Nowy Server Abyss X5

Zaczęty przez gabrys76, Styczeń 23, 2008, 01:34:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

freakz4

Właśnie mnie też to interesuje czy są mana potki,bo tak to bym zrobil nukera i czy marki na questy bedzie mozna kupić u jakiegos NPC jak tak to <rzygi>

Gang

jak to jest x5 to raczej questy na zmiane profesji bufki mozna kupic od innych ludzi xD,mana potki hmmm raczej ich nie bedzie tylko jak by co to mana Drug....a ja i tak mam inne plany w walentynki niz lookanie na nowy serwer xD...Pozdro
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Gang

aha herby:czegos takiego nie ma na abyssie,a argumentacja jeszcze nie dziala ale moze cos zrobili zeby bylo na x5 to jeszcze nic nie wiadomo jak bedzie ON to sie wszyscy dowiedza

SORY ZA SPAMOWANIE
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

gabrys76

Cholera jasna, co za pech. Poniedziłek, wtorek, środa mam wolne i się nudze, a server otwierają jak na złość w czwartek :/ ;p
"All shall kneel at the sound of my name" House of Death - Manowar

kobik

kruca, szkoda ze zaczalem grac na x7, ten nowy ciagnie mnie juz strasnie =]
.. i chyba sie skusze ;p

joh

serwer ma ruszyc o 21 gmt +3 czyli u nas to chyba 19.

i moje pytanie czy jakis polski klan (w miare doswiadczony) zamierza sie tu przeniesc i szuka nowych membersow?

w l2 gram od C1, ostatnio gralem w takich klanach jak:
L2P Virtue: silent hill
Supreme Aerith: Swarm
Supreme Nanaki: Shadows

jak cos prosilbym o kontakt na gg 3973793

NightBird

moje spostrzezenia;

zauwazylem kilka powaznych wad

1. dowolny dualbox (mogliby chociaz ograniczenie do 1duala zrobic)

2. mana drug (przedmiot ktorego w l2 byc nie powinno)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

NivEa

Niech se jest :P Gdyby tam gralo z 500 on to pewnie bym nie poszedl ale będzie tam grać sporo ludu wiec zrekompensuje mi to te zmiany ;]

gabrys76

"All shall kneel at the sound of my name" House of Death - Manowar

Gang

Boze NightBird jesli niechcesz to nie idz nie zniechcecaj innych ludzi nikt nie bedzie plakac jak Ty nie pojdziesz,Rozwodzisz sie nad tymi Mana Drugami jak nie wiem jak tego nie lubisz to nie uzywaj,a co do duali mi tez nieodpowiada ze jak ktos ma dobry komp i neet to sobie odpali 3 supporty i rządzi ale nic z tym sie nie da zrobic
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Dev

Dokladnie nightbird, cry me a river ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

NightBird

Stwierdzam tylko ze ten serwer nie ma prawa sie na zywac L2off..
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Skik

stwierdzam tylko, ze nie wiesz na jakich zasadach servery nazywa sie l2off

wracajac do tematu
po ~5minutach 2k+, na razie pewnie sa to w 95% gracze, boxow nikt chyba jeszcze nie zdazyl zrobic w nadmiarze ;p

Derneth

Cytat: NightBird w Luty 14, 2008, 07:18:20 PM
Stwierdzam tylko ze ten serwer nie ma prawa sie na zywac L2off..
dobra skoncz pierdzielic juz to powiedziales kilka postow wczesniej

Skik

14.02.2008, 22:01
The server х5 undergo technical work on setting up the equipment. Sorry, you need to wait 30 minutes.

NivEa

Przeludnienie ^^ Ubicie gremlina graniczy z cudem chyba ze jest sie magiem :/ Nawet ssow jeszcze nie mam :P

Tyr

A serwer to nie lezy przypadkiem? ;P
Lineage 2 Classic EU

comeback

cyrylica sux, ale start całkiem fajny, ktoś wie jaki q rate i skąd brać info o tym co ruskie ludzie robią z serwerem:)?
Swarm Member

Luna- 6x HE

Skik

Newsy pojawiaja sie na angielskiej stronie ale z opoznieniem, najlepszym rozwiazaniem jest google translator i szukac u ruskich ;p

q rate, nie wiem, ktos pisal, ze x1 ale to byl gracz wiec nei wiadomo czy to ma cos wspolnego z prawda

Przemo

x5 (Rates 5/5/5/3/3) • 

Wystarczy wejść na anglojęzyczne forum i raty są jak na dłoni. (Exp,SP,Adena,Drop,Quest)

Tahos

Hehe no fajny Serwer :) Jeśli ktoś szuka klanu pm Sakulos :) , wymagany TS , bo przez rozmowe na ts rekrutuje :] . :D
btw. Ja mam 5 lvl :P i boxa zrobiłem ,przyszłego pp xD blah ^^
Dla mnie serwerek zapowiada sie fajnie :)

Powodzenia na Abbys 5x.

Sakulos.

Skik

Przemo, a spoil to gdzie ;]

z ratami dropu tez nei do konca wiadomo o co chodzi na ruskiej czesci jest x5, ale admin pisal cos bodajze o x3, tak jest tez na eng forum

Bled

nie ma gorszego lamerstwa jak oczerniac nowy serv , konurencyjny jak sie jest na innym ,ludzie boja sie ze klanu uciekna , online sie zmniejszy etc., nie nightbird?

Tyr

Cytat: Bled w Luty 14, 2008, 08:35:00 PM
nie ma gorszego lamerstwa jak oczerniac nowy serv , konurencyjny jak sie jest na innym ,ludzie boja sie ze klanu uciekna , online sie zmniejszy etc., nie nightbird?

Oj, wolność słowa :) Ma taką opinię i koniec....
Lineage 2 Classic EU

Przemo