Anoreksja

Zaczęty przez Ulv, Marzec 09, 2008, 01:26:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hermit

Cytat: Ord w Marzec 09, 2008, 07:15:02 PM
Ten blog jest dla dorosłych... :x

Dlatego go nie czytaj..  :P

A właśnie jest różnica między sz i rz a ot i to.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Materid

Cytat: Vigor w Marzec 09, 2008, 05:24:46 PM
Cytat: System w Marzec 09, 2008, 03:23:11 PM
To co 80% na tym forum lubi najbardziej !!!
[youtube=425,350]3j4t185wl-0[/youtube]

;( < fee> z kim ja tu siedze :D

gdzie jest ta ankieta już kocham Systema :D

Tez chce zagłosować ...
@System
Skad ty znasz takie kawałki?? Masz wiecej :P (joke) :D
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Cralin

Cytat: Tyr w Marzec 09, 2008, 06:21:12 PM
Cytat: Ulv w Marzec 09, 2008, 05:27:21 PM
Cytat: Ryltar w Marzec 09, 2008, 03:35:54 PM
Cytat: Ulv w Marzec 09, 2008, 02:51:23 PM
Ryl powiem Ci jak wygląda charakter takiej dziewczyny:

Jestem gruba! Boże jak ja wyglądam. Randka? Coś Ty, gdzie ja pójde taka gruba, jestem okropna, nie możesz się ze mną nigdzie pokazywać. Musze iść biegać, co ja mówię, pływać! Tak! Jak randka to na basenie! Jak ja wyglądam, musze spalić jeszcze z 20 kilo. Kolacja w restaruacji?! Wykluczone! Wiesz ile kalorii ma to i to i to ple ple ple... Tak czuję się swietnie, śniadanie było pyszne (tylko wylądowało w koszu). Ide umyć ręce (czyt. rzygać).
ja mam pelno kolezanek;)                           i juz macie pierwsza mysl wy zboczence,z kim ja tu siedze:)
Znasz popiepszone dziewczyny.

ryl czytaj uważnie opisywałem charakter anorektyczki. przeczytaj link który jest glówną treścią mojego tematu a potem się wypowiadaj.
i nie znam popiepszonych dziewczyn tylko popieprzone jak coś. zresztą kot nie zna głupich różowych lasek, one wszak kwalifikują się pod określenie popieprzona. dodam tylko, że mój najlepszy kumpel z liceum to dziewczyna ale nie o tym temat.

Kot - koteq :] Jak poprawiasz kogoś to sam też bądź w porządku :)

Ja nie znam głupich i co? :P

Ale to też wina otoczenia...

Tyr

Cytat: Cralin w Marzec 10, 2008, 10:11:16 PM

Jestem gruba! Boże jak ja wyglądam. Randka? Coś Ty, gdzie ja pójde taka gruba, jestem okropna, nie możesz się ze mną nigdzie pokazywać. Musze iść biegać, co ja mówię, pływać! Tak! Jak randka to na basenie! Jak ja wyglądam, musze spalić jeszcze z 20 kilo. Kolacja w restaruacji?! Wykluczone! Wiesz ile kalorii ma to i to i to ple ple ple... Tak czuję się swietnie, śniadanie było pyszne (tylko wylądowało w koszu). Ide umyć ręce (czyt. rzygać).
ja mam pelno kolezanek;)                           i juz macie pierwsza mysl wy zboczence,z kim ja tu siedze:)

ryl czytaj uważnie opisywałem charakter anorektyczki. przeczytaj link który jest glówną treścią mojego tematu a potem się wypowiadaj.
i nie znam popiepszonych dziewczyn tylko popieprzone jak coś. zresztą kot nie zna głupich różowych lasek, one wszak kwalifikują się pod określenie popieprzona. dodam tylko, że mój najlepszy kumpel z liceum to dziewczyna ale nie o tym temat.

No i ?!
Lineage 2 Classic EU

exoriou

wezcie nie wstawiajcie takich porypanych zdjec na forum z jakimis laskami z obozow koncentracyjnych bo czlowiekowi humor psujecie...

mussaszi

Jest stare powiedzenie-"ja nie pies na kości się nie żucam"
dla mnie to tragedia tgych dziewczyn, nikt nie poruszył tematu że te kobiety/dziewczyny nie będą mialy dzieci to tragedia,ich organizm jest wyczerpany :(

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Cralin

Cytat: Tyr w Marzec 10, 2008, 10:17:36 PM
Cytat: Cralin w Marzec 10, 2008, 10:11:16 PM

No i ?!

chcialem cos wstawic i sie nie udalo,ale to nic napisze teraz...:

Ja mam duzo kolezanek...    Ale nie oto mi chodzi!zboczence jedne!tylko jedno im w glowie:)z kim ja tu siedze!?:D

mussaszi

Cytat
Ja mam duzo kolezanek...    Ale nie oto mi chodzi!zboczence jedne!tylko jedno im w glowie:)z kim ja tu siedze!?:D
Ech z kolegami jestes

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Cubu$

To jest hard. ;/

Masakra:

mussaszi

Ja pier.... mało pawia nie puściłem .

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Cralin

nie wiem jak wy ale ja dziewczyn z figura ''modelki'' nie lubie...Wole grubsze troszeczke...Cubu daj garnek czy cos bo zaraz bedzie paw:/ :oops: