Spellsinger vs Shillien Knight

Zaczęty przez Kll, Grudzień 05, 2007, 08:44:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: bula w Styczeń 31, 2008, 04:49:03 PM
Cytat: Quelledillion w Styczeń 31, 2008, 12:55:40 AM
Zapewne Ryltar był to draco z focus?
ofc

Wtedy to byl Soul Bow co mi dales :P Potem jak mialem draconica to byla inna zabawa xD

bula

Cytat: Ryltar w Luty 03, 2008, 06:03:20 PM
Cytat: bula w Styczeń 31, 2008, 04:49:03 PM
Cytat: Quelledillion w Styczeń 31, 2008, 12:55:40 AM
Zapewne Ryltar był to draco z focus?
ofc

Wtedy to byl Soul Bow co mi dales :P Potem jak mialem draconica to byla inna zabawa xD
tak dawno bylo ze juz nie pamietam :P

myha

Quelledillion:tu chyba omawiamy sytuacje jak obaj gracze umieją grac swoimi postaciami bo jak się walczy z nobem to można i pojechać go mając 60 lvl kiedy on ma hero i 78lv a jak ty biegniesz przed przeciwnikiem i moby ciebie nie ruszają a on zgarnia za soba horde potworów to chyba zbyt inteligentny nie jest, ja na 75 lvl załatwiłem połowę party 78+ lvl mobami kiedy oni mnie gonili ale co z tego jak oni grac nie umieli a gdyby był tam choć jeden ogarniający gracz to bym pewnie przegrał z nim w 1vs1
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Dev

Sorki ale jak zobaczyłem co robi Spellsinger w ct1 z wiekszosciami prof (ogolnie nukerzy co robia) tym ice vortex slugiem to calkowicie zmienilem zdanie. Bo wystarcza 3 nuki zeby polozyc prawie kazda klase ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Kll

Generalnie to chyba na teonie juz od interlude sie robily tendencje, ze coraz wiecej mage party zamiast cov draco, ale nie wiem bo nie gram na retku, jedynie z frapsow to wnioskuje, typu itt abyss itp.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

myha

to zależy oglądałem filmy archer partry vs mage party i czasem wygrywali magowie a czasem archerzy te party obecnie maja podobna siłe
a co do tematu sk to z ogaraniajacym spsem wygrać jest bardzo trudne, LS zapewnia zwycięstwo, tod nawet jak ściągnie najważniejsze bufy i cp obniży to tez jeszcze nic nie wiadomo
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

bula

tod zapewnial zwyciestwo w C4, a od C5 nawet po todzie SpS rozwali SK :>

Ryltar

Dev

Zawsze mozna odbic cancel :]
Wszedlem sobie ostatnio na abyss zeby sie pobawic@olimpiada. Akurat trafil mi sie MM i moje kochane lusterko zadzialalo cudownie. Odbilo vortexa i spowalniacz :]

Fenrirus

Cytat: Dev w Luty 13, 2008, 08:02:49 PM
Sorki ale jak zobaczyłem co robi Spellsinger w ct1 z wiekszosciami prof (ogolnie nukerzy co robia) tym ice vortex slugiem to calkowicie zmienilem zdanie. Bo wystarcza 3 nuki zeby polozyc prawie kazda klase ...
Ja wam to pisze od x czasu i mi nikt wierzyc nie chcial, ze nukerzy wymiataja teraz ;]  :D
Mage party >= archre party  :P

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Kll

Cytat: Fenrirus w Luty 14, 2008, 01:47:01 AM
Cytat: Dev w Luty 13, 2008, 08:02:49 PM
Ja wam to pisze od x czasu i mi nikt wierzyc nie chcial, ze nukerzy wymiataja teraz ;]  :D
Mage party >= archre party  :P
Ja wierzylem zawsze, bo tak jak wiekszosc na forum nie lubi magow, tak ja nie lubie lucznikow i daggerow :P
L2 DEX x4

Ryltar

Tyle z tymi crusherami,slugami i innym badziewiem to wiedzialem predzej tylko zobacz co potrzebuje mag taki konkretny zeby wymiatac a co potrzebuje archer.

Kll

teraz dc seta+6, am+acu, tateo set, i chyba 3 lvl attribute na broni... ucieli m crit rate, ale za to na buffkach wm, siren, powa jest wiekszy niz w poprzednich kronikach.
L2 DEX x4

Dev

Fen imo teraz archer=mag, bo rownie dobrze archer moze sciagnac maga na krytyka (mimo nerfow DW i fire) ...

Kll

Cytat: Dev w Luty 14, 2008, 04:50:18 PM
Fen imo teraz archer=mag, bo rownie dobrze archer moze sciagnac maga na krytyka (mimo nerfow DW i fire) ...
Chyba, ze sie wezmie jeszcze tego buffka przeciw krytykom, to juz jeden hit nie starczy mysle.
L2 DEX x4

Ryltar

Raczej watpie zeby byl na 1 crit :P Krytyki za 4k to juz rzadkosc na fullbuffed fight :P

PeBe

IMO teraz jest fajnie. Mag powinien mieć większy dmg, ale mniej defa,hp,cp + wiekszy regen mp i debuffki jakieś.

Wnerwiało mnie w c5 to że łucznicy bez trudu rozprawiali się z mage pt, w sumie to prawie każde pt >= mage pt.
Magowie powinni być dobrzy w pvp i nie powinno być resistów(na magie, powinny byc na debuffy), a i mag nie powinien mieć detargeta.