Klan NoName

Zaczęty przez Elitper, Kwiecień 04, 2008, 02:59:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jurak

edit

bez sensu dyskusja z toba bo tak nic nie wiesz.

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Elitper

O SWARM nic nie wiem powiedzialem to od poczatku ale o SH mi nie wmawiaj ze nic nie wiem....  zobaczymy jak sobie poradzicie i jaka klase pokazecie na lunie. I koniec dyskusji :) Jezeli ktos szuka klanu zapraszam jak nie nie musi sie wypowiadac.

Lincral

Cytat: bula w Kwiecień 04, 2008, 10:16:19 PM
Cytat: Lincral w Kwiecień 04, 2008, 09:14:27 PM
Cytat: bula w Kwiecień 04, 2008, 04:31:17 PM
Cytatpowodzenia
CytatGL !
/signed

CytatMoze uda Ci sie cos zorganizowac
Ja bym powiedzial ze raczej sie nie uda :>
moja koleżanka ma ładne UDA  :P
kolejny dzial ktory opanowują mlode wilczki ? :D
nie bardzo rozumiem ...
spoko jak to przeczytalem tez nie zrozumiałem to jest self oWned xD

RycezSzilen12PL

Cytat: Elitper w Kwiecień 04, 2008, 05:07:45 PM
Cytat: Yezo w Kwiecień 04, 2008, 04:37:25 PM
Ja bym powiedział, że raczej napewno :D anyway GL, no chyba, że sobie odpalicie kilka party na l2w, to może po "ołnujecie", zanim legit was dogonią :s chociaż i to nie bardzo..

Sam sobie  po "ołnujesz"  mysisz ze kazdy musi  l2w uzywac zeby grac? bedziecie calym klanem jechac na l2w wasza sprawa ja wole posiedziec kilka h w grze i grac niz  zapuszczac bota 24/7 i co jakis czas zerkac czy dobrze ci farmi. Yezo nie udawaj sie za takiego pro bo jestes noobkiem  spotkamy si en alunie to zobaczysz jak ci doloze w pvp :> i zmienisz zdanie  co do SWARMU to nie widzialem was na zadnym lepszym servie

a tu pm
Cytat: Elitper w Kwiecień 02, 2008, 11:13:14 AM
siema masz moze walkera do  officiala ?  czy grasz bez i czy masz jakis klan juz ? czy nie bo akorat szukam klanu. I l2h ingame by byl dobry bo czasem mnie checi opuszczaja klikac:)
owned .i.
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Frohike

Cytat: RycezSzilen12PL w Kwiecień 05, 2008, 02:30:02 PM
Ja bym powiedział, że raczej napewno :D anyway GL, no chyba, że sobie odpalicie kilka party na l2w, to może po "ołnujecie", zanim legit was dogonią :s chociaż i to nie bardzo..

Sam sobie  po "ołnujesz"  mysisz ze kazdy musi  l2w uzywac zeby grac? bedziecie calym klanem jechac na l2w wasza sprawa ja wole posiedziec kilka h w grze i grac niz  zapuszczac bota 24/7 i co jakis czas zerkac czy dobrze ci farmi. Yezo nie udawaj sie za takiego pro bo jestes noobkiem  spotkamy si en alunie to zobaczysz jak ci doloze w pvp :> i zmienisz zdanie  co do SWARMU to nie widzialem was na zadnym lepszym servie

a tu pm
siema masz moze walkera do  officiala ?  czy grasz bez i czy masz jakis klan juz ? czy nie bo akorat szukam klanu. I l2h ingame by byl dobry bo czasem mnie checi opuszczaja klikac:)
owned .i.

lol :D

DeVa

lol l2w failed na calej lini lol
SWARM

Elitper

Cytat: DeVa w Kwiecień 04, 2008, 04:37:25 PM
Spoko dam ci l2w gdyz calym klanem bedziemy na l2w jechac tak kolo 40-45 lvla pozniej legit i nikt tego nie zauwazy i bedziemy ownic calym klanem

lol legit clan :)

DeVa

unas ludzie graja 24/7 pozdro comeback wiec l2w nam niepotrzebne .l.
SWARM

jurak

Cytat: Elitper w Kwiecień 05, 2008, 03:55:07 PM
Cytat: DeVa w Kwiecień 04, 2008, 04:37:25 PM
Spoko dam ci l2w gdyz calym klanem bedziemy na l2w jechac tak kolo 40-45 lvla pozniej legit i nikt tego nie zauwazy i bedziemy ownic calym klanem

lol legit clan :)

no i widzisz. nic nie wiesz, wiec  morda!

