Nowy serwer EU - LUNA

Zaczęty przez NightBird, Marzec 06, 2008, 09:18:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NightBird

New European Server (Luna) Coming in April
In a press release earlier today, we announced that the third European Server, named Luna, is expected to be open at the end of April, 2008. Stay tuned for more details!

czyli juz w kwietniu uświadczymy nowego euro serwa...
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Lincral

a może ktoś wie ktorego kwietnia serwer ruszy ?  :P

Frohike

Cytat: Lincral w Marzec 28, 2008, 03:20:14 PMa może ktoś wie ktorego kwietnia serwer ruszy ?  :P

Siedź na Teonie :P Btw fajna sygna :D

Marc1n

Mój net > twój net Lincral :_delf_5_4: :_delf_5_4:

Edit by Jicc: Och wy spamuchy xD
HATE ME MOAR!

Lincral

Cytat: Frohike w Marzec 28, 2008, 04:20:07 PM
Cytat: Lincral w Marzec 28, 2008, 03:20:14 PMa może ktoś wie ktorego kwietnia serwer ruszy ?  :P

Siedź na Teonie :P Btw fajna sygna :D
niestety niebede w stanie uaktualnic konta EU po trialu cos niemoge znalesc odpowiedniego sprzedawcy z prepaidem wersji EU :(

,,Mój net > twój net Lincral "  moj download > twoj Download  :P

Marc1n

Mój ping 5,5x niższy niż twój :P
Twój download i tak w 99% nie jest do wykorzystania, hehe :P
HATE ME MOAR!

pix3l

Cytat: Lincral w Marzec 28, 2008, 06:58:57 PM

niestety niebede w stanie uaktualnic konta EU po trialu cos niemoge znalesc odpowiedniego sprzedawcy z prepaidem wersji EU :(

,,Mój net > twój net Lincral "  moj download > twoj Download  :P

To kup prepaid US, wyslij petycje z profilu PlayNC- generalnie tonem 'opierdolu' - napisz ze kupiles prepaid i ci nie dziala, sklep nie wroci ci kasy bo prepaid jest ok, tylko ty masz inne konto. Podaj im w petycji kod prepaida i poczekaj- do 3 dni przysla ci nowy kod.

2 opcja to zaplac karta

3 opcja to zagadaj do Aeliona (gg77400), on ma prepaidy EU.
:O

Lincral

a moze ktos wie w jaki sosob zalozyc konto US ?? ktos mi mowil ze trzeba zakladac z ukrytym IP ,,Hide my IP" i wtedy mozna zalozyc US mialem roblemy z tym programem bo zaden mi nie wyswietlal adresu US wiec takowa osoba mi zalozyla konto podobno US ale niejestem pewny co do tego ani jak to sprawdzic moze ktos jest w stanie pomoc ??

Greatover

Nowa osoba [Ja] , świerzeinformacje:). Już dziś [po Majtensie ;P] Prawdopodobnie będziemy mogli zadowolić się nowym serwerem Luna. ja napewno tam będe grał. Jeżeli ktoś potrzebuje Triala do wersji EU z chęcią pomogę bo wiem jak takowy zdobyć.

pozdrawiam Greatover  :P
Ja wam pokażę!:P