Updater

Zaczęty przez Lincral, Marzec 18, 2008, 05:16:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lincral

instalowalem lineage II (kilka razy) i za kazdym razem wyskakuje komunikat ,,The connection to the update serwer has ben terminated" ocb ? zablokowali updatera czy co ??

PS: mam zamiar zagrac na retailu to zapytam tu zeby nie tworzyc masy toicow
serwer Luna ktory am ruszyc w kwietniu, nie beda przenosic postaci z innych serwerow ?? czy bedzie to mozliwe ??
lepiej kupic cd-key+pre pair na allegro czy playNC
jaka mam pewnosc ze niczego nie popapram i wszystko bedzie dzialac ?? (niestety jestem pechowcem z natury (>_<)
mam polaczenie z internetem 128kb/s czy pocisnie na retailu ??

PloomBoom

obawiam się że na takim łączu raczej powinieneś zrezygnować ... (komfort gry pewnie będzie bardzo niski ...)
GL & HF

Lincral

w tym sa plusy i minusy bo wczoraj mi mieli przelaczyc neta an 2mb

proszę o powściągliwość języka, następnym razem  będę zmuszony obdarować Cię "-". Naprawdę nie interesuje nas opinia na temat Twojego providera. sebeq

Elenestir

TAKI KOMUNIKAT MASZ PONIEWAZ SERWERY SA CZYSZCZONE I NIE MOZNA GRY WLACZYC TEZ TAK MAM WE WTORKI ^^ A W INNY DZIEN JAK MASZ TO PEWNIE JAK BYL TRANSFER MIEDZY SERWAMI ^^ ALE FAKT NA TAKIM LACZU TO LEPIEJ NIE GRAJ :d

montezuma

Jezeli sprawdziles plik HOST i jest wszysztko  tak jak powinno  to oznacza  ze masz problem z netem, moze masz poblokowane porty.

Blad GG jest spowodowany   tym ze nie mozesz zrobic ubdate gry.

Luna, osobiscie nie polecam chyba ze masz w planie botowaniie, lepiej zostan na teonie, obecnie ma on najwiecej ludzi, a luna to bedzie wyscig szczorow  ktory i tak przegrasz.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Lincral

temat juz nie aktualny co chcialem sie dowiedziec to wiem, net juz 2mb a co do Luny to tez mi sie wydaje ze bez bota bedzie ciezko ale co zrobic botowac nie bede bo po pierwsze nie potrafie po drugie to sie mija z celem tej gry  :P

GeX221

Podepne sie.
Ja mam 6 megowa Neo i taki sam blad mi wyskakuje.Do tego sciaga bardzo wolno nie wiem o co chodzi ;/ normalnie sciagam inne rzeczy z predkoscia 600-650kb/s.Ma ktos jakis pomysl ?