Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DIO

Cytat: Against w Kwiecień 29, 2008, 06:55:55 PM
Jak myślicieKtóry z daggerów lepszy Th/aw ??

I jeszcze jedno ..

A jakis nuk

Miejwięcej na wzor tego co napisalem o fajterze :P

Tylko nie SpS :P

to zalezy do czego chcesz dagera.

th to taki ninja (plagiat PeBe) ma szybko dopasc ofiare, przywalic, i szybko zniknac
aw jest szybszy w normalnym biegu (th na dashu najszybszy), ma troche wiecej skili do zabawy (slowa, draina, hex power break) i zblizony power(po 78 troche wiekszy, focus death ftw)

podstawowa roznica to to ze th ma zeza poki nie odpali focus chance ;> (mialem przyjemnosc pobawic sie aw i th na zblizonym lvl i fakt ze th tez trafia blowami ale jednak przesiadka z aw na th byla dosc odczuwalna w ilosci blowow udanych)

PeBe

Wyglada to tak :
Skille do zabawy AW - sux i tak sie ich raczej nie używa (chyba ze na malutkim pvp , np. 1v1)

Wzrok TH - sux strasznie wnerwia jak np. w pvp sie nie trafi ani razu i wrog deadnie od normalnego hita ;f

Bierz PW - malo ludzi nim gra, ma fajowe, owerpower self buffki, szybko biega ... glupio wyglada ... xD

fracti

Cytat: PeBe w Kwiecień 29, 2008, 08:09:48 PM
Wyglada to tak :
Skille do zabawy AW - sux i tak sie ich raczej nie używa (chyba ze na malutkim pvp , np. 1v1)

Wzrok TH - sux strasznie wnerwia jak np. w pvp sie nie trafi ani razu i wrog deadnie od normalnego hita ;f

Bierz PW - malo ludzi nim gra, ma fajowe, owerpower self buffki, szybko biega ... glupio wyglada ... xD

Nie zapomnij ze steka ;)
A te buffki wcale takie overpowered nie sa, ale i tak elfy maja najlepsze selfy ze wszystkich klas. Szkoda ze tak strasznie wygladaja..

Co do AW, to hex nie sux. Jeden z najlepszych debuffow!

A TH.. No coz.. Za to mozna sie detargetami (wiem.. kazdy ma, ale on ma wiecej ;)) i stealthem pobawic ;)

PeBe

AW używa sie prawie tylko Hexa który ofc jest super. Reszta w pvp sie raczej nie przydaje bo i tak podbiegamy hex-> bs

DIO

czemu sie malo uzywa? fakt draina prawie wcale (ale czasem jak jakis niedobitek ucieka to lepiej z draina przywalic niz dac go zabic komus innemu :D ) ale taki poewer break na wiekszym pvp wcale glupi nie jest, zwlaszcza jak wsadzisz w klase co tego patc ma sporo (takiego bardziej boli), frezing strike jako spowalniacz tez jest calkiem niczgo sobie (chociaz to nie criple ale jednak) tez mozna zastosowac (pamietajcie pvp w l2 to nie tylko siege 200 vs 200 ale mozna tez sie bic i party vs pt :D ) np w kierunku wyzej wspomnianych niedobitkow ktore probuja opuscic miejsce walki  :P

ale fakt hex to i tak 3/4 uzywanych skili innych niz trick i blowy ;>

pw niby fajny ale jednak jakos tak przed 78 lvl (i focus power) imo troche odstaje z dmg od th i aw, i wcale duzo szybciej od aw nie biega ;> a jedyny overpower self buff jego to chyba m def :p

PeBe

Tylko czy nie lepiej zamiast walic pb walnac bs + db i miec +1 ? (w jakiegos lucznika?)
FS się żadko przydaje bo imo glownie na bardzo malych pvp gdy niedobitki nam uciekaja - w innym przypadku, gdy cel nam ucieka - dobrze czasem zabic cos co stoi obok niego i sie niczego nie spodziewa.
Zreszta FS jakos super nie wchodzi (w sumie matk duzo nie mamy)
Poison (o ile on to w ogóle rozwija, bo nie wiem) - sting lepszy, ale i tak to je hp za wolno i lepiej walnac blowa imo.

Ofc te debuffy sa fajne, jak biegnie do nas ktos z kim mamy cw (czyli na 1v1) - mozna go troszke oslabic.

x3nomorph

emm, ktora postac najszybciej expi na CH buffie (Aden) + ewentualnie SE, moje typy to Tyrant, Nuker(Necro) albo Destro.
new future.

echoes

sh,destro tyrek w sumie tez ale wydasz majatek na szoty

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

echoes

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

Cytat: Dev w Kwiecień 30, 2008, 10:17:10 AM
Każda z Narayanem w party :)
Tylko ja maina wtedy expic nie moge ;(
/test wifi w szkole z Nokii E65, jak to widac, to sukces ;)
HATE ME MOAR!

x3nomorph

Po dluzszym przemysleniu destro odpada (zdecydowanie za wolny w pvp). Jaka postac dobrze sprawdzi sie do pvp z wykorzystaniem Mj Heavy i bedzie mozna ja w miare spokojnie i szybko wyexpic? Posiada Majestica dla SK i nie widzi mi sie obecnie skladanie kolejnego seta A-grade
new future.

Zarean

Warlord. Wykoksasz superszybko, a i maj dobry dla niego.

x3nomorph

Tyle ze Warlordem nie powalcze w pvp :/
A co myslicie o Tyrancie w Mj Heavy? Trace speeda i accuracy ale zyskuje sporo p.defa
new future.

fracti

Cytat: x3nomorph w Maj 01, 2008, 04:11:25 PM
Tyle ze Warlordem nie powalcze w pvp :/
A co myslicie o Tyrancie w Mj Heavy? Trace speeda i accuracy ale zyskuje sporo p.defa
Jak juz chcesz tyranta to wymien mu tego maja na nm lighta i bedzie spoko. I to top A i to top A :)

Marc1n

Chyba Evasion :]
I chyba DC :]
HATE ME MOAR!

fracti

DC topem nie jest wiec straci, a def i vampirek z nma nie sa takie zle jak kiedys myslalem :)

Marc1n

HATE ME MOAR!

fracti

Cytat: Marc1n w Maj 01, 2008, 05:51:10 PM
a w NM traci dużo DPS
Jest roznica, fakt, ale bez przesady. poza tym on chce top, wiec NM, bo maj light ma kiepskie bonusy dla tyranta.

Marc1n

No, ale NM jest TOPem niepotrzebnie :P No i co to zmienia? Pdefa nie odczujesz, a z buffami i tak musisz być i sama VRka z NM Ciebie i tak nie zbawi.
No i pytanie filozoficzne - dlaczego wszyscy melee do exp'a jako light z a grade wybierają DC jeżeli NM jest taki Insane :D ?
HATE ME MOAR!

fracti

Na abyssie 300x na buffie od hierofanta + pof + bd (bez vampa) koksalem solo bez vampira w loa ;) bizon i vamp z nm lighta i szlo ladnie. No wiem ze nm jako top ma denne bonusy troche, ze dc lepsze, ale top to top ;P

Against

Witam.

Mam dylemat .

Th/Aw/Glad.

Który z nich będzie lepszy na PvP.

Ktorym będzie się szybciej expic..

Prosze.Uzasadnijcie swoje wypowiedzi :)

Z Góry thx :P

Ulv

na PvP myślę, że Glad. To samo exp. W porównaniu z daggerami a już z tymi, któych podałeś, glad to maszynka do expa.

x3nomorph

Z tym, ze ja tego Mj Heavy mam dla dla SK i zamieniac nie mam zamiaru. A na kolejny set a-grade mnie nie stac.
new future.