Program do odzyskania danych

Zaczęty przez Kostek(...), Kwiecień 13, 2008, 10:50:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kostek(...)

Wlasnie jest cos takiego? Chodzi mi o screeny z l2 z przed 3 lat :) slyszalem o takim programie aleone jest wart $$$ a darmowego ni ma.

serdel

Owszem są takie programy, kiedys nawet probowalem odzyskac dane z przed formata, owszem przy dokumentach typu .txt czy .doc jakos to dzialalo ale przy wiekszych juz raczej nie bardzo. Mozliwe ze te programy za $$$$$$ są lepsze, trzeba by kupic(tzn sciagnac :heart:) i sprawdzic :P

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

DIO

odzyskiwanie danych tuz po formacie to nie problem bo formatowanie dysku to jest tak jak wymazanie spisu tersci w ksiazce a zawartosc ksiazki jest dalej , trzeba tylko na nowo "odzyskac dane" czyli dokladniej jej spis tresci. jezeli dane miejsce na dysku bylo wielokrotnie zapisywane (czyli stare screeny tez w to sie zaliczaja) moze byc duzy problem z ich odzyskaniem gdyz wielokrotne nadpisywanie plikow powoduje ze znacznie trudniej je odczytac wiec nie nalezy spodziewac sie cudow, nawet po tych programachz a $$ bo po prostu tez maja ograniczenia

darmowe programy do czegos tkaiego po prostu chyba nie istnieja bo ludzie trzepia na tym ogromna kase albo na odzyskiwaniu albo na sprzedazy takiego oprogramowania

serdel

Nie pamietam nazwy, bylo to dosyc dawno, program byl sciagniety(zakupiony :P), nie wiem jaka jest jego wartosc, nie interesowalem sie bo nie pomógł mi w odzyskaniu danych wiec uznalem ze jest badziewny:P

Cytatodzyskiwanie danych tuz po formacie to nie problem bo formatowanie dysku to jest tak jak wymazanie spisu tersci w ksiazce a zawartosc ksiazki jest dalej , trzeba tylko na nowo "odzyskac dane" czyli dokladniej jej spis tresci. jezeli dane miejsce na dysku bylo wielokrotnie zapisywane (czyli stare screeny tez w to sie zaliczaja) moze byc duzy problem z ich odzyskaniem gdyz wielokrotne nadpisywanie plikow powoduje ze znacznie trudniej je odczytac wiec nie nalezy spodziewac sie cudow, nawet po tych programachz a $$ bo po prostu tez maja ograniczenia

darmowe programy do czegos tkaiego po prostu chyba nie istnieja bo ludzie trzepia na tym ogromna kase albo na odzyskiwaniu albo na sprzedazy takiego oprogramowania

/zgadzam sie w 100% :)