Kto bedzie gral

Zaczęty przez Lincral, Marzec 30, 2008, 05:53:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bedziesz gral ??

Tak
32 (41%)
Nie
39 (50%)
nie wiem
7 (9%)

Głosów w sumie: 78

jurak

Cytat: RaMi w Kwiecień 05, 2008, 01:30:30 PM
Cytat: RaMi w Kwiecień 04, 2008, 09:36:13 PM
Cytat: Lincral w Kwiecień 04, 2008, 09:10:17 PM
zalllll chlopcy spamuja... mlode wilczki ??  :P no nic jak sie zdecyduje zagrac na Lunie to bedziemy polowac GL & HF
btw dobre klany nigdy nie wdaja sie w dyskusje dobre klany działają, jak na razie to wy sie marnie zapowiadacie :)
jak wstanie serwer, to zamilkniemy na forum, teraz sie chcemy posmiac z takich jak ty ;) kupa wolnego czasu =)
fixed jurak i sie nie czepiaj :)

:_delf_4_2:

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

comeback

Cytat: RycezSzilen12PL w Kwiecień 05, 2008, 01:55:41 PM
Cytatwow szybszy solo exp, poto grasz w tą grę? na Frantz legit bym nie grał, bo umarłbym z nudów koksając  na pustych low lvl spotach.
ostatni legit gracze umarli 2 lata temu:P

nie sądzę, a point był taki że na frantz bot, na lunie już niekoniecznie, bo liczę że coś będzie się działo przed 7x.
Swarm Member

Luna- 6x HE

PeBe

Ja mam wrażenie, że będzie tam na start pełno botów i wszyscy beda mieć problem - botterzy bo ich pkuja , legit - bo pelno botow na spotach.

RycezSzilen12PL

nie mozna pekowac bo znikna te mid no/d gr bronie:P
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Lincral

PK-owanie botow to bezsens zabijesz 1-5 a co z reszta ?? pewnie kolejne 1k botow szkoda punktow pk na takie scierwo lepiej zabic kogos z enemy ;]

Elitper

lub zabic by tylko sobie spota oczyscic XD

Lincral

jedyne co spaprali w l2 to to ze niedropi sie itemow bez pk  :P wtedy tylko train train train i zle ustawione boty leza i jest szansa na itemek  :D

Elitper

oni specjalnie pod boty to zrobili;) dlatego do c4 kroniki mi sie podobaja xd  traina botom i gg :) a teraz? nic nie mozna zrobic

DeVa

to akurat jest dobry pomysl ncsoftu. Pomysl sobie masz epiki na sobie s garde bron jestescie dajmy na to na boss roomie w it wpada cw jest pvp dobija cie mob dropisz epiki podnosi enemy i GF.Teraz przynajmniej niepatrzysz na moby na pivipi bo wiesz ze jak zginiesz to niedropniesz itemow ;p
SWARM

Elitper

wtedy byla arenalinka a teraz? gra dla dzieci neo :)

DeVa

wtedy bylo bsoe or pr teraz jest ladne pivipi  :D
SWARM

oRYUo

=S W A R M   L E A D E R=

Aerith: Ryu - Saggi 78/Cardinal 77/Sph 62
Nanaki: Ryju - G.Sentinel 78/S.Dancer 78/S.Screamer 77
Celes: Ryu - Hawkeye 78(lol)/Elven Elder 6x

RycezSzilen12PL

najlepsze na tym frapsie jest pvp score tego "full legit" adv 79 lvl 197 pvp lololol moj sh botowny od 0 do 79 ma 10 razy tyle
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Akassha

Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

Marc1n

Lerain to wybotowany też char, jeżeli mam byc z wami szczery :P
No ale jest 78, a nie 79 :D
HATE ME MOAR!

bula

Cytat: Marc1n w Kwiecień 06, 2008, 03:22:18 PM
Lerain to wybotowany też char, jeżeli mam byc z wami szczery :P
No ale jest 78, a nie 79 :D
no raczej nie uwierzylbym ze po rerollu z GS/Soultaker expilby na nowym serwie legit :D

Marc1n

Zawsze mógł transfernąc.
HATE ME MOAR!

Greatover

Ja zagram;) Już od jutra tylko dziś dokończę patcha na Hellbounda;) Troche minęło od kiedy grałem pierwszy raz na Interlude;) I szata graficzna fajnie zmieniona ogółem na + :) Zagram sobie na trialu kamaelem i zrobie jakis moze poradnik:)
Ja wam pokażę!:P

Lokken

Lokken 1 lvl orc Mystic ;p

Oczywiście tylko nick sobie zarezerwowałem.
TEON

Lokken - Dominator/Eva Saint/Tyrant (on sale)

GeX221

Update robi mi sie na razie z 4-5h przy Neo 6 megowej a przed  tym sciagalem sobie pliki po 650kb/s JE**** NCsoft -_-

insane69

Cytat: GeX221 w Kwiecień 24, 2008, 02:05:27 AM
Update robi mi sie na razie z 4-5h przy Neo 6 megowej a przed  tym sciagalem sobie pliki po 650kb/s JE**** NCsoft -_-
tak to jest jak robisz update z C1 ;P
mi apdejt z ct1 do pts smignal w pol godzinki a  z pst do live to tylko chwilka
btw ridah i xen juz taken na lunie wiec fanboye moga zrobic co najwyzej RidahPL :P

Greatover

No to ja sobie jeszcze poczekam:P Musze zostawić Update bo na moim łączu 512 to se jeszcze poczekam;/ :oops: Greatover <---- Zajmuje Nick.
Ja wam pokażę!:P

GeX221

Cytattak to jest jak robisz update z C1 ;P
nie ^^ z C5 ale tak czy siak przy Neo 6 megowej gdzie sciagasz 4 giga w 1,5h powinno max 3h zajac tT na normalnym serwerze a nie jakims dziadowskim

Kostek(...)

Akassha

Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x