Najciekawsza klasa

Zaczęty przez tensai, Styczeń 18, 2007, 07:10:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

CytatSK nie jest Ciekawszy od TK ;D SK sux

Taa :D Zero debuffa, self heal, power strike , cure z poisona, bleeda, spowalnenie, root. Eee.. poczekaj, to chyba tyle :D

POWER STRIKE FTW!!!!!!!11111oneoneoneeleven     /Reina
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

Cytat: Dev w Kwiecień 10, 2008, 08:05:49 PM
CytatSK nie jest Ciekawszy od TK ;D SK sux

Taa :D Zero debuffa, self heal, power strike , cure z poisona, bleeda, spowalnenie, root. Eee.. poczekaj, to chyba tyle :D
EMO cube!!!!!!!!

Cytat: Ilcia w Kwiecień 10, 2008, 05:42:25 PM
SK nie jest Ciekawszy od TK ;D SK sux ;)
:_delf_2: :_delf_2: :_delf_2: :_delf_2: :_delf_2: :_delf_2_2: :_delf_2_2: :_delf_2_2: :_delf_2_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2:

Ilcia

No nie płacz nie płacz ;p nie wiedzialam ze jestes az tak wrażliwy xD
Ale i tak uwazam ze TK jest Ciekawszy ^_^ bo np co taki SK na jakichs RB zwojujesz?Debuffki rzucisz?Albo jakims nukiem? (czy nie wiem co tam ten SK ma ;p )Pal i TK to sa takie typowe tanki ;) natomiast SK i DA to juz co innego :P chociaz DA tam moze by cos na RB wytrzymał;p

BTW Rev zapomniales o Tribunalu^_^ najlepszym skillu w grze;p joke xD

PS(xD). ktos tam pisał ze expiąc SK mozna isc na obiad a skoro on ma więcej p.atku mozna zjesc ale chleb natomiast expiac TK mozna zjeść Obiad z 2x razy ^_^ zdrowiej na tym wyjdziesz ;p przy drugim moobie mozna isc pobiegac ;p wiele rzeczy mozna robic;)

Ale i tak z Tanków najbardziej lubie Pala^^.
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

bylyforumowicz

Cytat: Ilcia w Kwiecień 10, 2008, 09:59:58 PM
No nie płacz nie płacz ;p nie wiedzialam ze jestes az tak wrażliwy xD
Ale i tak uwazam ze TK jest Ciekawszy ^_^ bo np co taki SK na jakichs RB zwojujesz?

LOL

RB da sie tankowac destroyerem, nawet lepiej mu to idzie bo jeszcze zadaje dmg i nie potrzeba 2 lub 3 rechargerow. To samo jest z archerami, RB da sie robic bez tanka. Jesli juz tak bardzo chcesz sobie tankowac RB tankiem to SK ma dokladnie to samo co TK potrzebnego na RB.

Ilcia

Nie chodziło mi o zwykłe RB tylko Baiuma albo cus ^_^ bo u mnie na servie tylko na takie sie chodzi ;p i tak Pal rlz :D
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Dev

SK ma dokladnie to samo co TK + wiecej :P

Akassha

Tank jest to swietna postac na oly.
Tak jak napisal moj kolega (bylyforumowicz) RB nie musisz bic z tankiem, jesli masz dobry sprzet to mozesz zabic kazdego RB w jednym party :) Oczywiscie tu jest mowa o RB +70, z full buffem.

Poza tym Ilcia nie wiem jak na Twoim serverze ale na tych co ja gralam to nawet Baiuma, Antharasa nie bije sie z tankiem :P
  Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

Zarean

TK to taka typowa postać dla totally no life lub totally real life :P Bo możesz się ciągle gapić w tego TK jak bije tego moba, albo możesz robić wszystko inne i co jakieś pół godziny zmieniać target ewentualnie pota załączyć xD

Ilcia

MOja rozpiska tanków ;)
Pal>TK>Da>SK (nie wiem czy SK to w ogóle tank ;/ )

No tak Ciekawe jak na Antka bez tanka pojdziesz ;p chyba po to zeby go sobie pooglądać od spodu ^^

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")

Akassha

Jako klan/ally bilismy Antharasa chyba ze 30 razy i uwierz mi, ze ani razu nie bylo tam tanka, po prostu trzeba miec taktyke a takowej nie bede zdradzac, coz :) sa pewne rzeczy ktore pozostaja miedzy czlonkami klanu/ally :) Jedynie jak pamietam to Valakasa bilismy z tankiem, bo magowie szybko padali. A jego mozna zabic praktycznie tylko magami :?

Dlaczego SK to nie tank? Tank jak sama nazwa mowi, jest to postac ktora robi za czolg, trzyma na sobie moby/RBs. A SK posiada takie same skille jak inne tanki, mianowicie mowie o hate.

Dev

Moim zdaniem i tak najlepszy tank to M1a1 abrams ;p

Ilcia

30 razy zescie z miasta chodzili bo was zabijał ;p i za 30-tym razem mieliscie tanka i wszyscy sa Hepi ;D A valdka jeszcze musze zobaczyc podobno trudny jest (najsilniejszy RB w całej grze ;) Baium i Antek razem przy nim to cieniasy podobno^^ ) Ewentualnie mogl go jeszcze ktos sleepowac/rootowac przez godzine (my tam pol godziny go bilismy^^ )

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")

Akassha

Troche to jest niemozliwe, isc do miasta i wrocic spowrotem bo na to robi sie Questa. Nie wiem jak tam na Twoim serverze jest.. Ale sleepowac/rootowac i bic go przez 30 min to smierdzi mi jakims l2j :?

