Warhammer 40,000 :)

Zaczęty przez Shaman, Luty 12, 2008, 11:57:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shaman

Jako że zatesknilem za czasmi gdy na półkach walały się firgurki a wielkie bitwy byly pretekstem do imprez to zakupilem sobie wlasnie podstawke wraz z dodatkiem :) zabiera to mniej czasu niz mmorpg :P

ktos jeszcze pogrywa w WH40k tutaj? bo mozna by sie umowic i pare partyjek online rozegrac :)

Dev

Ja mam WH40k dawn of war ale niestety pirat, nie wiem czy sa jakies blokady online czy nie. I szczerze mowiac nie gralem chociaz kumpel mi na sile zainstalowal :D

Mozna sprobowac przez hamachi Shaman tylko musialbym sie najpierw poduczyc :]. Chetniej wolalbym w SC brooodwar pograc jesli chodzi o RTSy, ale skoro nikt tego nie ma to mozna zagrac w ostatecznosci WH40k.

Btw ktos zna przewidywane ceny Starcrafta 2 i kiedy mniejwiecej wyjdzie ? (wiem że end 08 :P)

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Cubu$

Ja mam broodwara orginał :P

WH 40k podstawke też mam orginalke :P tyle że nie grałem od dawna :P

exoriou

Space Marines!

na hamachi jakos dawalo rade pograc po sieci piratami ;)

Shaman

trza miec orginalke niestety ....jak tylko wroce do lodzi to moge pograc :) ja lubie zielonoskorych :)

Dev

Shaman, do hamachi nie trza oryginalow :]

Shaman

zielonoskorzy suck jednak
dostaje nimi wpierdziel non stop od wszystkich :P ale spoko bo nauczylem sie juz grac chaosem :]

Dev

Shaman, jesli masz dawn of war, bierz necronów. Oni są pieronsko przepakowani, juz na poczatku masz dowodce ktory miota cala baza przeciwnika i ma recall do bazy :D

doman18

Kurna no!!! W ekstra klasyce jest winter assault i dark crusade a nie mogę namierzyć podstawki :/. Była w ogóle w EK czy zrobili joke i nie dali?
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Shiny

wh40k ssie, tylko prawdziwy WFB... dlatego czekam na Warmlota online ;p
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

exoriou

jako gra zdecydowanie nie-ssie :P

porownaj wykonanie i klimat gierki 40k do tej w klimatach fantasy mlotka
a online to inna bajka

PS space marines FTW :p

Shiny

Warhammer Dark Omen czy shadow of the hornet rat to gry, w ktore pomimo tego ze gralem ostatnio z 7 lat temu wciaz zostaja w mojej pamieci :) Sa po prostu prze kozackie... nie to co te nowsze shity.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

DIO

Cytat: Shiny w Marzec 03, 2008, 01:25:02 PM
Warhammer Dark Omen czy shadow of the hornet rat to gry, w ktore pomimo tego ze gralem ostatnio z 7 lat temu wciaz zostaja w mojej pamieci :) Sa po prostu prze kozackie... nie to co te nowsze shity.

ja pamietam jeszcze warhamera na amidze :p bodajze "Space crusade" (ale moge sie mylic i przekrecilem tytul bo to bylo ~15 lat temu wiec troche z pamieci wylecialo) w ktorym wszystko bylo prawie jak w zwyklej grze figurkowej, nawet rzucanie kosciami zeby byle jaki ruch wykonac ;> to byly piekne czasy

echoes

wlasnie przeszedlem podstawke W40k i chceeee pograaaac (skirmish sucks :P) ten pomysl dalej zywy czy juz umarl? :P
ps:Ultramarines i "ci na czarno" marines rox :P i chaos sux ;D

Cubu$

Ja muszę sobie dodatki kupić bo są w ekstra klasyce(czy coś takiego) za 20 zł jedno. Ale gra jest pro. :)

echoes

pytanko-widzialem te dodatki ale bez szczegolow--->sa po polsku?Bo mm oryginalna podtsawke,nie bedzie mi sie gryzlo? :P
edit:ci na czarno-->mialem na mysli "Raven Guards :) acha,ucze sie wlasnie grac eldarami ;]

Septim

Teraz w EK next jest tak ze za dwie gry zapłacisz jak za jedną. Więc można kupić 2 części za cenę jednej. Podstawowy WH40k też wyszedł już dawno w EK next. Wszystkie były po polsku.

Beyond VodkaDrinker - Bladedancer 66
FRANZ xxx - Wind Raider 7x - sold
Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHy LGA775 BOX @ 3,5GHz
Płyta główna: ASUS P5E3 IX38 SOCKET 775
Karta graficzna: GAINWARD GeForce 9600GT 512MB DDR3/ 256bit  800/2100
RAM: GOODRAM DDR3 2x1GB PC1333 CL9
Dysk twardy: WD CAVIAR 320GB WD3200AAKS SATA II 16MB CACHE
Obudowa: CoolerMaster - ELITE 330 BLACK-SILVER
Zasilacz: FORTRON (FSP400-GLN) 12CM ACTIV PFC
Monitor: HP L1906 19''

BaRt

Mam, tylko podstawową część, ale i tak jest wypasiona. :)
Eldarzy FTW  :P

Mati_888

a ten WH 40k to jak kupować ? Jaki dodatek czy co :P I ogólnie czy ciekawa gra i warto wydać te kilka zł
Abyss x3 :

Matiks - BH