Poszukuje patcha

Zaczęty przez senji, Kwiecień 05, 2008, 11:57:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

senji

Poszukuja bardzo fast patcha pokazującego boxy,zeby nie zmienial nic tylko zeby pokazywal boxy no i czy mob agro zadnych kolorkow czata nie zmienial itp

Maślan

senji

Maślan

DIO

http://uploader.pl/?d=B6E21EDB1

wersja interlude, tyko i wylacznie box/chest patch ja innych udziwnien nie stosuje :p box sie otwiera, chest sie zabija

TruTherion

A ma może ktoś pod Kamaela, który zmienia wyłącznie kolory chatu?

DIO

wyslij mi na pm czy cos plik systemmsg-e.dat z kamaela a zobacze czy moj asm da rade go rozgryzc, przy okazji napisz co i jak chcesz miec pokolorowane (nie gwarantuje ze zrobie bo nie probowalem jeszcze na plikach Ct1 nic robic wiec nie wiem czy sie na bank uda zdekodowac)

Maślan

Cytat: DIO w Kwiecień 06, 2008, 02:57:37 PM
wyslij mi na pm czy cos plik systemmsg-e.dat z kamaela a zobacze czy moj asm da rade go rozgryzc, przy okazji napisz co i jak chcesz miec pokolorowane (nie gwarantuje ze zrobie bo nie probowalem jeszcze na plikach Ct1 nic robic wiec nie wiem czy sie na bank uda zdekodowac)

Nie lepiej urzyc modowanego l2j systemmsg-e.dat -  jest retailowy tylko że odkodowany :D

DIO

mozna rozkodowac te pliki tylko ze moja wersja oprogramowania wspiera tylko kroniki do IL a probuje sciagnac nowe i niestety jakies bledy odczytu dostaje  :oops: