Szukam Klanu(nie usówać plz:)

Zaczęty przez senji, Marzec 17, 2008, 12:16:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

senji

Witam

Nie grałem w L2 1 miesiąc i zamierzam wrócić do tej gry,a zatem poszukuje klanu który zna sie na grze,istnieje juz na scenie L2 troszke czasu,ma dorosłego CLAN L IDERA nie jaiegos dzieciaka Smile,poprostu co bede pisać chciałbym zeby klan i ludzie byli normalni z nutką nolifu Smile.Server na jakim zamierzam grać to x4.

W L2 gram  2 lata z przerwami.Postać zrobie jakokolwiek byleby klan mnie przyją.Gdy będzie trzeba dogonie klan z LVLem w kilka dni (zamienie sie w nolifera hehe).

O kontakt lub propozycje zapraszam na PM !

PS:Jeśli jakiś klan chce baaaaaaardzo aktywnego i normalnego gracza zapraszam!!

Kostek(...)

NightBird

Cytat: Kostek(...) w Marzec 17, 2008, 12:56:30 PM
www.outcasters.eu
do akademii ofc :)

koles szuka klanu a nie akademii.. zrobi chlop 40lvl  i co po 40lvlu go nie przyjmiecie spowrotem ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Kostek(...)

wiesz wakademii szybciej dobijesz do 40 niz bez klanu zadnego...wiadomo po 40 jest szansa na out2 przez to podalem stronke zeby sobie mogl przeczytac!!!

NapQ

To ja się podepnę do tematu

Szukam klanu/akademii lub jakiegokolwiek wsparcia na początek. Proszę pisać w grze nick BottleOfSpoil

Chadwao

Korzystając z istniejącego tematu również się wpiszę, mam nadzieję, że nie popełnię tym błędu.

Otóż poszukuję klanu. Gram Klerykiem, który będzie Biskupem a jak Bóg da to i Kardynałem zostanie. Z chęcią dołączę do klanu jednakże mam pewne wytyczne, które chciałbym żeby klan spełniał.

Klan nie musi być bardzo duży czy bogaty, jednakże powinna panować w nim miła atmosfera. Nie chciałbym spędzać czasu poświęconego na grę z ludźmi niedojrzałymi emocjonalnie czy umysłowo niedorosłymi. Jakoś klany, w których jest duża liczba bardzo młodych osób mnie odstrasza.

Klan powinien zaakceptować fakt, że gram postacią wspierająca pierwszy raz i będę się musiał wiele nauczyć o graniu Healerem zanim będą ze mnie w 100% zadowoleni. W Lineage 2 gram już dość długo więc pojecie o grze posiadam, jednakże jak wspomniałem gra Supportem to mój "pierwszy raz" więc prosiłbym o bycia dla mnie delikatnym :)

Byłoby bardzo dobrze jeśli klan nie byłby w stanie wojny - jakoś za wojnami nie przepadam, szczególnie jak ma się tak nikły poziom.

Chyba wszystko, zainteresowanych proszę o PM na forum lub w grze, poniżej podam kontakt w grze.

Postać:
Imię: DrQuinn
Klasa: Cleric -> Bishop
Poziom: 20 - no cóz zaczynam dopiero

SERWER x4

Kostek(...)

fedur

Mati_888

Co mnie zmartwiło to widzę że dla nowych raczej szans nie ma do jakichś clanów... Czy jest aż tak źle ? Nie znajde nic mając low lvl i top no grade ? :P

/A jak stoją akademie ? Płaci się za ukończenie ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

Kll

Cytat: Mati_888 w Czerwiec 06, 2008, 08:09:17 PM
Co mnie zmartwiło to widzę że dla nowych raczej szans nie ma do jakichś clanów... Czy jest aż tak źle ? Nie znajde nic mając low lvl i top no grade ? :P

Porzadne klany placa za pobyt w akademi, te czysto polskie nie :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Mati_888

A ile mniej więcej ?

