Co będzie z areną?

Zaczęty przez orri, Kwiecień 08, 2008, 05:21:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

orri

mam pytanie :D zresztom jak zawsze w moim przypadku :P
Co będzie z areną jak sie zakończą testy interlude? będzie dalej jako serwer pvp (to by mi sie podobało) czy usuną ten serwer?
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

Thorns

no bedzie WIPE a potem ARENA PVP SERVER

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

orri

tzn że serwer ruszy od początku?
Proponuje + za to że w końcu zadowolił mnie odpowiedzią :D
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

Morok111

Cytat: ThornsPL w Kwiecień 08, 2008, 05:24:11 PM
no bedzie WIPE a potem ARENA PVP SERVER

skąd to wiesz?
Ja słyszałem ze nie ma być zadnego wipe tylko poprawki aby podstawić pod pvp serwer....
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

Thorns

wczoraj GM na dragonie mowil.. i by sie skupic na testowaniu skilli a nie na enchantowaniu broni  :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Vigor

Cytat: ThornsPL w Kwiecień 08, 2008, 07:25:49 PM
wczoraj GM na dragonie mowil.. i by sie skupic na testowaniu skilli a nie na enchantowaniu broni  :wink:

właśnie...a wykorzystując to że da się nabić coinów przez bug każdy obsesyjnie enchantuje bronie żeby być bardziej pr0 niż inni, szkoda że nie wiedzą że będzie Wipe i zegnamy się z latarką.

Thorns

Cytat: Vigor w Kwiecień 08, 2008, 08:39:21 PM
Cytat: ThornsPL w Kwiecień 08, 2008, 07:25:49 PM

właśnie...a wykorzystując to że da się nabić coinów przez bug każdy obsesyjnie enchantuje bronie żeby być bardziej pr0 niż inni, szkoda że nie wiedzą że będzie Wipe i zegnamy się z latarką.

o czym ty mowisz jaki bug?  ceny zostaly specjalnie tak ustalone by za 1kk mozna bylo kupic 5dc a za te 5dc = 50kk  za 50kk   kolejne DC
by umozliwic szybszy rozwój postaci, sprzetu i testowania skilli w koncu to serwer testowy.. sadzisz ze drake fixujac wszystkie bugi nie zmienil by tego przez te 2 tyg.?   :wink:

Vigor

Wiesz Thorns hmmm to jest jakby iluzja drake. On takim szerokim łukiem omija wszytko co proste że wydaje się skomplikowane ale to nadal pozostaje ,,proste" bo jak dla mnie posiadanie XX k coinów jest co najmniej dziwne :) Tyle że wiele osób nie wiem że można tak pozamieniać by otrzymać monstrualna ilość Dc. A co do tych 2 tygodni to akurat na dragonie jest to możliwe :0 ot co np skile hero na x15 to jakoś tak drake nie za bardzo  obchodzą :P

Thorns

moze dobrze ze nie dzialaja  bo jak taki uzyje np. Heroic Miracle czy Heroic Berserker to w polaczeniu z subami dn i broniami mógłby niezle spustoszenie zrobic przez ten czas  :P

ale z tego co czytam poty drake to duzo zmian nam przyniesie IL ale juz nie tyle jako samo interlude ale drake wprowadza pewne zmiany np.:

CytatOh, forgot to say, changed also PVP damage system. Now is 50% reduction for physicals... but only 40% for magicals.

CytatAnyway is wanted like this, a bit less global speed... and you get it using just 1 buff slot. On the other side mages have acumen potion that gives only lvl2 and of course it stacks with CHP (+6% acument bonus) (giving, in total, a bit more than acumen lvl3) but using TWO buf slots. (but still slower than the combo in dnet c4)

teraz pvp bedzie troche dłuzsze  :wink:

Vigor

Właśnie wizja np sps/ee z takowa bronią na ++ plus hero ud to nie jest ciekawa perspektywa :)  A to pvp rzeczywiście mogło być cyć dłuższe a nie wpada ten i ten i tamtem bubub i po pvp. Kiedyś na forum Dn był wstawiony taki filmik z pvp na jakimś serwerze ..tylko nie mogę go znaleźć ale ten filmik przedstawił idealne pvp jakby takie było na DN to marzenie :P

Aaa znalazłem http://pl.youtube.com/watch?v=gJliQYR6yGE  bajka :) to jest coś a nie