Kto bedzie gral

Zaczęty przez Lincral, Marzec 30, 2008, 05:53:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bedziesz gral ??

Tak
32 (41%)
Nie
39 (50%)
nie wiem
7 (9%)

Głosów w sumie: 78

DeVa

wiedzialem ze mi tego nigdy nie wybaczycie :<
SWARM

Lincral

zalllll chlopcy spamuja... mlode wilczki ??  :P no nic jak sie zdecyduje zagrac na Lunie to bedziemy polowac GL & HF
btw dobre klany nigdy nie wdaja sie w dyskusje dobre klany działają, jak na razie to wy sie marnie zapowiadacie :)

DeVa

my jestesmy jak przyczajony tygrys ukryty smok lol   :o
SWARM

comeback

Cytatzalllll chlopcy spamuja... mlode wilczki ??  Razz no nic jak sie zdecyduje zagrac na Lunie to bedziemy polowac GL & HF
btw dobre klany nigdy nie wdaja sie w dyskusje dobre klany działają, jak na razie to wy sie marnie zapowiadacie Smile

ogarnij się dziecko, typowy polaczekPL, omg...
Swarm Member

Luna- 6x HE

jurak

Cytat: Lincral w Kwiecień 04, 2008, 09:10:17 PM
zalllll chlopcy spamuja... mlode wilczki ??  :P no nic jak sie zdecyduje zagrac na Lunie to bedziemy polowac GL & HF
btw dobre klany nigdy nie wdaja sie w dyskusje dobre klany działają, jak na razie to wy sie marnie zapowiadacie :)
gdzie mamy dzialac a jak nie na forum jak luna jeszcze nie jest postawiona? hmmmmm

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

RaMi

jak wstanie serwer, to zamilkniemy na forum, teraz sie chcemy posmiac z takich jak ty ;) kupa wolnego czasu =)

DeVa

pod biurkiem ziom pod biurkiem   :oops:
SWARM

Lincral

DeVa

Rami mnie wyprzedzil to mialo byc do Juraka  :P
SWARM

Akassha

Cytat: DeVa w Kwiecień 04, 2008, 08:07:12 PM
ja jestem z 2 strony!! Eran to noob zdropil sie z bw kiedys w loa:D Akassha to ee co nie leczy tylko wysysa mp :D Comeback to donator ktory malo tego zamiast dubleshota wali burst shotem a kasjo to nekro co pali wrotki jak mu anchor nie wejdzie :P Jurak to Dziurson. Wszystkich innych co pominalem z gory przepraszam <3

Jaki EE? EE to Jaheira, Akassha to BD, wczesniej super pro Hawkeye  :P duzo tych postaci mialam  :?
  Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

jurak

Cytat: DeVa w Kwiecień 04, 2008, 09:44:14 PM
Rami mnie wyprzedzil to mialo byc do Juraka  :P

wytlumacz czemu nie mam tu tych samych opcji co u nas na forum ?
;)

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Kasjopeja*

Deva kochanie moje przypomnij sobie czasy L2P i Twego lolOla....

Ja > Ty :( niestety...
We are the Swarm...

jaz

comeback

Swarm Member

Luna- 6x HE

jurak

Cytat: RaMi w Kwiecień 04, 2008, 09:36:13 PM
jak wstanie forum, to zamilkniemy, teraz sie chcemy posmiac z takich jak ty ;) kupa wolnego czasu =)
:shock:
tak tak i to mi nie idzie ><

:_delf_4_2:

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Adano

Zastanawiam się na rozpoczęciem przygody z retailem na Lunie. Tylko czy opłaca się zaczynać grę na Lunie czy nie lepiej pójść na Teona/Franca, bo z nie których postów wynika, że Lunę zaleją boty?
Proszę o konstruktywne wypowiedzi.

Pozdro
Adano

DeVa

Jezeli ci nieprzeszkadza server gdzie ludzi maja juz hero s grade armory bronie epic jewelsy enchantowane +++ za to jest dobrze rozwinieta gospodarka i mozna na rynku kupic wszystko co za tym idzie szybszy exp lepszy sprzet na mniejszych lvlach to teon jest dorby dla ciebie. Jak lubisz bardziej ostrzej pograc i nieprzeszkadza ci ze gospodarka servera jest uboga i cierzko osprzet i moze sie zdarzyc ze bedziesz zakladal b graty na 60+ lvlu to luna jest igielka;p

btw boty sa na kazdym serverze byc moze na lunie bedzie zerg botow ale to akurat najmniejszy problem kazdy kiedys dobije ten max lvl :P
SWARM

Dev

Cytatwszystko co za tym idzie szybszy exp lepszy sprzet na mniejszych lvlach to franz jest dorby dla ciebie
/fixed ... :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Elitper

z tego co wiem to na lunie maja banowac boty od samego poczatku :) i nigdzie nie jest napisane  ze rusza 10 kwietnia... tylko pod koniec kwietnia officialne stanowisko :)

comeback

Cytat: Dev w Kwiecień 05, 2008, 12:43:25 PM
Cytatwszystko co za tym idzie szybszy exp lepszy sprzet na mniejszych lvlach to franz jest dorby dla ciebie
/fixed ... :P

wow szybszy solo exp, poto grasz w tą grę? na Frantz legit bym nie grał, bo umarłbym z nudów koksając  na pustych low lvl spotach.

Cytatz tego co wiem to na lunie maja banowac boty od samego poczatku Smile i nigdzie nie jest napisane  ze rusza 10 kwietnia... tylko pod koniec kwietnia officialne stanowisko Smile

część pobanują, części się uda dojechać, life

Swarm Member

Luna- 6x HE

RaMi

Cytat: RaMi w Kwiecień 04, 2008, 09:36:13 PM
jak wstanie serwer, to zamilkniemy na forum, teraz sie chcemy posmiac z takich jak ty ;) kupa wolnego czasu =)
fixed jurak i sie nie czepiaj :)

DeVa

ja gram po to zeby FARMIC bsoe all day .l.
SWARM

RycezSzilen12PL

Cytatwow szybszy solo exp, poto grasz w tą grę? na Frantz legit bym nie grał, bo umarłbym z nudów koksając  na pustych low lvl spotach.
ostatni legit gracze umarli 2 lata temu:P
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Marc1n

HATE ME MOAR!

RycezSzilen12PL

rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish