Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maślan

Ogólnie destro jest spoko :P

Orochimaru6

nie wiem jak co niektorzy ale ja wole jednak nie odejmowac CON u destra -2 od seta mi jak najbardziej wystarcza. jak dojde do frenzy to wole miec przykladowo 4k hp niz 2,5
Jeśli nie masz po co żyć‡...to żyj na złość‡ innym

adamex91

no a ja wole 8k p.a niz 6k p.a.

Dev

Przeszkadza wam malo CON ?! rotfl, okolo 43 con to malo ?!
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Orochimaru6

to moze od razu damy mu -12? Jak dla mnie im wiecej CON u Destra tym lepiej

gover

W praktyce u mnie wyglada to tak:

Destro majacy duzo CON - dluzej pozyje, ale mag ze slolem i tak go zabije..

Destro majacy dye +STR i DEX -CON - mniej hp, ale szansa na to ze podbiegniesz w miare szybko i zdejmniesz go szybciej.

Ja Nosze dye +5STR i +4DEX, set majestyk ciezki i DS z health ( w pryszlosci divider z focusem) i powiem ze zadowolony jestem. Niby ten dex nic nie daje ale czasem te 3 punkty speed sa widoczne ;p Jesli chodzi o walke z gladiatorem - jesli bedzie Cie bil krytykami i tak padniesz - nawet z 20k hp. Cala sztuka polega na tym by trzymac sie blisko go i umiejetnie wlczyc frenzy i battle roar - takie cos zazwyczaj konczy walke :P

Dodam ze ja z moja konfiguracja na 70 lvlu z CH buffkami osiagam 7k HP - jak dla mnie wystarczajaco.
Isuel - Plains Walker
Fryngiel - Warsmith
Ywald - Bounty Hunter

Bled

jakbym gral destro to bym zrobil tylko +5str i tyle , reszta wydaje sie zbedna , juz szkoda 4 con'a dla tych marnych bonusow z dexa

Orochimaru6

Kazdy ma swoje zdanie, ja tam wole w miare zwiekszyc DEXa i nieszczegolnie ruszac CON

Slomek

Ja tam wole zwiekszyc STR i napierda*** :]. Nie warto dexa dla tych kilku punktow speed. Zealot daje wystarczająco speed'a :]
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

jaro146

Cytat: Slomek w Marzec 06, 2008, 05:35:07 PM
Ja tam wole zwiekszyc STR i napierda*** :]. Nie warto dexa dla tych kilku punktow speed. Zealot daje wystarczająco speed'a :]

+ Over the Body z 79 lvl jezeli ktos ma takowy i jazda(prawie 200 speed'a) =]

Screen:

NightBird

Jakie dye dawac? +DEX / -CON ?
czy +STR / - CON ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Siena

+4 str na początek. Dex można później, ale już nie tak ważne :]
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Orochimaru6

albo nie dawac DYEsow tylko wpakowac Talluma Hvy :P

Ryltar

Cytat+ Over the Body z 79 lvl jezeli ktos ma takowy i jazda(prawie 200 speed'a) =]

Zealot+frenzy+Over the Body+Parry Stance=ownage ^^

OtB to taki PoF ale dodaje jeszcze speeda ^^

adamex91

hmm...speed z zealota, speed z otb...masakra xD

Orochimaru6

W koncu cos bedzie mogl naprawde dogonic :P

TruTherion

O ile nie padnie po drodze :P.
Ale jak nie padnie to można przygotować się do kliknięcia "return to village".

psychox

hmm tak sobie patrze i patrze co tu piszecie na temat Deseczki, no wiec tak razem z kolegami zrobilismy sobie klan deseczek:) tylko ja zrobilem tatoo +5con -5 str, doczytalem sie tu ze deska nie jest do tankowania tylko do zabijania, a ja wam powiem tak: pojawiam sie na spocie w eq mam 600 duzych i 600 malych cp ku mojemu zdziweniu napieprza mnie 15 typa z wojny by mi za latwo nie bylo sciagam armor :) czekam az zbija mi do 30% gdy juz mam polowe hp zakladam armor gdy mam 30% zaczynam ostro spamowac cp poty, i w tym samym czasie wrzucam frenzy, po czym te 15 osob pada po jakies minucie dodam ze sa tam rozne klay i musze sie nabiegac ale uwierzcie na slowo ze deska +con to jest najlepsze rozwiazanie jesli chcecie wpadac w party ludzi i jechac ich bez problemu trzeba oczywiscie niezle ogarniac napieprzanie w guziki na klawie:P i owszem bez FR bije nukero po gora po 200 ale co za roznica czy walniesz kogos raz i padnie czy dwa razy i padnie a na full bufie z covvem wyciagniesz 15k hp i okolo 7k cp, Ludzie nazywaja mnie Raid:) bo nie padne poki nie skoncza sie cp poty a 1200 cp potow starcza na baaaardzo dlugi spam, bilem sie takze z innymi deskami w lepszym eq z wiekszym lvlem i padali jak muchy:) ale pokombinujcie sami polecam takie dye poprostu^^ sie rozpisalem;p

