Cabal Online

Zaczęty przez Bacar, Czerwiec 27, 2007, 01:32:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bacar

Hmmm pierwszy raz cos takiego widze... A moze cos ciblokuje porty? Nie wiem moze wylacz FW.

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Skrzat

Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Skrzat

Hayame napisz do mniew grze!! Mam mnostwo pytan!! Nie chce kasy nie boj sie, nie chce se popsuc gry:P
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Bacar

Spoko Skrzacie odpowiem na wszystkie pytania :P Tylko poznniej bo teraz jade na Grill PT :D
Kasa tez moge wspomodz jak bedzie potrzeba ;)

70lvl :D

GlooM

Cytat: Bacar w Lipiec 08, 2007, 12:22:15 PM
Sciagaj i wbijaj na Marsa :D Ej GlooM jak rozlozyc upgrade w dwuslotowym secie Osmanium dla FB ?? Bo kompletuje taki ale nie wiem co wlozyc w niego. Thx za odpowiedz.
buty +100 hp, armor +100hp, rece +4att, helm +10% crit power - to jest mega uniwersalne - tylko magowi do rekawic +4 def

w sumie teraz mozna dostac na luzaka craftowane osmium ze slotami bez wiekszych problemow takze jak cie stac to sie o takie postaraj ;]

Bacar

Na brak kasy nie narzekam xD Szczegolnie jak widze na kanale novice frajerow co upgrade core high za 200k sprzedaja :D Nic tylko wykupic i sprzedac za ok 1kk :P

Scroller

CytatHmmm pierwszy raz cos takiego widze... A moze cos ciblokuje porty? Nie wiem moze wylacz FW.
Niestety, nie działa, napisałem do supportu moze sie odezwa.

Ale jednak opłacało mi sie klienta sciagnac..
Ścieżka dźwiękowa miażdży :D
Moje klimaty, nic tylko dodać do playlisty i słuchać.
Tak więc nie grając nawet minuty moge gre polecic ;)

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

eSkel

Ja pierwsze co zmienilem to wlasnie soundtrack.. chociaz dlugo nie gralem to po prostu nie znosze monotonii, tak samo w L2. Chociaz, w L2 wylaczam zeby mniej sie wysypywala gra xd

Kentaro

Bacar grasz jeszcze w Cabala bo jakos ostatnio nie nie widze? :o :o :o :o :o
A co to takiego -_-' <----  <lol>?

Podpisu nie ma i nie bedze :P

Tylko nie mówić ze podpis za długi....-_-'
/Cubu$
Podpis był za długi i mnie denerwował. Więc skróciłem.

btw. Nie koffam ciebie.....

/Cubu$
Oj no nie przesadzaj :*

Stwierdzam fakty:) I tak ci tego nie wybaczę

Bacar

na razie mam drobny przestoj :P Za duzo gry i  mi sie troche przejadlo ale napewno wbije jeszcze :) na razie Bleach'a ogladam i gram w Fantasy Tennis xD

Kentaro

sciagłem Fantasy Tennis ale nie chce mi rozpakowac pisze ze archiwum jest uszkodzone prubowalem to
rozpakowac winzipem, total comanderem, winrarem i nic chyba jeszcze raz sciagne gre

A co do Cabala do tez mi sie troche nie chce grac a i gdze mozna odkupic honor points ktore sie traci za pk?

/Cubu$

/Cubu$

Bacar

U officera jak mniemam chyba 1k HP kosztuje 100k, ale co do ceny nie jeste pewien ;)

[Xiem]

problem... po wpisaniu id i pass wyskakuje pasek "conecting to server" wiec czekam... pasek doleci do konca i "you have failed connecting to server, please try again later" i tak caly czas, wylaczalem firewall .. nic nie dalo. Dziwi mnie to bo wow, lotro,  coh, cov, l2, 9dragons .. dzialaja bez problemu. Ktos wie w czym moze tkwic problem? mam win xp pro sp2, 3,3ghz celeron'a 2gb ddr2 667 ramu kingstona, asus ati radeon x550 256mb,128 bit, lacze dsl 6mb [t-com]