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Akassha

lol l2 walker. To jest dla weak ludzi  :?
  Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

comeback

elipter niezły fail, widzę że kolegów szukasz może ci ten link pomoże:
http://www.sneakers.zip.pl/
Swarm Member

Luna- 6x HE

Yezo

Cytat: RycezSzilen12PL w Kwiecień 05, 2008, 02:30:02 PM

a tu pm
owned .i.

lawl ;s
League of Legends

RycezSzilen12PL

Cytatlol l2 walker. To jest dla weak ludzi
raczej pomyslowych(lvl sam sie wbija a mozna robic znacznie ciekawsze rzeczy...a w moim przypadku zarabianie rl kasy praktycznie nic nie robiac), chyba ze kogos jara oranie mobow legit przez rok by wbic 78 lvl. gdyby nie walker w l2 gralo by 1/20 tych ludzi co teraz(zostaly by tylko no life kidy i moze chinsy farmerzy dorabiajacy sprzedajac adene:P). najsmieszniejsze jest to jak wszysy legit playerzy kupuja matsy/recki/armory/bronie wyfarmione przez te okropne boty. o ilosci pm od "legit" z tego forum pytajacych o konfiguracje walkera etc nie wspomne lol.
rpg 5x

Akassha

Imo, jesli nie jestes w stanie poswiecic czas na ta gre to nie powinienes w ogole w nia grac. A jesli Cie az to tak boli to moze idz na jakis priv. Dorobisz sie tam szybciej wszystkiego. To jest gra, wiec albo w nia grasz albo nie. Nie po to zrobili taka gre z ratami x1, zeby ludzie uzywali jakis zalosnych programow, ktore farmia za Ciebie. Sorry, ale botom i innym tego typu mowie NIE i gtfo z tym wszystkim. Moze zmien gre?

bylyforumowicz

Boty same w sobie nie sa zle, L2 jest tak napisane zeby bylo miejsce dla ludzi- farmerow ktorzy potrafia siedziec 10-20h na 1 spocie i spoilowac 1 recke, niestety na nasze warunki ilosc farmy jest przesadzona i nie mam nic przeciwko zeby 20 botow farmilo te recke, bo bedzie srednio 20 recek dziennie zamiast 3 na tydzien. Co innego botowanie main postaci, zrobi sobie taki kutafon postac w bot trainie i cieszy miche.

RycezSzilen12PL

powiedz to 80% populacji akzedego serwera.
zamiast na lune idzcie na hinde tam jest chyba jakis pl lol1001%legiclan.
ludzie na retailu maja gdzies to czy ktos botuje/kupuje sprzet za rl $$ poza nielicznymi wyjatkami.
a gram bo moge.. mam fun z pvp/gank/mass pvp/pvp o epic a do tego zarabiam kase sprzedajac adene i postaci
rpg 5x

Lincral

heh Elitper ty to fałszywy jestes ;P i kazdy kto wyzej pisal o botach na pm'y zal... niema czegos takiego jak do 40+ na bocie a pozniej Legit bo to juz nie jest legit a co do ownowania to ze bedziecie an botach to nie znaczy ze bedziecie ownowac wyobrazcie sobie ze bedzie wiele legit osob ktore wam dotrzymaja kroku.

a co do zarabiania real $$ na botach to juz calkiem niezla sprawa l2 samo wie oplaca co miesiac i jeszcze cos w wpadnie do kieszeni predzej rozumiem botowanie w tej sprawie niz osoby ktore robia to zeby sie jedynie wykoksac na maxa. dajcie no mi tu link do bota xD potrzebuje kasy na oplate l2 ;p

Akassha

Po cholere mam isc na jakis lolserver?

A jak chcecie zarobic kase to moze poszukajcie jakiejs pracy, a nie zarabiac na grze ;o

jurak

Cytat: Lincral w Kwiecień 05, 2008, 06:24:32 PM
heh Elitper ty to fałszywy jestes ;P i kazdy kto wyzej pisal o botach na pm'y zal... niema czegos takiego jak do 40+ na bocie a pozniej Legit bo to juz nie jest legit a co do ownowania to ze bedziecie an botach to nie znaczy ze bedziecie ownowac wyobrazcie sobie ze bedzie wiele legit osob ktore wam dotrzymaja kroku.

a co do zarabiania real $$ na botach to juz calkiem niezla sprawa l2 samo wie oplaca co miesiac i jeszcze cos w wpadnie do kieszeni predzej rozumiem botowanie w tej sprawie niz osoby ktore robia to zeby sie jedynie wykoksac na maxa. dajcie no mi tu link do bota xD potrzebuje kasy na oplate l2 ;p

kto?

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

RycezSzilen12PL

CytatA jak chcecie zarobic kase to moze poszukajcie jakiejs pracy, a nie zarabiac na grze ;o
praca+sprzedawanie adeny etc>tylko praca
rpg 5x

Lincral

Cytat: RycezSzilen12PL w Kwiecień 05, 2008, 06:48:29 PM
CytatA jak chcecie zarobic kase to moze poszukajcie jakiejs pracy, a nie zarabiac na grze ;o
praca+sprzedawanie adeny etc>tylko praca

niestety taka prawda ludzie dorabiaja na grze bo sa na tym swiecie takie lolosoby ktore potrafia naprade wydac kupe kasy zeby tylko miec cos fajnego...

Akassha

Coz naleze do osob, ktorej pieniedze szczescia nie daja i nie szukam kazdego sposob, zeby dorobic sobie na te "fajne" rzeczy  :?

xs1nx

Lepiej znajdz sobie jakiegos CHŁOPA AKAASHA a nie grasz w l2!

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

Lincral

Cytat: xs1nx w Kwiecień 05, 2008, 07:14:08 PM
jak znalesc chłopa/dziewczyne jak sie gra ? wyjd na miasto upij sie to moze sie obudzisz z kims :P

Akassha

Cytat: xs1nx w Kwiecień 05, 2008, 07:14:08 PM
Tak sie sklada, ze mam slub w planach juz!! Btw czesc, dawno Cie nie widzialam w e life :)