tyr/destro il(c6) pomocy...!!!!!!!!1

Zaczęty przez majke, Kwiecień 04, 2008, 05:27:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

majke

hmmm. elo... pomocy... mam zamial robic suba... i interesuje mnie tyr/destro.. ale ze na nightmarze gdzie gram ma wejsc il(c6)... a slyszlaem ze to polaczaenie tyr z destrem ma byc slabe.. podobno do totemu bedzie wymagana bron... i totemy np bison z frenzy bede sie pojrywaly... czy to prawda?

orri

czy bizom z frenzy sie pokrywa nie wiem ale na arenie totemy działają na innych broniach niż fisty ale można ich użyc mając fisty tzn. mamy fisty, używamy totemu, wybieramy innom bron i działa. najlepiej pograj na arenie i zobacz jak sie sprawuje ta postać
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

majke

dzieki... ale to mnie nie przekuje do tej subki...napiszcie cos jeszcze o tej subce w intrelood (c6)

Reina

interlude ;)

teraz jak jest mozliwosc gdy na arenie, najlepiej jak sam sprawdzisz, czy postac cie satysfakcjonuje ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

majke

oki... hehe interlude ;]... Bede pronowal sciagnac ;] A wy piszcie jesli oczywiscie mozecie cos o tej subce w "interlude" ^^ pzdr.

LOKO

Mam Tyra/Destro.  W C4 - zielony Terminator.    C6 - zielony duży Ork - horn wywalony w błoto. Bisona można odpalić na 30% (odpalić można tylko z fistami i dopiero możesz zmienić na inną broń) - i w ten sposób działa tylko Bison i Rabit, obrażenia są żałosne, z włączonym frenzy czysta żenada.

orri

na interlude wystarczająco wymiata tyr/wc (wiem bo miałem ;) ) mag nie ma żadnych szans nawed cp mi nie zbijał w pvp jednynie z dd/tank na buffach mnie zabijał jak ud użył :)

Zovi

Mówisz ,że dd/tank wygrywa z tyr/wc? hmmm... no to już wiem jaka subka będzie pasowałą dla mojego glada :wink: glad/pal powinien zabić tyr/wc?
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

orri

orri

chmmmm... weszło interlude... i?
tyr/des to tyr/des tak jak w c4... z tą rożnicą że bizon ma duża siłe przy dopiero 30% hp a totemy można odpalić mając fisty... a frenzy nie działa na innych broniach niż dwuręczniaki i włucznie no ale dodali kilka nowych fajnych skilli np. zealota
więc nie jest tak źle i dalej jest to dobra postać choć nieco straciła ;)