bula

Cytattylko ja zrobilem tatoo +5con -5 str, doczytalem sie tu ze deska nie jest do tankowania tylko do zabijania, a ja wam powiem tak: pojawiam sie na spocie w eq mam 600 duzych i 600 malych cp ku mojemu zdziweniu napieprza mnie 15 typa z wojny by mi za latwo nie bylo sciagam armor Smile czekam az zbija mi do 30% gdy juz mam polowe hp zakladam armor gdy mam 30% zaczynam ostro spamowac cp poty
no taaa Cienight tez wpadal w ludzi ze sprzetem o 1(2) grade nizszym i lvl nizszym o ~10 ... w taki sposob 15 ludzi to i ja SK bym zabil ...

Scorpion

Omfg ladna bajka- bedac pod ostrzalem 15 osob stoisz max 1 sekunde, chyba ze zabijasz raid pt ktore na RB 20 lvl ida...Juz 15 60-lvlowcow zrobi ci z d... jesien sredniowiecza.Wiec imo przestań nabijac pvp kolo orc village...A bajka o sciagniu armoru to juz w ogole n/c- chyba, ze na twoim serwerze tylko ty nosisz bron, a reszta bije pięściami...
...

RycezSzilen12PL

rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Ryltar

Cytat: RycezSzilen12PL w Marzec 16, 2008, 10:29:08 AM
15x 5x dorf z -12 str?

Raczej z -18 bo w doom lataja...LOL sciagam armo...Archerzy jak by zaczeli ci napieprzac krytyki albo daggerzy sypac blowy to bys nie zauwazyl jak bys kliknal do wioski.To ja sie czulem glupio jak Tankiem w S grade zabilem Archera w A grade lol...

Yoker

Cytat: psychox w Marzec 16, 2008, 02:51:01 AM
hmm tak sobie patrze i patrze co tu piszecie na temat Deseczki, no wiec tak razem z kolegami zrobilismy sobie klan deseczek:) tylko ja zrobilem tatoo +5con -5 str, doczytalem sie tu ze deska nie jest do tankowania tylko do zabijania, a ja wam powiem tak: pojawiam sie na spocie w eq mam 600 duzych i 600 malych cp ku mojemu zdziweniu napieprza mnie 15 typa z wojny by mi za latwo nie bylo sciagam armor :) czekam az zbija mi do 30% gdy juz mam polowe hp zakladam armor gdy mam 30% zaczynam ostro spamowac cp poty, i w tym samym czasie wrzucam frenzy, po czym te 15 osob pada po jakies minucie dodam ze sa tam rozne klay i musze sie nabiegac ale uwierzcie na slowo ze deska +con to jest najlepsze rozwiazanie jesli chcecie wpadac w party ludzi i jechac ich bez problemu trzeba oczywiscie niezle ogarniac napieprzanie w guziki na klawie:P i owszem bez FR bije nukero po gora po 200 ale co za roznica czy walniesz kogos raz i padnie czy dwa razy i padnie a na full bufie z covvem wyciagniesz 15k hp i okolo 7k cp, Ludzie nazywaja mnie Raid:) bo nie padne poki nie skoncza sie cp poty a 1200 cp potow starcza na baaaardzo dlugi spam, bilem sie takze z innymi deskami w lepszym eq z wiekszym lvlem i padali jak muchy:) ale pokombinujcie sami polecam takie dye poprostu^^ sie rozpisalem;p

hahahahahaha
niezła bajka
1. ale głupie określenie... jeszcze w życiu nie słyszałem żeby ktoś na destro powiedział 'deseczka' selfpwned IMO
2. destro z +5con (a więc 52) ma 142140 jednostek udzwigu - dostaje karę (no chyba, ze jako pr0 gracz bierzesz Decrease Weight na pvp) przy załadowaniu 71070. Duże CP potki ważą 100 jednostek. Czyli teoretycznie możesz wziąc 710 greater cp potek. ALE... pisałeś jeszcze cos o drugiej takiej ilości małych, jakąś zbroje by wypadało miec (a wiec dobre 15-20k o ile sie nie myle), bron no i ssy. GL
3. bys wlecial w 15. graczy to bez zdejmowania (to mnie zupełnie rozwaliło) armoru z hero UD i gutsem naraz postałbyś niespecjalnie długo (11k p.defa w IC :O)
4. hahaha raz jeszcze.

Dev

Weight penalty lvl1 prawie w ogóle nie przeszkadza, lvl2 jest od 66% przeciazenia ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Bled

over the body to skill z il czy ct1?