Bladedancer [BD]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Antilus

moglby ktos przytoczyc co BD dostal w CT1? i co go czeka w CT2?

ps. SK FOREVER ! (Ukryty czlonek SK fanclubu xD)
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Express

Co go czeka? Trudno powiedzieć.
Co dostał? Fajny taniec, który daje resista na holy i unholy, chociaż przyznam się, że osobiście wolałbym songa swsa, który chroni przed elementami. :wink:
Ahh, zrobiłbym tego głupiego SwSa gdyby nie hex i fakt, że elf z 2h wygląda tak, że pozostawię to bez komentarza.

Ej tak btw. bo to mnie zaciekawiło. Co proponujecie dla BD na s gratach? Mastery nie dostajemy w późniejszych etapach, a draconic daje jednak sporego kopa dla kogoś kto chce od czasu do czasu coś uderzyć i nie potrzebuje akurat str, do krytyków z tssa. :wink:
Siła i wrogowie albo strach i przyjaciele.

PeBe

Ja bym brał IC oraz... draco focus, jeśli jesteśmy często w archer pt.
Jak mamy sws+wc+nasz (bd) buff, crity siadają mocno,często i nawet czasem idzie coś(kogoś) zabić ^^

Dev

Moim zdaniem  Drac light ..

Marc1n, a zaczynam już od piątku ^_^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

Wiecie, w zależności chyba od tego co jest na subie. IMHO dajmy na to, mamy sobie SK, to logiczne, że bierzemy IC, a mamy PR, to bierzemy Draconica Lighta. Jeden jest bardziej defensywny ze względu na Pdef i bonusy, drugi bardziej ofensywny ze względu na... modyfikatory. Na dobrą sprawę uważam, że te sety są w równej mierze dobre i stosuje się ten który lepiej finansowo wychodzi. No bo 2 sety, to burżuazja(mam nadzieje, że dobrze napisałem to trudne słowo :P )
PS. LOLBDLOL
HATE ME MOAR!

Dev

Kuras112

Yo macie jakieś fimiki z BD w akcji?

Bled

jak rzuca dance przed walka?

Bittersweet

Zerknij na youtube, tam na 100% cos jest....
Bd jest groźny, gdy ma za/przed sobą nukera lub pure DD (oczywiscie w pt:)

Bittersweet

no rly...w tych filmach BD raczej nie jest sam chyba ze tylko widzę walkę pt....

Graj bd solo i ownuj wszystkich ............lol

Dev

Imo po ogladnieciu samych frapsow jaida widać co może zrobić BD ...

Orochimaru6

Ludziska....taka dobra rada, nauczcie sie ze support to support i killera wielkiego z niego nie zrobicie. Taki BD ma Hvy Arm Mastery tylko na 15 lvlu jesli dobrze pamietam wiec P.def jest skromny, P attack tez nie bedzie szczegolnie szokowal. BD jest od dawania tancow, to jego najwazniejsze zadanie. Jak jest w party to jeszcze moze cos tam od siebie dac, ale w pojedynke niech wam sie nie wydaje ze to masta blasta i w ogole. Nie zebym negowal calkowicie BD bo mam takowego i expilem go solo do dosc porzadnego lvlu, ale mimo wszystko to postac do party.
Jeśli nie masz po co żyć‡...to żyj na złość‡ innym

Hermit

Ale wy jednego nie rozumiecie. Gra się dla przyjemności. I jeżeli podoba ci się jakaś postać to chcesz, żeby była jak najlepsza i ją udoskonalasz. A nie support support i ma stać i nic nie robić.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

DIO

end game party to bd nosi luk (draco +focus) i moze powkurzac kogos tym lukiem, wielki killer z neigo nie bedzie ale nie nalezy tez go lekcewazyc

Orochimaru6

Nie neguje BD bo sam mam i lubie ta postac i nie ograniczam sie tylko do dawania tancow, ale jesli ktos robi BD z mysla "bede mega pro killerem" to moze sie przejechac.....

Hermit

A co ty na to, że robiłem sws-a z myślą będę megakillerem z mieczykiem?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Bled

on na to jak na lato , to sie na 70+ rozczarujesz;[

dakkon

Cytat: Hermit w Luty 27, 2008, 09:23:08 AM
Ale wy jednego nie rozumiecie. Gra się dla przyjemności. I jeżeli podoba ci się jakaś postać to chcesz, żeby była jak najlepsza i ją udoskonalasz. A nie support support i ma stać i nic nie robić.

to graj prawdziwym dd, a nie padaj supporterem bo sie pchasz na pierwszy ogien, a po chwili np.  tance schodza i cale party ma prze******. Na pvp pt vs pt moze cos probowac zdzialac, na wiekszych skala niech sie zajmie tanczeniem.

Orochimaru6

Hermit ty sie nie bulwersuj tak. Poprostu chodzi mi o osoby ktore robia BD, mysla ze beda dobrzy w pvp ze zownuja Destra a potem padaja raz po raz i sie dziwia. BD jest czysto do party, tego nie zmienicie.

exquel

trzymajmy sie tego ze bd bez party traci i party traci bez bd

nie raz widzialem jak bd latal z draconiciem i cos tam fragowal (hex i ten taniec, konkretnie zmniejszaja pdefa) ale to i tak bd ^^

Orochimaru6

Dev

aha bo BD nikogo nie zabije lukiem ? Po coś rozwija hex i po coś ma dance, a jego krytyki wcale takie smieszne nie sa ...

Orochimaru6

tylko ze jak na siebie wpadna taki HE z BD nabuffowani na maxa z tancami ze wszystkim to BD za bardzo sie nie popisze. BD moze i zabijac ale nie robmy z niego wojownika ktory staje w pierwszym szeregu