I powtarzam pytanie : "o mnie zmartwiło to widzę że dla nowych raczej szans nie ma do jakichś clanów... Czy jest aż tak źle ? Nie znajde nic mając low lvl i top no grade ?"
Abyss x3 :

Matiks - BH

fedur

na C grade Full spokojnie dostaniesz... czesto jest od 5kk do 8kk nawet za zrobienie questa... wiec jest dorbze, aaa no dzwiisz sie... jak nie kotre klany walcza o epic, maja 79/79/79/78 ... to po co im newbie 50 lvl... chociaz i tez tam jakis klan mozna zawsze dorwac... nei jest tak zle... ale na koksy nie licz przed 70+

Zychu

Teraz ja się podpinam, bo także ledwo co zacząłem grać na serwie i w planach mam albo AW. Lvl na razie poniżej 20, ale widząc, że w miastach początkowych nikogo nie ma to wątpię aby udało mi się dojechać do 40 lvlu bez klanu(braknie mi kasy) i potrzebuje wsparcia.

fedur

graj tym czym lubisz... :).. co do kasy.. sluchaj pisz do CL bogatych klanow do akademi... i od razu bedziesz lepiej mial z expem, dostaniesz sprzet / kase / buff... i po klopocie :)

Zychu

Dobra dobra, ale jakich klanów :P Jak na serwie jest tyle gości 79 lvl z subem 79 lvl to raczej nie będzie problemów z uzyskaniem pomocy :P

Podajcie nicki CLów z jakichś dobrych/średnio dobrych polskich klanów które przyjmą na razie darmozjada pod swoje skrzydła :P Na razie mam 21 lvl, jutro planowany jakiś 30+, myślę, że do niedzieli da radę wdupcyć 40 lvl, ale nie wiem jak będzie potem :)

Arenos

Klan Insanity płaci za akademię 10kk <za 400 ptk> jak coś pm Izuall, Neila, Lipek. Kasa oczywiście po ukończeniu aki..

Pozdro Arenos:)
L2 Dex:
BD 69 off
Bishop 79 sub he 71 off
DC 79 / SPS 54 off

Valdaron:
SH 43 on

Matim

Cytat
Co mnie zmartwiło to widzę że dla nowych raczej szans nie ma do jakichś clanów... Czy jest aż tak źle ? Nie znajde nic mając low lvl i top no grade ?

CytatZmienili raty wratha na x9 wiec cos na rynku napewno sie zmienilo
IMO nie masz sie co zastanawiac, dex>wrath zawsze i wszedzie. Ze startem tez latwo, bo top klany placa DUZO adeny za zrobienie aka, takie Ventrue placi 50kk za dojscie przed 16lvlem i ukonczenie w 1 dzien, 20kk jak w 3 dni, 10kk jak w wiecej. Jak bys sie zdecydowal na dexa pm me ig to tez cos na poczatek pomoge

myha

to i ja sie podepnę
mam bd lvl 72 i szukam klanu, jakoś tam grac umiem
grało się trochę to tu to tam, zacząłem grac od c2 bodajże

pm myhax in game lub pw na froum:P
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Yezo

hmm to Ty szukasz klanu a nie klan Ciebie, więc to raczej Ty powinieneś PM'ować etc ;)
League of Legends

myha

"Ty szukasz klanu a nie klan Ciebie"
mylisz się
klan szuka mnie tylko jeszcze o tym nie wie
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Yezo

aaa o taki "klan" Ci chodzi...no to racja  :D
League of Legends

dawidek111

wujek (senji) czesc ty szukasz klanu zapraszam do nas znasz moj numer tel jak cos to dzwon

oldeagle

No to i ja się podepne BD 54 i SE 52 szuka klanu :)

AddWay

Jeżeli szukasz klanu napisz do mnie w grze YouAreDeath <<---  mój nick ;p. Albo złóż podanie na naszej stronce www.gr.comoj.pl. Świetny polski klan, wspólne party, pomoc początkującym chociaż ty nie jesteś raczej newbie ;p, RB, gadamy na Muble po prostu the best ;p

Fineasz i Ferb ROX

I am Rogue - Play Free Online Games

oldeagle

Odnośnik do strony nie działa.Odezwę się w grze