Scroller

Na poprzeniej stronie pisalem o tym problem
Nie dalem rady tego rozwiazac
Spasowalem po tym jak musialem tlumaczyc gosciowi z supportu, ze nie mam firewalla i ze Polska znajduje sie  w Europie ;)

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

[Xiem]

fakt, jakos mi Twoj post umknal ... ehh szkoda bo juz kompletnie nie mam w co grac :S

Sengaia

[quote author=[Xiem] link=topic=14304.msg164112#msg164112 date=1184352913]
fakt, jakos mi Twoj post umknal ... ehh szkoda bo juz kompletnie nie mam w co grac :S
[/quote]
jak wpisywałem swój ID od małej litery też miałem takie problemy (przy rejestracji wpisałem od dużej) , potem jak wpisałem od dużej , zalogowało mnie bez problemu :)
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

DIO

wrzuce temat do mikrofali a co  :P

gram kilka dni i powiem ze to taka mila odmiana od l2 ... f1,f2,f3,f3,f3,gf wydaje mi sie teraz totalnie debilne i beznadziejnie nudne a dopiero co zaczalem granie w to cos, niby wiele mozna zarzucic, malo statystyk postaci, malo profesji, lokacje ograniczone do miasta w stylu diablo 2 (czyli malutkie) stosunkowo niewielkie mapy po ktorych sie poruszamy (w sumie plus dla wolnych kompow, przemieszczanie trwa 10 sekund a nie 5 minut :D ) ale za to naprawde interesujacy sposob walki, o technikach rodem z l2 mozna zapomniec, mi to przypomina troche Soul calibur(czy inna bijatyke konsolowa na rozne kosy) w wersji rpg (soul calibur czyli wyglad postaci, broni, efekty wizualne przy uzyciu zdolnosci, combosy itp)

calkiem przyjemnie sie w to gra

System

nom...combo jest dobre :)
interfejs jest podobny do l2, skille wygladaja niesamowicie, szybko sie expi, typowa gra PvP
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

DIO

1 wrazenie -  "ale kaszana, nuda, male mapki, malo postaci"
2 wrazenie (po 2 czy 3 dniach) -  "w sumie to nawet calkiem spoko gra"
3 wrazenie (po zdobyciu aury, 1st battle mode i pierwszym kombo 15) - "czaaaaaaaad"

Materid

Cytat: DIO w Marzec 08, 2008, 09:51:15 AM
1 wrazenie -  "ale kaszana, nuda, male mapki, malo postaci"
2 wrazenie (po 2 czy 3 dniach) -  "w sumie to nawet calkiem spoko gra"
3 wrazenie (po zdobyciu aury, 1st battle mode i pierwszym kombo 15) - "czaaaaaaaad"

U mnie to wygladalo troszke inaczej :]
1. O fajna giera, fajne postaci muzyka niezla
2. O ale nuda muzyka ciagle ta sama wole Winampa włączyć postaci mi sie nudza bo kiepskawo rozdalem statystyki
3. (Pierwsze kompo) ZAMASZYSTA GIERA XD
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Inidriel

Ja grałem Force Shielderem do niedawna. Gierka mnie znużyła - głównie chodzi o nabijanie skilli - trochę trzeba na to czasu, zrobiłem A.Experta na Sword i Magic po czym odinstalowałem grę :P Co prawda nie jest aż tak źle. Fakt, zdolności i combo wymiatają :D Taki hack'n slash. A co do muzy to ja podstawiałem swoją - wystarczy przerabiać pliki .mp3 na .ogg :) Może kiedyś do niej wrócę...

Kentaro

Buuuuu.... gra ktoś jeszcze w Cabala?

/Cubu$

/Cubu$

DIO

mi sie juz znudzil ;> ale w sumie mozna polecic komus kto ma ochote pograc w jakies mmorpg na orginalnym serwerze producenta i za to nie placic  :P

Shantirel

Długo szukałem takiej gry jest po prostu wspaniała ( L2 juz mi sie znudzil  :P). Gram na Marsie ( 6 "podserver").Mam wizarda lvl 10 nick Elianne.
Xeebra - Dark Avenger 5x
Rohan online - Priest 2x
Cabal Online - Wizard 5x
http://www.frappr.com/allseron?src=flash_map&sig=visitor_map&src_mv

Inidriel