Nalepszy MMORG

Zaczęty przez sonygg, Wrzesień 11, 2007, 04:51:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaki według was jest najlepszy MMORGP

Lineage 2 :)
World of Worldcraft
Guild Wars
Knight online
Dungeon Runners
Tibia :(
Silkroad
Eve

pigulec

1. L2 (musi mieć coś w sobie jak wciągnęło mnie na ~ 3 lata ;D)
2. Perfect World (gram krótko ale bardzo mi się podoba)
WoW-a i GW próbowałem ale mnie nie zainteresowały, a co do Tibii to grałem około 3 miesiące i mówię z pełną odpowiedzialnoś,cią (nie będę się wdawał w głupie dyskusję po prostu zignoruję) panuje w niej chamstwo i brak dobrego wychowania. Nie można nawet spokojnie pokoksać bo podejdzie jakiś Brazol i Cię zaje***. A co do średniej wieku to w Tibię grają baaardzo różni ludzie rozpiętość wiekowa to ok. 30 lat. W L2 grają ludzie o mniejszej rozpiętości wiekowej (chociaż mam qmpla co w tym roku kończy 40 lat i nadal gra w L2) trudno jest spotkać jakiegoś dajmy na to 10 latka, a w Tibii to nie problem. Nie lecę na grafikę bo nadal gram w Q3A a tam nie ma jej powalającej. Ostatnia sprawa tyczy się rozbojów na tle gier. W KAŻDEJ grze zdażą się (powiedzmy sobie szczerzę) debile, na to nikt nie poradzi.

Pheonix

Hermit

A pw? o.O

Pw ssie, ale fajnie się lata.

Aoc mi na kompie nie pójdzie i Aion. ;/ ;/ ;/
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

ONR

oczywiście wbiłem L2 ;D

co do rozmowy o tibi która toczy się od 1 strony :P

sądzę , ze pan z zieloną koniczynką w logo ( nie pamiętam jak mu tam ) ma całkowitą rację ...
ja grałem w Tibie prawie miesiąc ... mam jej tak dość , że ręce mi opadają ...

co do wieku ... no bardzo mi miło , że określił pan osoby mające 13 lat jako dzieci neo .. dziękuję w imieniu wszystkich 13 letnich dzieci neo ...

w tibi jednak jak w każdej grze zapewne znajdą się osoby starsze , dorosłe itp. sam znałem takich kilku nie robili błędów i można było z nimi dość spokojnie porozmawiać :D
ale przyznam , że większość osób z tibi to raczej 10 lat nie posiada ... proszę nie mówić , ze wiele starszy od nich nie jestem bo wiem o tym doskonale ale nie wyobrażam sobie jak jeden co sekunda się wylogowywał i wlogowywał wołając " jestem" "nie ma mnie" ... przyglądałem się temu 15 minut po czym do mnie podszedł i zapytał "czaterska zabafa no nie ziom ? " tej jego wypowiedzi to ja nie skomentuję :P
sądzę jednak , że i tak w L2 na prawdę można porozmawiać z ludźmi którzy podejdą do Ciebie życzliwiej i na prawdę można z nimi porozmawiać na jakimś " poziomie "

tibia to dla mojej skromnej osoby największy syf i nic tego nie zmieni chociażbyście mnie za to mieli za -.- powiesić ...

jeżeli ktoś się chce na ten temat kłócić to proszę bardzo jednak sądzę , że pan z koniczynką zapodał już na prawdę sporo argumentów ... a argument " ciekawe qesty " o tibi jest nieco śmieszny gdyż qesty jakie pamiętam jeszcze z roka to pujść do jakiejś skrzynki i zabrać uzbrojenie lub broń ... no qest wymiata ^^
A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści !

Marvix

Z płatnych :
World of warcraft
Z płatnych (priv) :
Lineage II
Z darmowych:
Rohan Online
Z darmowych manga:
Flyff