Kto bedzie gral

Zaczęty przez Lincral, Marzec 30, 2008, 05:53:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bedziesz gral ??

Tak
32 (41%)
Nie
39 (50%)
nie wiem
7 (9%)

Głosów w sumie: 78

coshoo

Cytat: Elitper w Kwiecień 01, 2008, 05:15:13 PM
jak mobek zabije gracza jest jakas szansa ze cos wydropi ? moze bym zagral na tym nowym  daggerem albo healerem

Od czasów c4 czyli prehistorycznych gracz bez karmy nic nie dropi.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

comeback

od c5, bo boty się za bardzo sypały
Swarm Member

Luna- 6x HE

Proteus

Heh Marc1n nie chce nic mowic ale Rami byl hero na Nanaki i slaby  w pvp nie jest...
Fakt faktem retail to co innego. Trudniej o itemy i z cierpliwoscia,ale jesli Swarm idzie tam calym klanem to sadze ze bedzie to kolejny polski klan ktory sie na offie wybije ^^
.

Abruzzi

RaMi! tez chce miec fanboi ;/
born different.

RaMi

shhh! :D huahuahua

see ya on Luna, lets roll.

fedur

o lol.... nie no jak jest hero to juz pvp masta blasta :D>... lol :D... nie no panowie (naprawde nie atakuje Twoich umiejetnosci Rami/ nie oceniam ich)...ale kazdy wie jakie oli jest... ustawiane...

Proteus

No pewnie ze jest ustawiane,ale np z randomem pvp na oli nie ustawi a przegrac moze ^^
Btw Street lamoPW jak mozna zjarac bron s z sa? xD (to ja Exo)
Gralem kupe czasu na nanaki i szczerze powiedziawszy swarm nalezal w pvp/mass pvp do czolowki serwa.  A to ze na przyklad Marcin zakwestionowal poziom pvp Ramiego to odpowiedzialem ^^

Poza topiciem: Fedur grasz jeszcze na nanaki?
.

Elitper

a znajdzie sie tam miejsce dla mnie?:p moze na pma linka do forum klanu rami :D

bylyforumowicz

Feedowany hero, co z tego? Wlasnie to dobrze swiadczy o klanie skoro byli w stanie wyfeedowac tak waznego hero jak BD.

Kll

Wraz z wprowadzeniem hero skilli, to dla mnie pozalowania godne sa klany biorace udzial w end game pvp, ktore nie feeduja hero. Nawet jak w danej klasie nie ma nikogo dobrego, to mozna feedowac noobka, zawsze valor wiecej.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

jurak

Cytat: Proteus w Kwiecień 01, 2008, 05:54:11 PM
....., jesli Swarm idzie tam calym klanem to sadze ze bedzie to kolejny polski klan ktory sie na offie wybije ^^

chybka kpisz ze sie bedziemy "wybijac"  :x, jedyne co to upieczetowac.

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Marc1n

Cytat: Proteus w Kwiecień 01, 2008, 06:56:32 PM
No pewnie ze jest ustawiane,ale np z randomem pvp na oli nie ustawi a przegrac moze ^^
Btw Street lamoPW jak mozna zjarac bron s z sa? xD (to ja Exo)
Gralem kupe czasu na nanaki i szczerze powiedziawszy swarm nalezal w pvp/mass pvp do czolowki serwa.  A to ze na przyklad Marcin zakwestionowal poziom pvp Ramiego to odpowiedzialem ^^

Poza topiciem: Fedur grasz jeszcze na nanaki?
Pomijając to, że ja nigdzie odnośnie jego umiejętnosci nie napisałem, a oli wspomniałem tylko w kontekście tego, że czekałem przy monumencie jak pisałem tego posta to priv nie jest żadnym wyznacznikiem tego czy się grac umie czy nie. Za to flamują nas ludzi z offa, ludzie z priva, doputy, dopóki na przyjdą na offa i się sami nie przekonają jak jest naprawdę. No ale dlatego miło, że chcecie spróbowac grac.
Cytat: jurak w Kwiecień 01, 2008, 08:38:48 PM
Cytat: Proteus w Kwiecień 01, 2008, 05:54:11 PM
....., jesli Swarm idzie tam calym klanem to sadze ze bedzie to kolejny polski klan ktory sie na offie wybije ^^

chybka kpisz ze sie bedziemy "wybijac", jedyne co to upieczetowac  :x
Przy średnim szczęściu jak z całego klanu będziecie mieli 10 noble po roku/półtora grania to uznam was za najlespzy polski team w historii.
HATE ME MOAR!

Proteus

Hehe na 1x trzeba miec nieziemska cierpliwosc lub dobrego bota ^^xD
.

jurak

CytatPomijając to, że ja nigdzie odnośnie jego umiejętnosci nie napisałem, a oli wspomniałem tylko w kontekście tego, że czekałem przy monumencie jak pisałem tego posta to priv nie jest żadnym wyznacznikiem tego czy się grac umie czy nie. Za to flamują nas ludzi z offa, ludzie z priva, doputy, dopóki na przyjdą na offa i się sami nie przekonają jak jest naprawdę. No ale dlatego miło, że chcecie spróbowac grac.

co za roznica czy retail czy priv, albo lamisz i dajesz sie cisnac albo cisniesz lame, tzw lame train.

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Marc1n

No i takie macie pojęcie chłopaki.
A raty x1 wcale nie są niskie, rly.
HATE ME MOAR!

jurak

Cytat: Marc1n w Kwiecień 01, 2008, 09:40:16 PM
No i takie macie pojęcie chłopaki.
A raty x1 wcale nie są niskie, rly.
pve 4 lyf, dzieki! ale my mowimi o pvp a rate nie ma tu nic do rzeczy.

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

comeback

@marcin
plan minimum to bycie factor i częścią side na lunie, zobaczymy czy się uda, poza nami idzie troche top-ów z nanaki wiec będzie okazja sprawdzić jak się ma poziom z dobrego priwa do poziomu retaila, a rzadko mamy taką okazję i większość osądów opiera się na uprzedzenaich że na priw są nuby a na retailu boty:) A poza tym liczę na sporo funu, dobrego pvp, cw i dramy, bo tego wymagamy oid l2.
Swarm Member

Luna- 6x HE

Marc1n

jurak pamiętaj, jestem pve lover i pvp boje się jak ognia, dlatego nie rozumiem co piszesz :(
comeback życze, żeby chodź w jakimś stopniu wam się udało.
HATE ME MOAR!

jurak

@mac1n: wiem o co ci chodzi ale jak var napisal inna bajka, nie chodzi tu o jak kto umie farmic lecz bic.

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Marc1n

Cytat: jurak w Kwiecień 01, 2008, 10:43:16 PM
@mac1n: wiem o co ci chodzi ale jak var napisal inna bajka, nie chodzi tu o jak kto umie farmic lecz bic.
No napisałem, że jestem tylko farmerem :P A co do skilla ludzi z offa, troche się zdziwicie. Głównie przez to, że jesteście kilka kronik do tyłu. Nie znam was a nic z góry nie zakładam. No ale jak HeartBreakersi idą na Lune, to już wiem, że z kimś będziecie wygrywac :P
HATE ME MOAR!

comeback

@marcin
z pvp nie będzie problemu, ze zmianami też, jedyny problem to przestawienie się do x1 jak zamierzasz grać legit.
Swarm Member

Luna- 6x HE

Marc1n

HATE ME MOAR!

coshoo

Powodzenia, trzymam za was kciuki żeby polacy zaistnieli na Lunie (bez l2w, aima i innych syfów).
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

RaMi

tak jak powiedzial comeback, dla nas zadnym wyznacznikiem jest to co osiagnelismy na privach, to nie ja o tym wspomnialem jako moim/naszym (Swarmu) osiagnieciem :) Ale wiesz, na Aerith/Nanaki walczylismy z ludzmy ktorzy byli factor stronami na prawie wszystkich liczacych sie serwerrach retaila. Poziom flamu, walk i dramy, na tym wlasnie serwerze (supreme), osiagna poziom przy ktorym flame na guru np, jest niczym. Wiemy co mamy robic, mamy grac swoje jako swarm, a doswiadczenie w postaci nadrobienia "roznicy miedzy privem a retailem" nadrobia nasi sojusznicy, ktorzy byli naszymi wrogami. Tylko o jedno Cie prosze, nie lekcewaz supreme :) ten serwer potrzasnal tez ludzmi z retaila :) anyway, zobaczymy jak bedzie. :)

Eran

Cytat: RaMi w Kwiecień 02, 2008, 11:51:23 AM
tak jak powiedzial comeback, dla nas zadnym wyznacznikiem jest to co osiagnelismy na privach, to nie ja o tym wspomnialem jako moim/naszym (Swarmu) osiagnieciem :) Ale wiesz, na Aerith/Nanaki walczylismy z ludzmy ktorzy byli factor stronami na prawie wszystkich liczacych sie serwerrach retaila. Poziom flamu, walk i dramy, na tym wlasnie serwerze (supreme), osiagna poziom przy ktorym flame na guru np, jest niczym. Wiemy co mamy robic, mamy grac swoje jako swarm, a doswiadczenie w postaci nadrobienia "roznicy miedzy privem a retailem" nadrobia nasi sojusznicy, ktorzy byli naszymi wrogami. Tylko o jedno Cie prosze, nie lekcewaz supreme :) ten serwer potrzasnal tez ludzmi z retaila :) anyway, zobaczymy jak bedzie. :)

Bedzie dobrze imo  :D
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive