Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Reina

po prawej na dole kazdego posta jest "Zglos do moderatora", klikasz w to i wpisujesz na czym zgloszenie polega, czy jest jakis blad, czy ktos kogos obraza, albo wlasnie czy ktos ci pomogl ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

ONR

no to se teraz nieco poklikam :D
A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści !

Mamusa

Nie napisze zgodnie ze schematem bo on wszytskiego nie wyjaśnia  :P Mam już troche doświadczenia w L2 jednak grałem przez rok na servie C4. Teraz przechodze na Kamaela i mam dylemat kim zagrać. Najlepiej żeby był to wojownik, dobrze radzacy sobie w expie solo, do party nie musi być przydatny. Jednocześnie musi sie nadawać do pvp. Nie proponujcie mi glada albo tyrka bo teraz wszyscy nimi graja a ja wole coś... oryginalniejszego.

[powerman]

Daiguren Hyorinmaruelki

Mamusa

A jak w kamaelu spisuja sie dagerzy??

Siena

Destroyer ma osłabionego frenzy.

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Marc1n

Samo Frenzy nie jest osłabione, nie można być poprostu na >30% hp, bo wtedy spada jego efektywnośc.
HATE ME MOAR!

[powerman]

Cytat: Siena w Kwiecień 27, 2008, 10:11:24 AM

Czyli przez frenzy Destroyer odpada ? Ma więcej skili nie tylko frenzy, zeby zmiatać mobki:P Jak dlamnie to jest bardzo dobra postac do expienia solo i w pvp.

Daiguren Hyorinmaruelki

fracti

Cytat: [powerman] w Kwiecień 27, 2008, 11:22:42 AM
Cytat: Siena w Kwiecień 27, 2008, 10:11:24 AM

Czyli przez frenzy Destroyer odpada ? Ma więcej skili nie tylko frenzy, zeby zmiatać mobki:P Jak dlamnie to jest bardzo dobra postac do expienia solo i w pvp.
Power strike? :D Destro bez frenzy jest jak... tyrant bez bizona/fist furry...

Yurinian

Na dystans czy w zwarciu: W ZWARCIU
Bazujacy na sile czy szybkosci ataku: Nie ma dla mnie raczej różnicy ale chyba bardziej na szybkości.
Koniecznie szybki, czy moze byc wolny: Szybki nie nie potrzebuje jakiegoś sprintera
mystic czy fighter (nie obejmuje summonerow): FIGHTER
support czy MegaProOverpoweredPvpMastah: Najlepiej jedno i drugie. Supporter, który może dac " w kosc"

PeBe

@up:
Supporty raczej są słabe w pvp , masz do wyboru bladedancera albo swordsingera. (obaj są średni w pvp, ale oczywiście można kogoś czasem zabić) są oni bardzo potszebni w każdym clanie, i każdy klan b.chętnie nas przyjmie.
Moim zdaniem Bladedancer ciekawszy.

Reina

no jesli walczacy w zwarciu support, to moze WC? na self ladnie kosi z daggerkiem w reku, mial byc fighter, a nie mystic, no ale w setupie pod dagger juz na maga nie wyglada ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Marc1n

Cytat: Reina w Kwiecień 27, 2008, 08:38:12 PM
no jesli walczacy w zwarciu support, to moze WC? na self ladnie kosi z daggerkiem w reku, mial byc fighter, a nie mystic, no ale w setupie pod dagger juz na maga nie wyglada ;)
Yyy :shock: A od kiedy on w zwarciu walczy na pvp jeżeli nie ma Hero Pole ew. nice OE broni(z 10+ czy coś) ? Ma troche ważniejszych rzeczy do robienia, niż zakładanie daggera którym nikogo i tak nie trafi(pomijając to, że dps ma wiekszy z łukiem coś mi się wydaje). To już nie C4. Magowie mają penalty na bronie, dośc duże penalty. Niech sobie zrobi Arcane Mace na 150fire, Draina na elemental attack fire i bije mocniej z drainów o 75% niż bił wcześniej, jeżeli ma już zabijac, a jeżeli nie, to niech wrzuca dot'y + sleepa...a fighter setup na WC. Na ile zejdzie wtedy CoV'er ? 1,5 kryta ?
HATE ME MOAR!

