Lineage mi sie wylancza - problem - prosze o pomoc

Zaczęty przez xjonyx, Marzec 16, 2008, 05:44:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xjonyx

Witam
Mam taki problem z grą lineage II klient C4. Mianowicie zainstalowalem gre na komputerze oraz patch do servera Dragon Network. Jak uruchamiam grę wyskakuje mi pierw na środku ekranu pokazowe zdjęcie jednego z bohaterow (tak jak ma byc) a nastepnie gra sie wlancza i szare tlo. Niestety gra w tym momencie mi sie wyłancza :( Wraca mnie do puplitu. Nie wiem co jest grane. Nie wyskakuje mi zaden błąd. Nie zdąża się włączyć miejsce logowania.
Prosze o szybką pomoc.

Hermit

Myślałem, że ci się wyłącza, ale skoro ci się wyłancza i grasz na dn to bb

Wtórny analfabetyzm.

Dziś dostałeś już jednego minusa. Ode mnie masz drugiego. Nie każdy jest mistrzem ortografii i nie każdy gra na takim fajnym serwerze jak Ty. Jeśli uważasz, że komuś kto popełnia błędy nie trzeba pomagać tylko wytykać wady, to się mylisz. /Siena
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Zarean

Podaj specyfikację twojego kompa, bo może po prostu ci tej gry nie uciągnąć, a tak zapobiegawczo od razu zrób reinstall, bo to pewno wina gry, a nie komputera.

xjonyx

Reinstall właśnie zrobiłem, patcha przeniosłem i dalej to samo gdy już ma się włączyć cofa mnie na pulpit. :(   A co do komputera to powinien dać se rade gdzyż już grałem w lineage II  C4 i C5 i mi chodziło chodź się czasami trochę cieło, bo kompa z byt dobrego nie mam.  :(  Chciałbym dodać, że nie mogę uruchomić po tym jak przeinstalowałem windowsa.

Zarean

Jak grałeś na C5 już to spróbuj odinstalować grę, przeczyścić rejestr i dopiero zainstalować.
Choć ja bym polecał zagrać na kliencie Interlude, bo DN ma złą renomę xD

EDIT

A jesteś świeżo po reinstalu windozy?

FrancooZ

zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej,
btw dajcie spokój z tym DN, każdy ma prawo grać gdzie chce.

xjonyx

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Siena

Wyśmiewa się czy nie, ale na pytanie przynajmniej odpowiada ^^.

BTW> koniecznie chcesz ten serw C4? Że tak powiem C4 jest już "niemodne", lepiej(i łatwiej) znaleźć coś Interlude np.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Sqq

Sprubuj pokręcić w sterownikach grafiki odinstaluj ponownie zainstaluj jeżeli niepomoże noto nowsze sterowniki do danej karty graficznej..
Śpieszmy Się Grać W LineageII Tak Szybko Odlanczaja Neta ;(