naruto anime (lf2 mod)

Zaczęty przez [czesiu], Kwiecień 15, 2008, 04:29:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

[czesiu]

a wiec jezeli ktos znalazl by takiego moda z wszystkimi postaciami prosze post tutaj lub pm na gg 6470087 . u mnie nie ma paru lepszych postaci

Pheonix

Pheonix

Thorin

:P ten mod był już od ladnych paru miesiecy już dawno zem go cisnol tak samo jak mod dragon balla :p tez jest do little fighta  klasyki ^^
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Pheonix

a słyszałeś może coś o modzie do half life ??? widziałem parę zdjęć ale nie jestem pewny czy to naprawdę na kompa

Soul

Prepare for unforeseen consequences...

Pheonix

ale niestety podobna jest tylko naruto i sasuke bez rasengana i chidori

Thorin

mod do half life z naruto ;P to tak samo jak kiedys byl mod do kurwa jak to sie wabilo a quake 3 arena mod z dragon ballem :P bajeracka sprawa ale do halflifa nie slyszal nic bo nie interesuja mnie takie gry ;p ale juz mam wyobrazenie jak to wyglodac bedzie :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Pheonix

Thorin

niet inaczej se to wyobrazalem :p to wygloda kiepsciawo :p

Materid

Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

[czesiu]

pytanie zagadka dla was .... kim jest yondaime i jiraya dla naruto . ? taki maly konkursik :P

Soul

A ten pierwszy, to kim w ogole był, bo cośnie kojarzę... ^^

[czesiu]

yondaime - 4th hokage :PP - ojciec naruto
jiraya sannin z konohy - ojciec chestny naruto :PP
podobno . kumpel mi powiedzial co mange czyta :PP

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Soul

4 jest ojcem, ale żeby jiraya był ojcem chrzestnym... Nie kojarzę tego...

Cralin

yondek-ojciec

jiraya-nauczyciel

jiraya uczyl ubu dwuch wienc tak to juz jest(Thorin Mod:P)

Pheonix

to ktos z rodziny naruto w ogóle zyje ?? zastanawia mnie ten kod co jiraya zostawil. jutro sie dowiem

[czesiu]

Cytat: Pheonix w Czerwiec 27, 2008, 12:45:43 AM
to ktos z rodziny naruto w ogóle zyje ?? zastanawia mnie ten kod co jiraya zostawil. jutro sie dowiem
i Jak bo jestem ciekawy :D

Pheonix

mangi nie czytasz  O.o we wrześniu kolejna seria w Polsce :p wczoraj zabrałem tatę do empiku i sie spytałem czy kupi mi x360 powiedział ze mowy nie ma ... wychodzimy i mówił ze sie bardzo poważnie zastanowi xD

evilmg

hmmm a wracajac do modow naruto to NTSD (kolejny modowany lf2) wymiata reszte konkurencji z tej kategorii. Tutaj macie adres oficjalnego forum tej gierki, tam tez mozna znalezc linki do sciagniecia.
http://ntsd.open-board.com/

[czesiu]

mam pytanie odnoscie ntsd a dokladnie naruto , nie moge sie wlanczyc czakry demona niby sie laduje robie wszystko wedlug tego co tam pisze w movelist i nic , ten sam problem mialem z sasuke ale dowiedzialem sie ze musi byc 25 % hp wiec jak juz ktos znalazl sposob na wlonczenie tej czakry to post here plz :D

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

[czesiu]

da sie zmienic postac jest na kodzie podobno kumpel mi mowil ... niby podczas ladowania wyraznie pisze ze sie laduje , skoro sasuke moze sie zamieniac to naruto tez powinien