L2 DarkSide

Zaczęty przez Vigor, Kwiecień 05, 2008, 10:11:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jesteś za stworzeniam oddzielnego działu dla serwera L2 DarkSide ?

Tak
Nie
jest mi to obojętne.

Vigor

Pojawiła się otóż taka sprawa. Na forum słychać głosy dopominające się stworzenia nowego działu dla serwera L2 DarkSide. Tak jak dla serwera L2 Dex itp. Więc konieczna jest ankieta i wasze opinie na ten temat. Wszyscy ,którzy grają na owym serwerze wypowiadajcie się i bierzcie udział ankiecie. Jeśli liczba osób będzie odpowiednia powstanie taki dział jeśli nie  to sprawy nie było. 

Oczywiście wszytko jest ustalone z Adminem.

Szewa

JEstem za zalozeniem takiego dzialu^^

Gram tam i fajnie jest:] Duzo polakow, mila atmosfera.
Polecam ten server i JESTEM ZA zrobieniem owego dzialu.

bula

a ja jestem przeciw chociazby z powodu tego ze serwer byl reklamowany NAWET w dziale "Ogloszenia" a ponadto bylo xxx tematow o tym serwerze w dziale "serwery"

Vigor

Cytat: bula w Kwiecień 05, 2008, 10:37:28 PM
a ja jestem przeciw chociazby z powodu tego ze serwer byl reklamowany NAWET w dziale "Ogloszenia" a ponadto bylo xxx tematow o tym serwerze w dziale "serwery"

nie rozumiem Cię bula. Słabe te Twoje argumenty a co ma reklama serwera robiona przez ,,ch-_-j wie kogo" do założenia działu dla jego graczy.... 

bula

to ze denerwuje mnie jak widze gdzies kolejna reklame/cos co ma w nazwie "L2 DarkSide" bo kojarzy sie to wlasnie z tematami robionymi
Cytatprzez ,,ch-_-j wie kogo"

to jest moja subiektywna opinia

Maślan

A ja jestem takiego samego zdania jak Bula

Vigor

LOL wy to robicie na złość dla tych co tam grają?
No to jeśli nie będzie takie działu to będzie coraz więcej postów na temat tego serwera  :bangin:
Ale cóż argument ,, bo jest w dziale serwery za dużo reklam na temat tego serwera" jest trochę nie teges....

Tyr

Co wam szkodzi :P
promujcie nowe serwery nawet jeśli to jest Star Wars :P
Lineage 2 Classic EU

Reina

jestem ZA, serv sie naprawde swietnie zapowiada ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Vigor

Cytat: Tyr w Kwiecień 05, 2008, 11:08:27 PM
Co wam szkodzi :P
promujcie nowe serwery nawet jeśli to jest Star Wars :P

/agree

a tym bardziej nowe serwery na których podczas pierwsze dnia istnienia gra ponad 1 k ludzi...

bula

CytatAle cóż argument ,, bo w dziale serwery jest za duzo prob wcisniecia ludziom na sile tego serwera"[...]
/fixed

Hermit

Vigor wydaje mi się, że źle zrozumiałeś Bule. Chodziło mu o to, że te reklamy były wszędzie. Zaczynając od kilku w dziale serwery przechodząc po działach poszczególnych serwerów, aż po reklamy w dziale retail, a to jest proszę ja ciebie już bezczelność.
Skoro tak to reklamowano to dlaczego mamy iść na rękę i jeszcze dział im robić? Wiem, że gracze niczego nie są winni, ale sam widzisz.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Vigor

Cytat: Hermit w Kwiecień 05, 2008, 11:56:27 PM
Vigor wydaje mi się, że źle zrozumiałeś Bule. Chodziło mu o to, że te reklamy były wszędzie. Zaczynając od kilku w dziale serwery przechodząc po działach poszczególnych serwerów, aż po reklamy w dziale retail, a to jest proszę ja ciebie już bezczelność.
Skoro tak to reklamowano to dlaczego mamy iść na rękę i jeszcze dział im robić? Wiem, że gracze niczego nie są winni, ale sam widzisz.