Ilcia

No bynajmniej my tak nie robilismy bo my mądrzy mieliśmy tanka ^^ a nie tak jak wy udając zabójców z tajemniczego kultu śmierci xD
gram na gravelandzie a wiadomo GL=Renji a Renji=L2m^^
30min. to duzo lol?Wiesz...2 party nuków w kazdym EE a my akurat mielismy jeszcze bisha z tankiem ;p
I tak dalej nie wiem czy SK to tank;p

Ide spać ;p bo nie chce mi sie juz dyskutowac z wami^^

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")

Vascius

Ilcia jak dla mnie to za przeproszeniem pier... farmazony o tym że niby TK tankuje RB a SK to już nie i że SK to nie jest tank w ogóle xD. Jedno dobra strona to że przynajmniej się pośmiałem. Może nie jestem specem od tanków, może nie jestem specem od L2 ale w fpytke dziuni jak SK ma niby gorzej tankować te moby/RB niż TK??!! :> Wytłumacz mi to prosze. Jeśli pominąć debuffy i skille ofensywne  (btw TK nawet ich nie ma, no dobra powiedzmy że ma tribunala :P)  to mają dokładnie takie same skille tankowe agro, aegisy, gs itd. Tak udało mi się wydedukować (ja wiem że yntelygent ze mnie ;) :] ) że różni ich 3 cona i 1 dexa to o co ci chodzi z tym tankowaniem?? Tylko mi nie mów że ta róznica w statach cię utwierdza w twoim przekonaniu bo jeśli tak to gz i lepiej zrób obydwie postacie a nie gadaj pierdół bo jeszcze później jacyś newbies przeczytają te głupoty i nie daj boże namnoży się TK na servach. Według mnie NC Soft już zapomniał o biednym TK, a szkoda troche bo jeśli mógłby być czymś na miare SK to byłoby fajnie.

Kll

Cytat: Ilcia w Kwiecień 10, 2008, 10:12:47 PM
Nie chodziło mi o zwykłe RB tylko Baiuma albo cus ^_^ bo u mnie na servie tylko na takie sie chodzi ;p i tak Pal rlz :D
Chcesz tankowac baiuma? No comment
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Siena

Hej! Przecież Antharasa nie da się tankować, to samo Vallakasa! Wake up!
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Akassha

Da sie tankowac :) ale to nie jest takie proste

bylyforumowicz

SK technicznie jest tankiem, ale ma wiele skilli ktore robia z niego calkiem niezla ofensywna postac. Moze dlatego nie bylem w stanie wytrzymac dlugo na 3 innych tankach :P Dobra, koncze bo znowu rozmowa idzie w 1 strone. Co do tankowania epicow- lolned. Mam nadzieje ze nikt nie bedzie mi kazal ganiac godzine z antkiem na plecach Oo.

comeback

Cytat: Siena w Kwiecień 10, 2008, 11:51:34 PM

c4 off się da, te które są obecnie na retku nie wiem, w przypadku jednego bossa ta taktyka jest bardzo użyteczna.
Swarm Member

Luna- 6x HE

echoes

attractive cube,life cube,wystarczy czy mam wymieniac dalej? ;) nie jest DUZO lepszy,ale majac do wyboru sk i tk w pt,kazde rozsadne party wezmie tk,koniec i kropka.
edit:a z pala z jego togglami to taki tank ze o ja cie nie krece ;) (no ok,niech bedzie ze od da lepszy :P) i powiedz ty mi,na co ci te zdolnosci ofensywne sk skoro tank to pozycja wybitnie DEFENSYWNA w pt? oO wszystko i tak zalezy od gracza ale na sucho i na papierze zdlonosci defensywne u tankow ida tak----> tk>sk>pal>da,a zdlosnoci ofensywne to sa wazne do koxu solo albo w pvp,nie wiem po co znowu wywolujecie ta bezsensowna dyskusje ;)
edit:jedyne co mozesz robic z epicami to je bashowac,tk ma ciut lepszy reuse basha wiec wg twojego rozumowania-tk jest lepszy :P :P :P

comeback

Cytatedit:jedyne co mozesz robic z epicami to je bashowac,tk ma ciut lepszy reuse basha wiec wg twojego rozumowania-tk jest lepszy Razz Razz Razz

jak nei masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj lepiej please.
Swarm Member

Luna- 6x HE

Ilcia

Cytat: Siena w Kwiecień 10, 2008, 11:51:34 PM

To ty chyba nie grasz w l2 ^^.
Antka i Valdka da sie tankowac i wcale nie trzeba latać ofc jesli jest się na tyle inteligentym zeby miec bisha...
I tak uważam ze SK to najsłabszy tank fee co ja mowie ^^ to nie tank tylko cos w stylu kamaela Pol nuk pol Woj ;D

BTW.SK ma w ogóle coś takiego jak P.def i M.def?;p

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")

bylyforumowicz

p defa ma tyle co TK i mniej niz DA/Pal ktorzy maja majesty
m defa ma minimalnie mniej niz TK (-1men) i wiecej niz Pal/DA
TK i SK maja majesty, TK ma minimalnie lepszy blok tarcza (+1dex).

Te teorie, ze SK nie ma defa, sa delikatnie mowiac wyssane z dupy.

echoes

to akurat wiadome,ja sie tylko zastanawiam po co ludzie pisza "sk jest lepszym tankiem od tk bo ma lepsza ofensywe"  :shock: co ma piernik do wiatraka? tak czy tak wszystko zalezy od gracza i jego wiedzy na temat tankow i mobkow,wsio wg mnie na temat tej dyskusji :P
@comeback-hymm?chcesz mi powiedziec ze normalnie sie tankuje bajtka jak kazdego innego rb-ka?To chyba w inne l2 gramy ;)