Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bled

heh to ruscy widze mogliby konkurowac z chinczykami w farme w l2;)
a co do tego ch , to jest dosyc trudne a ta "sciepa" po 1kk boli
Cytatswarm ma CH w Aden a Ruscy maja 49+lvle i C grade  na chwile obecna wolalbym C grade chociaz mam problemy z D 
gz :) c grade mozna zawsze uzbierac a ch nie...

RaMi

naszym celem od razu bylo wyfarmienie na CH, naprawde nie spodziewalismy sie ze konkurencja w bidach na CH bezie tak mala, mowie tutaj o czasach organizacji tego wszystkiego, bo w tym jeszcze udzial bralem, a niestety z przyczyn technicznych nie bralem udzialu czynnego w farmieniu na CH :/ I dalej mam ten problem, i niestety nie wiem czy tutaj moja przygoda z retailem sie nie skonczy :/

xKuraSx

Nie martw sie RaMi, to już drugi raz bedzie :D

Eran

Cytat: Lincral w Maj 01, 2008, 07:29:06 PM
swarm ma CH w Aden a Ruscy maja 49+lvle i C grade :) na chwile obecna wolalbym C grade chociaz mam problemy z D  :oops:

Ruscy to inna bajka jada na shotach nie martwiac sie o kase, ktora jest z bot trainow, my grajac w 100% legit z oplaconymi jednymi kontami mamy duzo ciezej, dlatego wlasnie jest ta roznica leveli my dymalismy questa na windy hill oni koksali, ale spokojnie nadgonimy. Ja tam mam nadzieje ze ruscy pokza w pvp cos wiecej niz tylko przewage w sprzecie  :P
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

Zonk

Eran

Cytat: Zonk w Maj 01, 2008, 11:44:26 PM
Wszystkie CH z Aden i Godd wykupione?

Nie. Poszly 2 ch w dion, 1 w schuttgart i nasze aden.
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

comeback

Cytatswarm ma CH w Aden a Ruscy maja 49+lvle i C grade Smile na chwile obecna wolalbym C grade chociaz mam problemy z D  Embarassed

rotfl @ this, to że mają 1 party na tych levelach to nothing special, my mamy trochę 45+ też (co za problem wbić sph taki lvl?), reszta ruskich ma zblożone do nas levele, dopiero jak  będzie więcej adeny na runku to nam trochę odjadą, zresztą martw się o magicr bo nei macie ani ch, ani sprzętu ani organizacji tym bardziej.
Swarm Member

Luna- 6x HE

Kasjopeja*

Dzisiaj ruscy pokazali, padlo tylko jedno zdanie:

" Ten Ruscy to wiekszy zal niz polaczki na Exi " (c) .........

Jezeli kogos to urazi to sry :)
We are the Swarm...

RycezSzilen12PL

czego sie spodziewaliscie? na lune poszli ci ktorzy nie dali rady na innych serwerach
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Akassha

No to akurat, Ciebie tylko jeszcze brakowalo
  Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

Lincral

Cytat: comeback w Maj 02, 2008, 12:36:47 AM
Cytatswarm ma CH w Aden a Ruscy maja 49+lvle i C grade Smile na chwile obecna wolalbym C grade chociaz mam problemy z D  Embarassed

rotfl @ this, to że mają 1 party na tych levelach to nothing special, my mamy trochę 45+ też (co za problem wbić sph taki lvl?), reszta ruskich ma zblożone do nas levele, dopiero jak  będzie więcej adeny na runku to nam trochę odjadą, zresztą martw się o magicr bo nei macie ani ch, ani sprzętu ani organizacji tym bardziej.
ja sie nie martwie o MagicR przepraszam... malo mi zalezy na tym klanie, szukalem klanu w ktorym bym mogl pograc bo samemu to nudno a TheEmpire nawet nie wystartowalo. A ktory klan jest dobry okaże sie pozniej teraz lepsi = nolifer, gorszy = reallifer. Wiec nie przesadzajcie z tym ze jestescie swietni.

comeback

hehe no dobra neich ci będzie, a do magicr nic nie mam, choćby dlatego że grają legit przynajmniej i moim zdaniem będą lepsi choćby od eartq/tsun/hurri.

CytatUmieść cytat
czego sie spodziewaliscie? na lune poszli ci ktorzy nie dali rady na innych serwerach

hmmm a ci się wydaje że czytasz guru i pozjadałeś wszystkie rozumy, powiedz mi jak ktoś może wyjebać takie exile na teonie które owni epiki od 3 lat, czy ally grające od x lat na którymś z innych serwertów, jest to niewykonalne po prostu, stąd fajnei że od czasu do czasu ncsoft wypuszcza coś świerzego, gdzie przez trochę można się pobić bez herosów, OE S setów i boss jewels i nawet przy trainach i transferach ucieka ci 90% l2excusez:)
Swarm Member

Luna- 6x HE

Lincral

co do tego co kiedys pisalem zmenilem zdanie, widocznie nie przemyslalem tego, masz racje dobrze sie pobawic na nowym serwie i starac sie cos ,,osiagnac" niz byc zawsze w cieniu wielkich juz Ally

bula

comeback

Swarm Member

Luna- 6x HE

cOmboss

hah zazdroszcze wam tej calej dramy!:P gz dudes
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

Akassha

Mysle, ze wszyscy zazdroszcza :?

Hej Kompost :D

cOmboss

w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

Akassha

wow, pamietam to nasze spotkanie na srodku Aden!! :) ahhh :?

DeVa

SWARM

RycezSzilen12PL

JAK BYLO NA AQ CHLOPAKI???!!?
/trzeba jakos temat rozruszac/
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

bula

Cytat: RycezSzilen12PL w Maj 04, 2008, 02:28:43 PM
JAK BYLO NA AQ CHLOPAKI???!!?
/trzeba jakos temat rozruszac/
loldrama ^^ imo dobrze zrobili nie oddajac wojny :D

Akassha

Nie wiem, nie bylo mnie. Real life ftw !!! Ladny zerg ponoc byl :?

DeVa

akassha i rl no niemoge swiat l2 schodzi na psy jeszcze jakby tak varyad napisal ze rl to ide sie powiesic xP
SWARM

Akassha

ehh rozumiesz, dzieci, praca, maz.. trzeba sie tym wszystkim zajac, a varyad tez ma real life!! Na jakies imprezy ciagle chodzi :D