Ostatni post.

Zaczęty przez Ryltar, Luty 18, 2008, 09:05:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Nie chce mi sie rozpisywac na 30 stron ale to moj ostatni post na tym forum(i tak mam ich w cholere nabitych :P).Dzisiaj sobie postanowilem ze nie mam czasu na granie w L2 wiec tez usunwam L2 ostatecznie i ide zajac sie RL life(narescie).Nie trudno sie domyslic ze forum tez nie bede odwiedzal.Fajnie bylo siedziec na tym forum przez ponad 3 lata.Jeszcze pamietam jak te forum na poczatku wygladalo i ile osob je odwiedzalo :P Milo widziec ze i strona i forum sie rozwinela ze nawet przyciaga ludzi z retiala ^^ Fajnie tez bylo z wami zakldac klan(na extreme? Bo nie pamietam) i grac z wami.Szkoda w sumie ze Sal i Dohid odeszli bo to byli naprawde fajni ludzie.Z niektorymi gralem na innych serwach a z niektorymi tez sie bilem :P Z niektorymi fajnie sie zalozylo fanklub SK ^^ No tylko Dev zostal wyrzucony i prawdopodobnie zostanie sprzatniety do wakacji ale to juz co innego xP Ale milo sie gralo i poznalo tyle osob(no moze oprocz emo rolplayerow ktorzy albo truli mi dupe jak zobaczyli xywe "Ryltar" albo truli dupe ale co tam...) zwlaszcza ze mozna bylo dzielic wiedze i uczyc sie od siebie wzajemnie ^^ No to wiec przechodze do sedna tego postu i sie poprostu pozegnam.Szaman pilnuj tej bandy zwyrodnialcow tak samo jak modowie.Bula powod mojego odejscia to nie jest jednak ten ktory ci mowilem na gg i fajnie sie z toba gralo na Reloa i innych serwach.Dev mimo ze nie bede gral w L2 to i tak jestem lepszym tankiem a nawet jak bedziesz mial sprzet S i ST to Marc1n ciebie zownuje bo nie umiesz i tak grac :P Ale i tak sie z toba fajnie gralo a ty Marc1n pilnuj tego pajaca i go naucz grac ^^

BTW pamietajcie jedno:
SK>Tanki>all a jak ktos twiedzi inaczej to anal blow mu w dupe :P

Jaki Ganh

Dobra, 1 2 3 Ryltar wraca z powrotem do gry, 4 5 6 Ryltar jest the best. Nie chcę mi się pisać dalej, ale każdy wie że nie opuścisz nas i twoich Shilien Knightów! Oni czekają aż klikniesz [START] i znów zaczniesz nimi ownować! Pamiętaj, nie bierz życia na poważnie, i tak nie wyjdziesz z tego żywy!!!

Szukam serwera...

bula

CytatBula powod mojego odejscia to nie jest jednak ten ktory ci mowilem na gg i fajnie sie z toba gralo na Reloa i innych serwach.
GG tez /uninstall? :P

za to ze odchodzisz z forum to sie nad twoim ostatnim postem troche popastwie

CytatRL life
Real double life? :P
Cytat
RL - Abbreviation for Real Life, a free MMORPG/FPS that automatically logs you in when you exit all other computer games.
Cytat(narescie)
nareszcie*
Cytatzakldac
zakladac*
CytatSzkoda w sumie ze Sal i Dohid odeszli bo to byli naprawde fajni ludzie
/agree
CytatZ niektorymi gralem na innych serwach a z niektorymi tez sie bilem
z niektorymi i jedno i drugie :P
CytatZ niektorymi fajnie sie zalozylo fanklub SK ^^
:poklony: :poklony: :poklony: :poklony: :poklony: :poklony:
CytatSK>Tanki>all
forevah!!!!!!!!!!1111oneoneeleven

a teraz czas na ...
... /cry mode on

:_delf_2: :_delf_2: :_delf_2: :_delf_2: :_delf_2: :_delf_2_2: :_delf_2_2: :_delf_2_2: :_delf_2_2: :_delf_3_2: :_delf_3_2: :_delf_3_2: :_delf_3_2: :dw_1_1:

Ryltar

Cytat: bula w Luty 18, 2008, 09:27:12 PM
CytatRL life
Cytat
RL - Abbreviation for Real Life, a free MMORPG/FPS that automatically logs you in when you exit all other computer games.
Cytat(narescie)
nareszcie*
Cytatzakldac
zakladac*

Wal sie tak :P?

bula

Cytat: Ryltar w Luty 18, 2008, 09:30:22 PM
CytatRL life
Cytat
Cytat(narescie)
nareszcie*
Cytatzakldac
zakladac*

