Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zarean

Hmm... a można zobaczyć, jak mi się spodoba dołączę do fanklubu SK :D

fracti

SK fajnie sie koksa nawet. Niezla obrona, cubiki niezle pomagaja, mozna sie leczyc drainami, dodatkowo hex i jest milo. Solo koksalem na potkach z grocery do 59lvlu, pozniej mi sie znudzilo i wzialem sie za pt ;)

Zarean

W sumie to ja mogę jechać na potkach z 7s, bo mnie stać :D, aha ostatnie pytanie, jak to wygląda czasowo? Długo się ślęczy nad tym lvlem czy nie?(od razu zgaduję, że słabo idzie :/). BTW gram na ratach x4

fracti

Idzie najszybciej z tankow ;) A tak ogolnie, to nie jest zle. Wyexpilem go nieznacznie wolniej od AW (z tym ze moj AW na podobnej klasie sprzecie po 52 nie dawal rady solo - tj dawal, ale za duzo hp potkow szlo i sie nie oplacalo).

Marc1n

CytatNo jasne, dla ciebie wszystko, ale i tak jestem oburzony tym co NCSoft zrobił z Warlockiem Neutral
A co do kaika to mi chodziło, że to jest małe szybkie i trochę silne, mało kto zwraca uwagę na takiego kotka pałętającego się po ogromnym polu walki.
Tak tak tak. LF Fullsupport party for Warlock with Kai!. Popierwsze to takiego party nigdy nie dostaniesz, bo i tak każdy mądry człowiek wygoni warlocka do dagger/warrior/archer party, a po drugie, może się plątać jak chce. Każdy ma odpalony CP spam, więc smyranie kotka nie pomoże, a jak tylko straci gościo target i kotek go postuka, to autotarget kota dostanie i 2 cryty załatwią sprawę.
HATE ME MOAR!

x3nomorph

Nie liczac summona z 79 ktory juz krzywde moze zrobic... no i jego mass root
new future.

Marc1n

HATE ME MOAR!

x3nomorph

Fakt, faktem : )

Dla mnie rola WL na mass pvp/siege powinna ograniczac sie do buffdajki + mass cubic + battle heal :P

new future.

Zarean

Właśnie, a np. takiego PSa to dają już jako zwiadowcze mięso armatnie, bo i tak się nigdzie nie przyda :|

x3nomorph

PS moze dosc skutecznie leczyc party Nightshadowem... + ma wg. mnie najfajniejszy mass cubic
new future.

Marc1n

PS to do rerolu jest dobry :P
Ale teraz jak dodają mu Death Spike... :P W sumie jeden nuke, no ale zawsze coś :)
HATE ME MOAR!

Reina

Cytat: Marc1n w Maj 03, 2008, 10:08:18 AM
I jest na 3 kryty.
a co oprocz tanka nie jest na 3 kryty lucznika?
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

fracti

Cytat: Reina w Maj 05, 2008, 02:03:24 AM
Cytat: Marc1n w Maj 03, 2008, 10:08:18 AM
I jest na 3 kryty.
a co oprocz tanka nie jest na 3 kryty lucznika?

Destro, glad, warlord, kras ;)

Marc1n

Dużo rzeczy nie jest na 3 kryty, jak łucznik nie jest full elemental, no to mimo epików nie hitnie ponad 2k dmg w buffed maga nawet.
HATE ME MOAR!

bula

Cytat: Marc1n w Maj 05, 2008, 09:11:53 AM
Dużo rzeczy nie jest na 3 kryty, jak łucznik nie jest full elemental, no to mimo epików nie hitnie ponad 2k dmg w buffed maga nawet.
dead eye <3

Marc1n

no to co, 2400 wtedy i -20% atk speed - i tak mniejszy dps wyjdzie i łatwiej to zaspamowac.

ale hitnie powyzej 2k ^_^
HATE ME MOAR!

dominik38

Mam dylemat zastanawiam się nad Tyrantem/AW/SR wiem że to różne typy ale potrzebuję postki do pvp nie kumam w ogóle tego "obiegnięcia" więc doradźcie kogo wybrać chodzi tylko o pvp/

bula

x3nomorph

SR, on nie potrzebuje wielkiego skilla prowadzacego by "cos zdzialac" w pvp. A do tego jest chyba jedynym lucznikiem ktory nadaje sie do malych gankow. Ogolnie prosta postac jak kazdy lucznik
new future.

DziubS

Zastanawiam Się nad SK albo jakimś łucznikiem.. chce żeby byłdobry w PvP, ale w expie też nie najgorszy...
Doradź ktoś..
Favorites Server:
GraveLand(Klik):
Servers:2
Rate:4x/666x

bula

jak znajdziesz jakis klan to graj lukiem ...
jak znajdziesz dobry klan to graj tankiem ...

DziubS

a może jakaś bardziej rozwinięta Wypowiedź. . .?
Favorites Server:
GraveLand(Klik):

bula

Cytat: DziubS w Maj 15, 2008, 10:21:49 PM
a może jakaś bardziej rozwinięta Wypowiedź. . .?
lucznikiem mozesz grac w byle jakim klanie i nie bedzie problemu z expem, szybciej wykoxasz ten 76+ i bedzie pvp ... jezeli ciekawi cie pvp lukiem ^^
a jezeli chcesz troche pokombinowac, miec trudniejszy kox - wybierz tanka ale wtedy trzeba szukac bardziej ogarnietego klanu

DziubS

Spoko.. Pogram SK!
PozdrOo
Favorites Server:
GraveLand(Klik):

mardol

a kogo wziąć, chodzi mi o mocnego maga, zeby mial dobry dmg i byl szybki, tylko nie gadajcie skrotami itp bo ich nie rozumie;p dzis zainstalowalem l2 wiec jak mi wyjedziecie skrotami to zabardzo mi to nie pomoze