NO to jak gracze nie są niczego wini to w czym problem? w takim razie takie akcje są skierowane przeciwko nim skoro nie są winni a nie będą mogli mieć działu bo ktoś coś tam zrobił to tak samo. Jakby Twój kolega coś zrobił a Ty byłbyś besztany bo to Twój kolega, widzę macie pojęcie..Gz dajcie jakiś poważny argument dla którego owy dział miałby nie powstać, a nie jakiś bo takiego macie focha i jeju bo ktoś napisał w dziale retail o darkside jeju ale tragedia tosz to propaganda! kuniec świata

bula

CytatNO to jak gracze nie są niczego wini to w czym problem?
w tym ze wlasnie sami gracze umieszczali te reklamy

Frohike

Cubu$

Szewa

No dobra, moze sa idioci ktorzy nie wiedza jak korzystac z forum, z opcji szukaj.
Ale dlaczego gracze powinni cierpiec za nich? Sam gram na DS i chcialbym aby ten dzial stworzono.

Kilku idiotów to nie powid aby reszta graczy  miala dostac "kare"

Vigor

Frohike :

Derox
*

Żal w ogóle nie wiem co Ty dałeś teraz, nie mów że poważnie potraktowałeś ową reklamę zamieszczoną przez użytkownika Derox'a ...

Cubu$ :

A Twój linka to chyba ta właściwa reklema serwera w dziale serwery która ma 3 strony i zamknięta nie została więc nie wiem co Ty też dałeś ....

Starajcie się bardziej :*

bula

Cytat: Vigor w Kwiecień 06, 2008, 01:32:01 AM
Frohike :

Derox
*

Żal w ogóle nie wiem co Ty dałeś teraz, nie mów że poważnie potraktowałeś ową reklamę zamieszczoną przez użytkownika Derox'a ...

Cubu$ :

A Twój linka to chyba ta właściwa reklema serwera w dziale serwery która ma 3 strony i zamknięta nie została więc nie wiem co Ty też dałeś ....

Starajcie się bardziej :*
#care

Vigor

Cubu$

Ja dałem link do normalnie rozreklamowanego serwera :) A ta cała reszta to ludzie którzy lubią najwyraźniej wprowadzać chaos.

Mnie jest obojętne czy będzie dział o tym serwerze. Ale nie mam nic przeciwko aby takowy powstał :)

ssij

Ojej pevepe boi z dragona :(  RUN BEFORE YOU DIE :(

bula

Cytat: Vigor w Kwiecień 06, 2008, 01:55:24 AM
Btw....

Cytat: bula w Kwiecień 06, 2008, 01:33:33 AM

#care

Cytat: bula w Kwiecień 05, 2008, 11:32:03 PM

/fixed

sry nie rozumiem waszego dialektu...
#care - mam w dupie to co napisales ...

/fixed - poprawilem twoja wypowiedz :>

Kll

Wiecie dla mnie ten serwer to takim sam custom shit jak dragon, a te glupie reklamy to akty debilizmu, ale ludzie grajacy na nim powinni dostac swoj dzial na forum. Dzial dragona istnieje mimo, ze wiekszosc uzytkownikow uznaje go za custom shit, bo jest spora liczba osob, ktorym z kolei sie tam podoba. IMO tak samo powinno byc z DarkSide, przynajmniej rozmowy na temat kolejnego starwars beda sie odbywac w odpowiednim dziale, a nie wprowadzac wielu zwyklych graczy w blad w watkach ogolnych.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Vigor

Cytat: bula w Kwiecień 06, 2008, 12:00:06 PM

#care - mam w dupie to co napisales ...

/fixed - poprawilem twoja wypowiedz :>
[/quote]

Dzięki bula chodzisz wiem co to znaczy bo wiesz ja nie uskuteczniam języka internautów.