geeforce 8600 gts win xp a lineage 2

Zaczęty przez copakabana, Marzec 07, 2008, 07:17:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

copakabana

witam wszystkich ... mam pewien problem poniewaz szperajac po necie zauwazylem kilka postow odnosnie tego ze lineage 2 nie pojdzie na gf 8600 gts gdyz karta jest zbyt dobra ... mam zamiar ja kupic .. wiec prosze o informacje jezeli ktos cos wie na ten temat z gory dziekuje

FrancooZ

lol nie słyszałem o tym jeszcze by jakaś gra nie działała bo sprzęt jest zbyt dobry xD

Tyr

Cytat: copakabana w Marzec 07, 2008, 07:17:38 PM
witam wszystkich ... mam pewien problem poniewaz szperajac po necie zauwazylem kilka postow odnosnie tego ze lineage 2 nie pojdzie na gf 8600 gts gdyz karta jest zbyt dobra ... mam zamiar ja kupic .. wiec prosze o informacje jezeli ktos cos wie na ten temat z gory dziekuje

lol roku xF
Lineage 2 Classic EU

Mati_888

Wydaje mi się że GTA 1 nie chodzi na dobrych komputerach :P

Cytat: copakabana w Marzec 07, 2008, 07:17:38 PM

WSZYSTKO TUTAJ TO DOMYSŁY !!! To nie wina tego że jest za dobra tylko tego że nie współgra z L2, aczkolwiek wydaje mi się że nie istnieje karta za dobra na l2 ;)
Abyss x3 :

Matiks - BH

copakabana

chlopaki nie wysmiewajcie mnie poprostu sie pytam bo wyczytalem na necie ze pare osob mialo takie problemy ... dlatego wystapil moment zawachania odnosnie kupna gf 8600gts .. czy bedzie kompatybilna z l2 ? jak ktos cos wie na ten temat prosze o odpowiedz

Tyr

Pewnie wadliwe sterowniki, a nie że za DOBRA...
Lineage 2 Classic EU

Przemo

Na 8800 GTS 640/320 chodzi bez żadnych "atrakcji". W ogóle kto wymyśla takie głupoty że karta graficzna jest za szybka do gry (do której nota bene cały czas wychodzą patche/kroniki które usprawniają silnik etc.) ?

Mati_888

No chyba że chcesz grać L1 albo L2 C1 :D
Abyss x3 :

Matiks - BH

Soulern

Cytat: Mati_888 w Marzec 08, 2008, 09:19:13 AM
No chyba że chcesz grać L1 albo L2 C1 :D
Nawet jeśli zamierza grać w Diablo I z rozdzielczością 640x380, to i tak będzie działać ta karta graficzna...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Tyr

Co to za pojęcie w ogóle...

Soulern jednak myśli :P Mimo, że DN, ale jednak :P
Lineage 2 Classic EU

Soulern

Cytat: Tyr w Marzec 15, 2008, 11:17:01 AM
Soulern jednak myśli :P Mimo, że DN, ale jednak :P

Nie gram na DN już od dawna... Z resztą, nie gram od dawna w L2, idioto...

Heej, co to ma być? Bez obrażania się wzajemnie(chyba że na pm xD) bo będę musiał karać. xd Zamykam bo widzę, że spam się robi. /Siena

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel