Zabawa: z jakiego anime to screen

Zaczęty przez Pheonix, Kwiecień 16, 2008, 05:48:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pheonix

W tym temacie zamieszczamy zdjęcie. I trzeba zgadnąć z jakiego anime jest ten screen. Kombinujemy tak długo aż ktoś zgadnie 

Jeśli osoba, która odpowiedziała poprawnie nie wstawi własnego screena w ciągu 6 h kolejka przepada.

Nie moga to byc zdjecia samego terenu musza znajdować się na nich Postacie :]

serdel

Pheonix

Frohike

Pheonix

Pheonix

Frohike

Dobra Pheonix, wrzucaj obrazek.

666 post again :P

Pheonix

eSkel

Elfen Lied

na przyszlosc: sciagaj obrazki i wrzucaj na imageshack albo photobucket czy innego hosta - linkowanie obrazkow z cudzego serwisu jest ekhm nieodpowiednie po za tym twojego obrazka nie widzialem dopoki nie sprobowalem zacytowac calego postu, dopiero wtedy pojawil sie link

1
2
3

DIO

Full metal panic, wnioskujac po 2 screenie to The second Raid bedzie ale nie dam gwarancji bo cos male te screeny

jak zgadlem to nie am co sie bawic w latwe trzeba dac cos trudnego :p

R.I.P.

Oh! My Goddess

Akurat było łatwe :D

Teraz moja kolej:

Z jakiego Anime to postać? :P

Żeby było łatwiej, dwie dodatkowe postacie:

Pheonix

kenichi niedawno skonczylem to ogladac fajne ^^

Thorin

Kaze no Stigma polewowe anime dawno oglodalem
dam dosc hardorowe :p jako ze licze ze w tej kwesti sie wysilicie ;p jedno z moich ulubionych anime

EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Pheonix

Thorin

przykro mi wiekszych nie bedzie :P to sa wyciente i obrobione kadry z anime :P cuz nie poczekam jeszcze jakis czas jak nikt ine wpadnie co to moze byc dam podpowiedz :p po któr cuz tylko niespelna rozumu nie domysla sie ;p ale na razie prubujcie zreszta na tych dobrze widac to gluwny bohater i jest crusaderem ops podpowiedz :P jak ktos wie jaka mialme obsesie z crusaderami i z kont mi sie to wzielo odgadnie co to za anime
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

R.I.P.

Haha, odgadnięcie tytułu tego anime to dla mnie pestka :P Jest to Ragnarok: The Animation. Natomiast bohater widoczny na zdjęciu to Roan. Również jestem wielkim fanem crusa z gry Ragnarok. Pamiętam jak swojego czasu spierałem się z Thorinem o budowę dla tej postaci :]

Moje pytanie:

Thorin

Rurouni Kenshin o to odpowiedz niezla prubwa az 3minuty zajelo mi przypomnienie se :P co to za anime to tera ja na razie lajtowo :P potem bedzie hardkor :P na razie to bekhend ;P
o to foty

a tak btw :P zapomnialme ze na forum sa jeszcze takie stare zdziski :p któr pamietali o tym a mialme nadzieje ze dluzej bedzieta kombinowac :p a tu stary ziomek wjechal ;P moze podniesie poprzeczke ;P w tej grze mam nadzieje

R.I.P.

Dawałem trochę fory dla innych użytkowników ale jak do tej pory nikt nie odpowiedział więc pozwolę sobie :P Jest to Shining Tears X Wind ;]

Kolejne ujęcia:

Hermit

Busou Renkin

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Thorin

dobra w koncu widze ze pro zawodnicy sie pojawili ;p tera panowie mozemy sie zabawic tylko podniescie poprzeczke :p chociasz i tak juz jest ponad przecientnego zjadacza ;P
i nie czekamy ;p z fory panowie jedziem z tym jak sie hermit wloczyl kce go pobic ;p na razie dam jeszcze w miare lajtowe anime ;p to jest forhend :P niedlugo bedzie game set i match dla was :p
odpowiedz to Kiba
a o to pytanko

Thorin

panowie NO PANOWIE :P wchodze dzis patrze a tu zonk czyzbysta zapomnieli albo co bardzije prawdopodobne niewieta ;p to jeszcze anime z poziomem trudnosci ze srednia pulka no :p

btw rispect dla eskela :p stary zaimponowales mi znajoc tak zadkie anime ^^ niespodziewalem sie :p

NO COMON ;P CZY NIE MA IKOGO POZA ESKELEM któr JEST NA POZIOMIE ;P I WIE CO TO ZA ANIME KCE DLEJ CIOGNOC TA ZABAWE :p A TU WYSIADATA NA SREDNIEJ POZYCI

hermitku ty muj ;p dlaczego sie nie odzywasz to juz drugi czy 3 dzien :p ja czekam bys zablysnol i pokazal :p ze ponoc jestes lepszy w anime odemnie ;p

eSkel

Odp: Druaga no To: the Aegis of Uruk

od razu podpowiedz: seria nowa, z wiosennego sezonu :p Thorin nie odpowiadaj od razu, moze da sie jeszcze wciagnac kilka osob w ten temat

Thorin

dobra jako ze ja dobry wujek daje czas do jutra wieczora jak nie bedzie hetnych to ja ciogne dalej ta impreze btw to takie proste anime a w szczegunosci ze eskel zdradzil ;P ze z nowego sezonu ale ja pomoge :P atm wyszed 3 odcinek ;P chociasz to i tak daje liste :P conaimnije 23 pozyci dowyboru :p z czego ja z nowej seri oglodam z 20 :P
ale jak nie bedzie do jutra wieczora odpowiedzi to jak wiade z anime to bedzie game set :P i prawodopodobnie match :p chyba ze eskel uratuje ;P

Thorin

tytul to Amatsuki taka proscizna ;p
hermitku wielki bozszczu i znawco anime ponoc lepszy odemnie czemu nie odpowiadasz na takie proste zeczy?? jak widac niewiele wiesz a ja bynaimniej dla ciebie i innych nie bede jechal naruto bliczuw trigunuw dragon balli i masy innych prozcisn bo to znaja 10 letnie dzieci ;p szkoda godoc
ale zeby sie zlitowac przynaimniej w miare dam stare kultowe anime zrimejkowane w nowe :P czuje sie ten klimat i kreske ;P

wielkosc wystarczajoca widac tu gluwnego bohatera :P to tez jest ze sredniej pulki postanowialem na razie nie dawac uber pro rare :P bo nie ma przeciwnika na poziomie wysilta sie troche i odgadnijta co to za anime :p naprawde proste