szybki zarobek-kasha dire wolfy i inne

Zaczęty przez keetronik, Marzec 18, 2008, 09:41:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

keetronik

moglby mi ktos pokazac lub zaznaczyc na mapce gdzie sa kasha dire wolfy lub inne mobki na ktorych mozna ladnie zarobic spoilerem?;p szukalem tego typu tematow, ale nie znalazlem odpowiadajacego mi;] z gory dzieki za pomoc

ps.
http://www.l2base.com/?section=location&id=1121 chodzilem tak jak na tej je*** mapce i nic nie znalazlem !;/

kobik

zrob tele do cave of trials i one sa naprzeciw tej jaskini, zaraz za malym "rowem" ;)
nie powinienes miec problemow z ich znalezieniem, moze twoje serwer jest zbugowany w tym wzgledzie?;f

keetronik

gram na graveland, szuakelm tam;p nie wiem jeszcze zobacze, ale dzieki za pomoc

LuSeR

Nie szukaj, bo nie znajdziesz. Grałem jakiś czas na gravelandzie i ich szukałem, niestety- nie doszukałem  się, tak więc napisałem do GM'a, który obiecał, ze to sprawdzi i wraz z ekipą postarają się to naprawić- skończyłem z gravelandem 3 miesiące temu, jak widać, nadal jest to samo ;)

keetronik

no i tego sie wlasnie obawialem ;/ no coz zostaje mi siedziec na hobogoblinach i mo zbierac ;] pozdro i dzieki

Helioks

Najlepiej to spoiluj Cloudy beast turen ktore daja SOP,przynajmniej ja tam chodzilem od 20 lvl

rados

Jak trochę podlevelujesz to zobacz czy na twoim serwerze jest Sentinel Of Water (level 31) w forgotten temple. Sopki z nich lecą nieźle, a dodatku czasami można wyciągnąć robe d grade.

PeBe

Cytat: rados w Marzec 19, 2008, 08:56:36 PM
Jak trochę podlevelujesz to zobacz czy na twoim serwerze jest Sentinel Of Water (level 31) w forgotten temple. Sopki z nich lecą nieźle, a dodatku czasami można wyciągnąć robe d grade.

Średnia miejscówka imo, mobki x2, dość mocne i długo się je leje. A sopki żadko lecą (dość mało %) , po co komu robe d grade (w sumie na krysze mozna, ale raczej za mały %). Duuużo lepiej siedzieć np. w eg na tych dziwnych duszkach, no chyba że komuś akurat na sopach zależy (wtedy lepiej lvl++ i do branded ;P)