Muahahahha I WIN!!!!!!!!!!!!!!!!11111oneoneeleven
tamten nie byl ostatni ;)

Sengaia

Cytat: bula w Luty 18, 2008, 09:33:41 PM
CytatRL life
Cytat
Cytat(narescie)
nareszcie*
Cytatzakldac
zakladac*

ostatnim postem będzie następny, albo jeszcze kolejny, albo jeszcze kolejny po tamtym... aż wkońcu zostanie xD
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

bula

Cytat: Sengaia w Luty 18, 2008, 09:37:03 PM
Cytat: bula w Luty 18, 2008, 09:33:41 PM
CytatRL life
Cytat
Cytat(narescie)
nareszcie*
Cytatzakldac
zakladac*

ostatnim postem będzie następny, albo jeszcze kolejny, albo jeszcze kolejny po tamtym... aż wkońcu zostanie xD
obawiam sie ze niestety tak nie bedzie :( on to planowal od dawna :P

Sengaia

CytatWiadomość "Ostatni post." autorstwa Ryltar została zgłoszona przez Jaki
Ganh w dziale, który moderujesz:

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=19367.msg209734#msg209734

Osoba zgłaszająca dodała następujący komentarz:
Weźcie go powstrzymajcie! On ma zamiar zrobić straszną rzecz!

Pozdrowienia,
Załoga Lineage2.com.pl - Społeczność Lineage 2 - świetnego MMORPG.
Jakiś  fan aż Ryla do moderatorni zgłosił xD
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

bula

Cytat: Sengaia w Luty 18, 2008, 09:48:10 PM
CytatWiadomość "Ostatni post." autorstwa Ryltar została zgłoszona przez Jaki
Ganh w dziale, który moderujesz:

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=19367.msg209734#msg209734

Osoba zgłaszająca dodała następujący komentarz:
Weźcie go powstrzymajcie! On ma zamiar zrobić straszną rzecz!

Pozdrowienia,
Załoga Lineage2.com.pl - Społeczność Lineage 2 - świetnego MMORPG.
Jakiś  fan aż Ryla do moderatorni zgłosił xD
niech on(Ryl) ci powie ile osob do niego na gg juz pisalo :P

Tyr

Może cię z postami dogonię :D

Kochani nie bójcie się, ja takiego posta nie napiszę :D Bo mam czas na grę i real life :D I to w chuj :D

Ryluś dobra decyzja... Już to powinienem zrobić dawano temu, ale nie mogę :P
Lineage 2 Classic EU

Hermit

Miałem przeczucie gdy zobaczyłem, że Tyr pisał ostatniego posta, że tam piszę coś w stylu "yeeeeee dogonie cie z postami !!!!!!!!11111oneoneoeneoene"

Tyr może też pójdziesz na emeryturę będzie spokój?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Tyr

Cytat: Hermit w Luty 18, 2008, 10:27:08 PM
Miałem przeczucie gdy zobaczyłem, że Tyr pisał ostatniego posta, że tam piszę coś w stylu "yeeeeee dogonie cie z postami !!!!!!!!11111oneoneoeneoene"

Tyr może też pójdziesz na emeryturę będzie spokój?

Nie, a może ty sobie pójdziesz? :)

coś w stylu = prawie jak... prawie robi różnice...

btw. Naucz się czytać... "Może" to nie znaczy na pewno ;]
Lineage 2 Classic EU

serdel

Papa Ryltarku :P Powodzenia w RL :)

Siena

:o
Szkoda... Bo dla mnie to forum kojarzy się z kilkoma "osobami" (rzeczami? xD) no i jedną z nich był Ryltar. ;d
Trudno, powodzenia w rl  8)
Btw. nie wiem czy byłeś tak dobrym SK jak pisałeś ale wiedz, że i tak bym cie rozwalił nawet Elven Elderem  :D
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Dev

Ah. Wiedziałem. Nie jesteś lepszym tankiem i tu mamy dowód ;P

W każdym razie cya, podejrzewam że GG ci zostaje wiec napisalem CYA :P Tez mi sie w sumie fajnie z tobą grało a oglądając moje stare filmy widze jakie błędy robiłem wtedy, więc nie oceniaj mnie po grze pół roku temu ;p

A co do tematu - jesteś kapciuchem :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

echoes

o ty w morde kopany czarnuchu...a mnie to zes qrna nie wspomnial xD a tak na serio...ja tez zawiesilem teczke z napisem l2 na kolku (choc kto wie... ;) ) i rozkoszuje sie realem,ale na forum czas mam..wiec ty tez wpadnij raz na ruski rok i zj...b kilku n00bow w temacie o sk ;] ja nie moge nikogo opierniczyc w temacie o tk bo tam nikt nie pisze :D:D a jeszcze bardziej na serio--->RL>Virtual,brawo za decyzje ;)
ps:szkoda ze mieszkasz daleko,sadze ze fajnie byloby kiedys z toba isc na piwo ;) btw podajze gg na pm-ie bo wyinstalowalem i zgubilem liste ;D
ps3 albo 4:welcome to the real world ;]

Shaman

wiekszosc starej gwardii nie ma czasu na gre i na L2 ogolnie, dlatego rozumiem twoja decyzje Ryl :) ja ilekros mam zamiar wrocic do gry to przeszkadzaja mi w tym rzeczy z rl :P i gdyby nie to ze szukam naprawde osoby ktorej w spokoju ducha moglbym powierzyc swoje obowiazki tutj to tez bym zajal sie tylko realem.... no dobra.. pierdziele glupoty bo lubie tu sprzatac :P :P :P

Ryl powodzonka w tym co planujesz.... ale jak to mowia .... umarl krol niech zyje krol :)

Marc1n

CytatAle i tak sie z toba fajnie gralo a ty Marc1n pilnuj tego pajaca i go naucz grac ^^
GL in RL i dzięki za pamięc o mojej osobie :P A Dev jest nienauczalny :P
HATE ME MOAR!

TheOwn3r

;o GL irl.

Widze, że muszę zacząć spamować, bo jeszcze z pół roku i forum będzie puste ;p
;o

exoriou

nom, trza sie brac za spamming :o

bb Ryltar (a kto Ty w ogole jestes? lol)

Dev

CytatA Dev jest nienauczalny Razz

A wiesz dlaczego ? Bo Veneral>Narayan, Dev>Marc1n, SK>BD/AW/PR
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Frohike

:_delf_2: :_delf_3_2: :_delf_2_2:

W takim razie papa Ryl, fajnie się czytało Twoje posty i grało razem na Abyss :D Wciąż pamiętam naszą walkę SK vs SK - oczywiście wygrał lepszy ;) Powodzenia w RL, znajdź sobie wreszcie dziewczynę, a nie z bulą i Devem się prowadzasz i jeszcze nazywacie to "fanklubem" :D

A na koniec, żeby Ci wzrosło ego:

CLICK

:P

mussaszi

Powodzonka Ryl :) ale jak mawiał moj dziadek ten,jeszcze jeden i koniec :P

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

doman18

No szkoda że tak wychodzi ale wyjdzie ci to chyba na dobre. Swoją drogą skorzystam z okazji i powiem że ja też już wykasowałem klienty (miałem 3) i odnośniki do stron z L2 i zaczynam się brać ostro za RL. Mimo że grałem tylko w weekendy jednak nawet to spowodowało pewne skutki. Przede wszystkim chcę kontynuować coś co dawno temu zarzuciłem a co było moja pasją - programowanie w C++. Nie dość że sprawiało mi to przyjemność to jeszcze może kiedyś dzięki temu będę miał na chleb :D. Jeszcze lubiłem HTML więc może tez do tego wrócę. Okazjonalnie może jeszcze tu zajrzę  ale nawet jeśli to baaaardzo  rzadko bo raczej będę tego unikał :P.

Jeszcze dla tych, co także kiedykolwiek choć przez chwilę się zastanawiali nad rzuceniem L2 ale zaraz potem myśleli o tym jak to fajnie się gra w tą grę i nie udało im się, powiem tylko jedno. Jeżeli znów was taka myśl was najdzie to nie wahajcie się tylko kasujcie jak popadnie, tak bezmyślnie, jakby wbrew sobie. Może zaczniecie żałować ale natychmiast pomyślcie o rzeczach które chcieliście zrealizować a wam się nie udało przez L2. Gwarantuję od razu poprawi wam się humor i przestaniecie żałować :).

Wszystkim życzę udanej zabawy w świecie Aden a moderatorom dalszych sukcesów w prowadzeniu jednego za najlepszych forum na jakim zdarzyło mi się siedzieć. Pozdro all
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Bittersweet

Z pożegnania Ryltara robi się wątek zbiorowy...

Tak się życie toczy, że sam przyłączam do Waszego grona i odpuszczam L2....
L2 zajmowało zbyt dużo czasu mimo, że grałem mało.....ale i tak brakowało go na inne rzeczy...
Pora wrócić do single game^^.  Czas spróbować Obliviona, Dak Messiaha, silent Huntera 3/4, wiedźmina... :)

Z powrotem mogę zająć się fotografią, gitarą no i dziewczyna odsapnie ^^

Bywajcie!!!

Klienty L2 usunięte, strony usunięte