Silver Ranger vs Destroyer

Zaczęty przez Shiffer, Luty 22, 2008, 01:49:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shiffer

Jak znacie jakiś sposób na destro grajac SR to piszcie ;)
----> Husaria 4ever <----

Fargath

Jako sr tej walki nieidzie przerwac.....strzal-->bieg-->strzal--> bieg...... i tak caly czas......Destro nie ma prawa dogonic sr.....

Jaki Ganh

Hahaha.... Pamiętam tę walkę... z 2500 SS zostało mi jakoś 120... biegałem tak z 10 minut dookoła TOI (w środku) za mną Destro. Te wszystkie frenzy i w ogóle to nie mam kiedy wykorzystać.

Speed > all fighters ^^

Szukam serwera...

Dev

Imo w CT1 mozecie miec problem z tym przyspieszaczem destro :]
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

PeBe

Nie wiem ile on trwa ale imo mozna by H.shot/entangle i ucieeekac az się skonczy , a dopiero potem kitować.

TruTherion

Jak już to odpali to czarno widzę wrzucanie mu jakiegokolwiek slowa. Albo wcześniej to zrób, aalbo poczujesz ja wiem jakieś 16kilo stali na sobie.

Jaki Ganh

Cytat: TruTherion w Luty 22, 2008, 08:44:34 PM
Jak już to odpali to czarno widzę wrzucanie mu jakiegokolwiek slowa. Albo wcześniej to zrób, aalbo poczujesz ja wiem jakieś 16kilo stali na sobie.

Chociaż takiego Elfa to by mógł go ork zgnieść ^^ Bo to takie chude, chyba oni się tylko korzonkami odżywiają... (oczywiście Elfy, bo gdyby Orki się korzonkami odżywiały to te musiałyby być strasznie kaloryczne ^^)

Szukam serwera...

Yoker

Cytat: Jaki Ganh w Luty 22, 2008, 02:08:19 PM
Hahaha.... Pamiętam tę walkę... z 2500 SS zostało mi jakoś 120... biegałem tak z 10 minut dookoła TOI (w środku) za mną Destro. Te wszystkie frenzy i w ogóle to nie mam kiedy wykorzystać.

Speed > all fighters ^^
yhm, dokładnie tak samo kiedyś miałem :) gonił mnie koleś od Dion aż do EG i jeszcze po EG niemało. Obaj mieliśmy jeszcze trochę CP potek (dunno ile miał dokładnie, ale troszkę tego było). Najzabawniej było jak nie zauważyłem, że już frenzy zapodał, zatrzymałem się, żeby mnie uderzył (nie chcialem go w koncu PKowac) a jemu stun wszedł. Ledwo przeżyłem :P
koniec końców i tak padł :P