Poszukuje Filmu

Zaczęty przez Ryltar, Luty 21, 2006, 06:11:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fargath

Poszukuje filmów z Dobrym Warlockiem z retka najlepiej. I żeby filmik na podglądzie był :)

bula

Cytat: Mati_888 w Styczeń 18, 2008, 09:32:03 PM
On go nawet nie drasnął :D

Potrzebuje filmików gdzie Sorcerer wymiata tzn. wszystkich rozwala :P. Mile widzane takie z necro :D
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,4638.200.html

odpowiedz #217

DEfan

Bardzo prosze o film z SR badz PR w roli glownej, moga byc jakies 1vs1 nawet
WR 82/80/75/75 - Dex x4 (retired)

bula

PR'a masz w Uprising Rivals II oraz w filmikach Leraina

Frohike

Cytat: DEfan w Styczeń 31, 2008, 04:30:18 PMSR

:dw_3_1::dw_3_1::dw_3_1:
:dw_3_1:KLIK :dw_3_1:
:dw_3_1::dw_3_1::dw_3_1:

To scena z TEGO filmiku.

Edit:
A tutaj inny filmik z SR - mass pvp: click click boom

Banzaiii

Ogólnie bardzo przyjemne filmiki z  perspektywy PR ma Kafaya  , poszukaj jego filmów na live pvp . Ewentualnie Aeze (uprising2) .

PlemnikPL

Potrzebuję filmiki z Destro w roli głównej.
Skończyłem z Lineage II

Frohike

http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=2508

Gdzieś tam wcześniej w tym temacie był jeszcze filmik z Oly.

Kostek(...)

Poszukuję filmów klanu Silent Hill z Ikona, Virtue lub Mobla i SWARM z Nanaki lub Aerith. Zawsze respektowalem ten klan, ale jeszcze nie widzialem ich filmikow.

fedur

Cytat: Kostek(...) w Luty 21, 2008, 09:31:47 PM
SWARM z Nanaki lub Aerith.

Nanaki

swarm on nanaki december fights : http://files.filefront.com/decswarm2007wmv/;9343824;/fileinfo.html
swarm vol 2 - january fights : http://files.filefront.com/januaryswarm2008wmv/;9601149;/fileinfo.html

z Aerith tez jakies byly na forum ale potrzebuja podajze rehosta... nie wiem kiedys pamietam nie ktorzy z  swarm sie tutaj wpisywali wiec moze cos wiecej bedą mieli...

Yoker

poszukuje (i nie moge nigdzie znalezc :/) frapsów z IL z Destro z roli głównej w PvE (!) - mam jeden fraps coshoo z AoE expem, ale ani jednego z RB :/ jeśli ktoś widział kiedys coś to link poproszę.

Fenomen

Cytat: Yoker w Luty 23, 2008, 11:41:48 AM
poszukuje (i nie moge nigdzie znalezc :/) frapsów z IL z Destro z roli głównej w PvE (!) - mam jeden fraps coshoo z AoE expem, ale ani jednego z RB :/ jeśli ktoś widział kiedys coś to link poproszę.

mam ale tylko minute bo serio nie bylo czego nagrywac, bil bil bil az ubil, obok byl pp (fathips) ktory wrzucal na rb block shield, tance, spiewy, pof i kardynal.

http://files.filefront.com/toi8avi/;9693109;/fileinfo.html
Nemo est casu bonus.

fedur

Feno... tak offtopic... nagrywaj cos też :P chciałbym to tak zobaczyć... Coshoo też pogoń do kręcenia...

bula

Cytat: fedur w Luty 24, 2008, 12:10:21 PM
Feno... tak offtopic... nagrywaj cos też :P chciałbym to tak zobaczyć... Coshoo też pogoń do kręcenia...
noo i oczywiscie czekamy na nastepny movie Pshe :D

Yoker

Cytat: Fenomen w Luty 24, 2008, 11:21:22 AM

mam ale tylko minute bo serio nie bylo czego nagrywac, bil bil bil az ubil, obok byl pp (fathips) ktory wrzucal na rb block shield, tance, spiewy, pof i kardynal.

dzięki, szkoda, że jesteś OOP
btw. nie bardzo widzę BD

Fenomen

Cytat: Yoker w Luty 24, 2008, 01:53:18 PM
Cytat: Fenomen w Luty 24, 2008, 11:21:22 AM

dzięki, szkoda, że jesteś OOP
btw. nie bardzo widzę BD

bd stal calkiem z lewej, oni solowali bosy w toi a moje party robilo q na suba akurat :P
Nemo est casu bonus.

Frohike

Cytat: bula w Luty 24, 2008, 12:18:59 PM
Cytat: fedur w Luty 24, 2008, 12:10:21 PM
noo i oczywiscie czekamy na nastepny movie Pshe :D

Ja bym jeszcze obejrzał jakieś frapsy montezumy i Fenrirusa... tego ostatniego może zobaczymy w nowym frapsie dontlookatme, bo przechodzi na Bartz i może będzie scena jak Fen zabija dlm w czasie bójki o spot :dw_3_1:

bula

Cytatmoże będzie scena jak Fen zabija dlm w czasie bójki o spot
nie zdziwilbym sie ... jak ja zobaczylem co SpS robi w filmiku Final Conflict NARAYAN to teraz juz nic mnie nie zdziwi ...

Fenomen

Cytat: bula w Luty 24, 2008, 08:38:39 PM
nie zdziwilbym sie ... jak ja zobaczylem co SpS robi w filmiku Final Conflict NARAYAN to teraz juz nic mnie nie zdziwi ...

szkoda tylko ze czituje (tzn jedzie na sofcie do pvp), mam wytluszczyc ?
Nemo est casu bonus.

bula

Cytat: Fenomen w Luty 24, 2008, 08:54:38 PM

nie trzeba :)
chodzi mi glownie o dmg jaki on SpSem robi ... rzedu 2k wiec troche to to przegiete

Fenomen

Cytat: bula w Luty 24, 2008, 08:57:38 PM

nie trzeba :)
chodzi mi glownie o dmg jaki on SpSem robi ... rzedu 2k wiec troche to to przegiete

na full buff (he77) sps z ice vortex crusher zadaje mi 2.7kdmg po nim z wody dostaje za jakies 1.7k

normalnie sps bije mnie za jakies 1.2k, generalnie chodzi end game, pow+sirena czasem, wtedy nie chodzi o 2 czy 3k dmg tylko o to ze mag co drugi skill jebie po 8k z kryta.
Nemo est casu bonus.

bula

Cytatnormalnie sps bije mnie za jakies 1.2k, generalnie chodzi end game, pow+sirena czasem, wtedy nie chodzi o 2 czy 3k dmg tylko o to ze mag co drugi skill jebie po 8k z kryta.
no widzialem w filmiku dlm co robi full buffed nuker pt :>

fedur

ja poprosze...

tak btw co do tego sps'a to tak... dmg boski... ale to wszystko takie... to samo :/  ale co do Fenrirusa to bardzo chciałbym to zobaczyc w akcji... tyle sie nasłuchało na tym forum o SH i jego mozliwosciach... ze naprawde... ale czekam , czekam Na Coshoo, Fenomena, Motezumy ... (moze to z sentymentu do Bishopa , EE - nie wiem.. )