końcu po wielu dniach nieobecności znów zalogowałem się na abbysa. I jakież było moje zdziwienie gdy miałem 15fps przy domyślnych ustawieniach grafiki. Dodam tylko że na GoFie miałem 5-8 w porywach do 10 na minimalnych ustawieniach (16bit i wszystko zmniejszone i wyłączone) :P. Wbiłem na x3 i zrobiłem sobie krasia (przyszły spoil) i czarną elfkę (przyszły AW). Odpaliłem elfkę (żeby zrobić q na kasę na 21 lvlu  :) ) i jakież było moje zaskoczenie kiedy miałem 3 konkurentów przy biciu gremlinów a w wiosce zobaczyłem porozstawiane sklepy. Po prostu już dawno widziałem tyle ludzi w wiosce startowej . No ale każdy medal ma 2 strony. Jedyne niedogodności to :
1. Lagi. Te 4k+ osób robi jednak swoje i są małe opóźnienia w reakcji postaci. No ale i tak należy się wielki respekt dla adminów że serwer dźwiga taką liczbę osób i ani razu nie lagnął mi na więcej niż 3 sekundy. No ale fakt faktem że to jest to dość irytująca rzecz
2. Newbie. Oj to jedynie czasowa niedogodność ale na reszcie serwów grają moi kumple i zawsze jest  z kim pozbijać się na TSie. Nie mówiąc o tym że na początku zawsze mogłem liczyć na top no grade na dobry początek.

poza tym będę polecał serwer każdemu kto się nawinie i może jakichś moich kumpli przekabace na niego.

Tyle offtopu, wielkie sorki za niego ale musiałem powiedzieć co mi leżało na wątrobie :P

PS : Macie może jakieś no grade do wypożyczenia? :P :D

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.

Koszałek Opałek

Piekne slowa rzeczesz Waszeci Doman o Krainie naszej Abyss zwanej.
To nie banialuki jakowes (offtopem szumnie zwane) jeno prawda najczystrza o tej cudow krainie.

Jako, zem Krasnolud geba pelna i sakwa tez nie pusta przy mym boku wisi,
a zachwytu Twego radosc jeno podzielac potrafie - powiem tedy Mospanku:

Zawolaj do mnie lub kompaniji naszej o Gromkich imionach:
- KoszalekOpalek
- Mefistofeles
- Tanach

A orezy bojowej tyle dostaniesz, co uniesc potrafisz!
I jakem Koszalek Opalek eliksirow jeszcze dorzuce cobys w bojach krwawych za predko nie padl druchu!

A imione swe tez podaj, lub wypis z kroniki rodzinnej glejtem posylaj - cobysmy i Ciebie Mospanku wolac mogli!

Gang

Ja pierd.... ale gwara koszalek :D
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

doman18

Gang

Ejjj Koszalek co ty Jarasz?
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Dev

Koszalek, jestes poprostu genialny ;D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Lechu

Witam. Jakiś czas temu (C4) grałem na Abyssie i prawdę mówiąc to najlepszy prywatny serwer na jaki trafiłem. Ostatnio mnie znowu naszło żeby zagrać w L2 więc pierwsze co mi się nasunęło na myśl to właśnie Abyss. Sęk w tym że jeżeli chodzi o klienty panuje spory bajzel i teraz mam zawias, bo nie wiem jakiego ściągnąć. Da rade pograć na Abyssie mając Kamaela czy koniecznie wymagane jest C6?

edit: już wiem... mój błąd...

Koszałek Opałek

Cytat: Gang w Luty 08, 2008, 02:51:32 PM
Ejjj Koszalek co ty Jarasz?

:rotfl:  Nic nie daje takiego Haja jak zycie  :rotfl:

Gang

aaaaaaaaaaaa toooooooooooo :D
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless