Matrix - Low - Kamael - PL

Zaczęty przez Tyr, Listopad 22, 2006, 12:04:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mati_888

Cytat: Materid w Listopad 25, 2007, 06:33:47 PM
Cytatl2j rox

Czego wy tak ciagle narzekacie, nie placicie za gre i jeszcze nie pasuje?
Jezeli chcesz super extra gry na super dzialajacym L2 to idz na RETAILA a nie narzekaj ze cos co zostalo udostepnione za darmo jest słabe, takie sa prawa rynku, płace wymagam, nie place godze sie na to co dają :S

Czy uwazasz ze buty za 50 zł beda lepsze od butów za 300 zł?

No, a nie będą ?  :shock:

Chyba chciałeś napisać coś takiego : Czy uwzasz ze buty za 50 zł sa gorsze od zadnych butów ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

comeback

CytatCzego wy tak ciagle narzekacie, nie placicie za gre i jeszcze nie pasuje?
Jezeli chcesz super extra gry na super dzialajacym L2 to idz na RETAILA a nie narzekaj ze cos co zostalo udostepnione za darmo jest słabe, takie sa prawa rynku, płace wymagam, nie place godze sie na to co dają :S

Czy uwazasz ze buty za 50 zł beda lepsze od butów za 300 zł?

Retail nie jest taki super, już bardziej przypomina obecnie tamagochi niż l2, grający legit to już niewielki odsetek, w dobie dostępności c4 off i  mod-ów z w miarę działającymi skillami c5 stawianie l2j to takie trochę marnowanie potencjału adminów i wreszcie strata na wejściu 90% potencjalnych graczy którzy wiedzą co to l2j, i jeżeli ktoś reklamue taki serwer na puiblicznym forum to musi się liczyć również z nieprzychylnymi komentarzami. Co do butów to myślę że mogą być lepsze bo dostajesz 4 pasek gratis np, a wiadomo że 4>3:D

CytatCukierek dany w geście Tobie jest lepszy niż cukierek kupiony w sklepie  Razz [ l2j rox ]

Ale jeżeli ktoś ci oferuje śmierdzącego cukierka za darmo to raczej skonsumowanie go jest wątpliwą przyjemnością mimo że jest za free. A i można jeszcze ostrzec innych przed śmierdzącymi cukierkami rozdawanymi za darmo.

Swarm Member

Luna- 6x HE

baru

<Tu był obrazek, jednak ze względu na politykę admina serwera, nie chcę by moje prace reklamowały matrixa>

Od paru dni na serwerze działa LineageII: The 1st Throne - Kamael.
-Jest już możliwość zagrania nową rasą.
-Działa część lokacji.
-Działają skille, całkiem sporo, ale nie mówię, że wszytskie.
-Dzisiaj pierwsza na świecie (w sofcie l2j) premiera działającego skilla "Change Weapon", a więc obsługi broni Kamael (nie chodzi tutaj żeby się chwalić, tylko pokazać tempo pracy nad nowym klientem).

Żeby nikt nie musiał przeglądać wszystkich stron, przypominam:
EXP: 5x   
SP: 6x      
Adena: 5x
Drop: 5x
Spoil: 5x
Party XP: 2x   
Party SP: 2x

Oficjalna strona: http://matrix.onlinegaming.pl/
Tu tylko dodam, że powstała sekcja artykuły, która powoli jest uzupełniana.

Na serwerze jest wyjątkowo miła atmosfera, GMs spokojnie rozmawiają z graczami, są organizowane eventy, ostatnio odbył się event świąteczny(składający się z mini eventów) w klimacie RPG, trwający ponad tydzień. Jest gwarancja, że serwer będzie stał jeszcze baardzo długo (działa już od 4 lat).

Zapraszam.

PS. Prosiłbym jakiegoś moda o zmianę w nazwie tematu z "Interlude" na "Kamael", ewentualnie Tyra, jeżeli tutaj wejdzie.
PS2. Proszę o nie skomlenie, że L2J jest "be" oraz jak bardzo beznadziejny jest klient Kamael. Dziękuję.

Tyr

No nareszcie będę mogł wejść :P Już moduje topic :)
Lineage 2 Classic EU

Sulo61

Matrix to naprawde dobry serwer, gram pare lat i jeszcze nigdy  nie spotkałem takiego dobrego serwera. Wiekszość ser. l2j na których grałem upadła z różnych powodów a MTX "żyje" i "żyć" bedzie jeszcze długo, to wszystkiego dzieki Adminowi który wzorowo prowadzi serwer. Serdecznie Zapraszam

Koszalek

Cytat: Sulo61 w Styczeń 09, 2008, 08:26:18 PM
Matrix to naprawde dobry serwer, gram pare lat i jeszcze nigdy  nie spotkałem takiego dobrego serwera...

- troche przegiecie - jak na pierwszy post - nie uwazasz? deczko "wiarygodnosci" byloby lepszym rozwiazaniem  :rotfl:

Hermit

Przeginacie z tą swoją opinią. Ale myślę ,że jeśli chodzi o nasze forum to i tak będzie l2m > reszta l2j
A co do tematu z listopada chcieliście powiedzieć czy shitowskie buty za free będą lepsze niż normalne za 50 zl?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Pieszczoszek

Z jednej strony dobra atmosfera i mila obsluga servera to ambrozja a Matrix to ma przynajmniej jak gralem chwile to tego doswiadczylem z drugiej strony gra lineage2 to wojny i bitwy klanowe a 40 osob to jeden klan i tu niestety każdy musi dokonać wyboru czego oczekuje po l2.życze serverowi jak najlepiej bo jest fajny i ma juz swoja historie czego wiekszosc serverow powstajacych i gasnacych moze pozazdroscic. I moze w tym jego sila ze gracz ma gdzie wrocic :P

Wróciłem na tego servka i jest fajnie brak mu graczy rynki puste a mimo to jst klimacik zyczliwosc :) zapraszam wszystkich serdecznie bo naprawde warto jest o co walczyc zamki do przejecia, rb czas to rozruszac zamiast wyczekiwac na servery ktore kiedys tam powstana lepiej zabawic sie na czyms stabilnym i pewnym. Wlasnie Ciebie nam brak i ciebie tez :) TAK TAK CIEBIE :) no to tyle kto nie przyjdzie jego strata:) nudzisz sie aja nie he he :piwko: pykam se na Matrixie relaks i zabawa pozdro
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

baru

<Tu był obrazek, jednak ze względu na politykę admina serwera, nie chcę by moje prace reklamowały matrixa>
param pam pam

Skille Kamael dalej wdrażane. Obecnie w toku jest sprawa ewentualnego przeniesienia na nowy serwer / łącze.

Tutaj news -> http://matrix.onlinegaming.pl/

Toiko

Czas ożywic troche temat.

Co nowego na serverze Matrix:

klient Hellbound;
Nowe łącze  100/100Mbit
Nowy dysk

i wiele, wiele innych

Zmianie uległo ip servera! dodatkowe informacje mozna znaleźć na naszej stronie:

http://www.matrix.onlinegaming.pl/

Zapraszamy również na strone naszego projektu onlinegaming

www.onlinegaming.pl

Zapraszamy wszystkich serdecznie!

Tyr

Czas ożywic troche temat.

Co nowego na serverze Matrix:

[b] klient Hellbound;
Nowe łącze  100/100Mbit
Nowy dysk

[/b]
i wiele, wiele innych

Zmianie uległo ip servera! dodatkowe informacje mozna znale[color=red]ź[/color]ć na naszej stronie:

[b] [url=http://"www.matrix.onlinegaming.pl"]www. matrix.onlinegaming.pl [/url] [/b]

Zapraszamy również na strone naszego projektu onlinegaming

[url=http://"www.onlinegaming.pl"] www.onlinegaming.pl [/url]

Zapraszamy wszystkich serdecznie!

Popraw URL :]
Lineage 2 Classic EU

Toiko

dzieki :) URL poprawiony :)

www.matrix.onlinegaming.pl/ - jeszcze raz ;)

StormR

W tym momencie tylko L2j jest w pełni legalnym emu do L2, a NcSoft nie czepia się jego zbytnio :) jeśli potrafi się nieco pogrzebać i zmienić kilka rzeczy (czyt. L2m) serwer może być niesamowicie stabilny, dzięki czemu gwarantuje gameplay na najwyższym poziomie.. Nie sugeruje tu, że l2j jest śmieciem, bo popatrzcie jak W)(E sobie radzi z servem x200?? i ile osób jest tam online... Dlatego są wyjątki a zawsze i wszędzie warto spróbować zagrać... Dane mi było poznać jednego z twórców l2j: Sm0ky ---) Duży respekt dla tej osoby i dla każdego, który pamięta stary jak świat Serverek: Ex0dus, jak i również IN.... To był l2j i wszystko chodziło piknie :)

Gandam

bardzo bardzo polecam server!!!!! mila atmosfera, nie jest zbyt rozwiniety server, wiec kazdy moze nadrobic to, co przy ratach x5 nie jest wcale trudne :)
a co najwazniejsze nie ma dotacji, czyli licza sie umejetnosci a nie to ile kto ma w portwelu!
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Marvix

Super serwerek od czasu do czasu wpadam na forum :) . Gdyby to nie l2j był by zapewne jednym z najepszych polskich ,takie jest moje zdanie. Tylko wiecie ja osobiście do l2j nic nie mam ,ale zbyt powszechne jest powiedzenie l2jshit itd. ,dlatego właśnie jest mało online.

aaagau22

Gram na MATRIX'ie od prawie roku - nie zmienie go nigdy .. szybciej wyrzucę komputer przez okno niż zmienie serwer, polecam!!!!!
:P

RATY: 5/6/5/5/5

Więcej na:

Forum: http://onlinegaming.pl/forum/
WWW serwera: http://matrix.onlinegaming.pl/

Krzysiu

>.<

Marvix

Nom dokładnie wiesz ja rozumiem ,że chcecie promować serwer ,ale to że robicie nowe konta nic nie zmieni..

Sqq

No super to fajowy server ale se pykam!
Śpieszmy Się Grać W LineageII Tak Szybko Odlanczaja Neta ;(

Marvix

No i dobrze :D tylko zabardzo pvp nie ma przy 70graczach Online :/

ugh

Ile mniej więcej jest osób online w normalny dzień? Zawsze się ktoś znajdzie by party zrobić?

Ale idea serwera mi sie podoba. Brak itemków za dotacje. Co najważniejsze... można się dogadać ze wszystkimi, a nie jak na np Abyssie, rzucają w ciebie cyrylicą:P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

grand

W momencie gdy to piszę 3 osoby online. Normalnie koło 10 online. W szczycie pewnie koło 30.

Toiko

Uwaga uwaga!!!

Server Matrix przeszedl na najnowsza wersje L2 - Gracia part I

jest to jeden zpierwszysch serverow obslugujacych tego klienta

Zapraszam

www.matrix.onlinegaming.pl

a osob ciagle przybywa - teraz nabralo to tempa ;)

Adri

.............