Inspector / Judicator - Subclass

Zaczęty przez fedur, Styczeń 30, 2008, 07:47:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fedur

Tutaj opisujcie wszelkie taktyki co do tatuazy,questow,broni,armorow itp. dla danej klasy po zapoznaniu sie z regulaminem...

Ilcia

Co moge powiedzieć na temat Inspectora? ^^
Buffer i tyle ;) mozna go wziąć dopiero na trzecia subke
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Zarean

Na 3? Czyli zakładając, że mam załóżmy Soul Brakera to najpierw muszę zrobić sube Zerka, Albrestera, a dopiero Inspectora?
Kurcze ile roboty przede mną :P

Szewa

to niee buffer

to normalny wojownik, tylko ze ma tam pare buffow

Sengaia

Cytat: Szewa w Marzec 28, 2008, 06:46:30 PM
to niee buffer

to normalny wojownik, tylko ze ma tam pare buffow
Raczej postać można określić jako "Support Class Fighter" jak w przypadku SwS i BD
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Riv

Inscpector to taka hybryda buffer/debuffer/wój. Można by go porównać do orków magów.
Z-PermBanowany. xD

Zarean

W sumie, to da się ich porównać do orczych magów, ale bardziej wojów.

Ilcia

U mnie na hr podstawą party jest BD,EE,Nielot (inspector),Necro lub SH
osobiście dodalabym jeszcze SWSa z powodu jego ja to nazywam Song of Clarity (chodzi mi o Champion i ta drugą ;p zapomnialam jak ona sie nazywa ;) )
I zmiejsza Resuse skilli
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Riv

Inscpetor jest raczej bufferem/debufferem - skille ofensywne (prócz debuffów) ma... eee.... ma jeden: "Triple Thurst" ale wspaniałe buffy no i debuffy świetnie to rekompensują.
Z-PermBanowany. xD

Zarean

No w sumie, ale ja mam pytanko do retailowców, bo na everlascie x30 ktoś mi gadał, że te instynkty nie pokrywają się z buffami innymi(tzn. chodzi mi, że nie usuwa on podobnych buffów). Jak powinno być w rzeczywistości?

Riv

A co do mojego posta - ma też ataki jescze dwa Shining Edge i Spread Wing (moja pomyłka :P).
a co do instynktów z tego co wiem traktowane jest to jak całkowicie oddzielny buff jedynie Vampiric Instinct (coś takiego) jest identycznym buffem jak vamp rage, co sprawia że i tego i tego mieć nie można :)
Z-PermBanowany. xD

Zarean

Hmm... czyli ogółem jazda :D Teraz to to będzie już masakra, bo skoro się nie pokrywają to znaczy, że staty wzrosną, czyli pvp 1 vs 1 na full buffie i end-game będzie trwało ok. 5 sekund :|

Ilcia

moze 4 ^^
nie przesadzaj One są baardzo silne ale nie tak zeby pvp trwało 5 sek ;p

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")

TruTherion

Teraz mag na full buffie potrafi zabić delikwenta w 2sec... Nie przyglądałem się dokładniej ich buffom, ale jeśli jest jeszcze coś dodatkowego dla maga to walki będą śmieszne wręcz.

Ilcia

Buffki maga:
Pow,Acu,Emp,Cov albo magnus,Wild Magic,Magic Instintc,Song of Renewal i Song of Meditation,Dance of Siren i Dance of Concetration i dance ten jeszcze jeden ale go zapomnialam ^_^

Tak więc woje nie mają zbyt duzych szans ;/

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")

TruTherion

Jak magowi dasz CoVa to mają... PoW 2x lepszy jest. Dance of Mystick - tego nie pamiętasz. Jeszcze Zerk jest potrzebny.

Ah ty chcesz dać i PoW i COV... Tak się nie da. 

Zarean

Ehh... gram na everlascie i się zaczynam zastanawiać czy graveland na serio jest tym samym co everlast, bo twoja wiedza odnośnie tej gry mnie trochę irytuje, ale dobra.

I Clarity jeszcze się przyda...

Ilcia

A no zapomniałam ^^ cova z powem sie dac nie da ;p
Zarean wiesz u nas jest troszke inaczej i myśle ze lepiej xD
GL nie jest tym samym co Everlast ;p GL dla mnie lepszy ^^.

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")

Zarean

A dla mnie nie, bo słyszałem o nim, bo klan w którym jestem pochodzi z GL. Poza większą ilością ludzi nie ma żadnych plusów :) Na everku może płacisz za wszystko antyczną, ale powoli dobiega temu kres.

Ilcia

hmmm?Nie ma adenki tylko AA?;p
Dziwne troszke xD
Ale moze nie robmy z tego tematu smietnika tak jak to sie stało w Najciekawszej klasie ;) to jest temat o inspectorze a nie Everlast VS Graveland ^^.

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")

fedur

panowie i panie... a Tu jest temacik o serverku?:) na gg zapraszam ..

Zarean

Adena jest, ale się z niej nie korzysta...
<spam mod off>
Więcej spamu nie pamiętam, wszystkich żałuję i postanawiam się poprawić.

Czy ktoś już widział w akcji takowego Inspectora?

Riv

Ja widziałem tylko jego buffy - jeśli tak samo jest na offie z tymi buffami no to... hm hm... ciekawie będzie  :D
Z-PermBanowany. xD

TruTherion

Pewnie później się okaże, że będą się pokrywały :P. Albo NCSoft tak to zmieni, bo zauważą, że już zupełnie nie ma balansu miedzy DMG, a ressist.

Ale fakt faktem, że NC Soft porąbało... Nie wiem czy nadal jest sens dawać buffy obronne, bo jakoś nie wygląda na to aby to żywotność zwiększało...

Zarean

W pojedynkę przedłuża ci to życie o jakieś 1-2 minuty max, a na mass gdzieś ok. 0,01 do 1 sekundy. Jaki z tego morał? Buffy obronne można do 1vs1 w sumie, a na mass się raczej nie opłaca.