Reina

a od kiedy support w ogole ma walczyc? ;)

ja kiedys tak gralem WC i bylo calkiem przyjemnie
- Homer

Retarded SuperModerator

DIO

Cytat: Marc1n w Kwiecień 27, 2008, 10:25:45 PM
Cytat: Reina w Kwiecień 27, 2008, 08:38:12 PM
Yyy :shock: A od kiedy on w zwarciu walczy na pvp jeżeli nie ma Hero Pole ew. nice OE broni(z 10+ czy coś) ? Ma troche ważniejszych rzeczy do robienia, niż zakładanie daggera którym nikogo i tak nie trafi(pomijając to, że dps ma wiekszy z łukiem coś mi się wydaje). To już nie C4. Magowie mają penalty na bronie, dośc duże penalty. Niech sobie zrobi Arcane Mace na 150fire, Draina na elemental attack fire i bije mocniej z drainów o 75% niż bił wcześniej, jeżeli ma już zabijac, a jeżeli nie, to niech wrzuca dot'y + sleepa...a fighter setup na WC. Na ile zejdzie wtedy CoV'er ? 1,5 kryta ?

oj walczy w zwarciu :p z Hierophantem na olimpiadzie :D

... i na tym koncza sie sytuacje kiedy wc-tem warto isc w "fighter style"

Marc1n

Cytat: Reina w Kwiecień 28, 2008, 07:34:36 AM
a od kiedy support w ogole ma walczyc? ;)

ja kiedys tak gralem WC i bylo calkiem przyjemnie
Się mnie pytasz, jak post wyżej sam to proponowałeś ?
A jeżeli solo supportem sprawia komuś przyjemnośc...no cóż, każdy ma swoje fetysze :D

<3 my fetysze x]   /Reina
HATE ME MOAR!

PeBe

Cytat: Marc1n w Kwiecień 28, 2008, 01:01:55 PM
A jeżeli solo supportem sprawia komuś przyjemnośc...no cóż, każdy ma swoje fetysze :D
Solo BD się uber mega supa hipa pro szybko expi

A Yurinian pytal o FIGHTER'a wiec wc nei.

Marc1n

No BD i SwSem nie ma tragedii solo, ale mimo wszytko: party > all ;]
HATE ME MOAR!

Szewa

Cytat: Marc1n w Kwiecień 28, 2008, 04:13:24 PM

No-Lifer >party

Kll

Cytat: Szewa w Kwiecień 28, 2008, 05:09:38 PM

No-Lifer >party
Nolifers party>nolifer :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Szewa

Cytat: Kll w Kwiecień 28, 2008, 08:11:13 PM
Cytat: Szewa w Kwiecień 28, 2008, 05:09:38 PM

No-Lifer >party
Nolifers party>nolifer :P

nom, masz racje :P

Against

Na dystans czy w zwarciu: W ZWARCIU
Bazujacy na sile czy szybkosci ataku: Szybkość
Koniecznie szybki, czy moze byc wolny: szybki
mystic czy fighter (nie obejmuje summonerow): Fighter
support czy MegaProOverpoweredPvpMastah:MegaProOverpoweredPvpMastah

Czekam na szybką odpowiedz z góry thx.

bula

Reina

dagger/tyrant
od biedy glad

edit: ehhh bula mnie wyprzedzil :P
- Homer

Retarded SuperModerator

Against

Jak myślicieKtóry z daggerów lepszy Th/aw ??

I jeszcze jedno ..

A jakis nuk

Miejwięcej na wzor tego co napisalem o fajterze :P

Tylko nie SpS :P