Konkurs Literacki

Zaczęty przez Vigor, Marzec 13, 2008, 08:57:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Który z podanych użytkowników powinien wygrac konkurs?

Ulv
6 (27.3%)
Onegar
6 (27.3%)
Meyko
10 (45.5%)
Antilus
0 (0%)

Głosów w sumie: 21

Ulv

Koszałek Opałek

Cytat: Hermit w Maj 10, 2008, 10:20:05 AM
Tak sobie myślę  czy Meyko nie wygrała dlatego, że jest dziewczyną i modem. ^^

Teorie spiskowe??

A ty na kogo glosowales? Ja na Meyko - dltego, ze jej opowiadanko podobalo mi sie najbardziej.
Ja dobrze napisane, bardzo zabawne i dla mnie najlepsze :P

Przeczytaj po prostu wszystkie opowiadanka.

Zarean

No Meyko miała najlepsze te opowiadanie. Literackie wytłumaczenie naszego bytu w grze i poza nią, ukazanie tego, że w grze da się zatracić jak i przedstawienie jak można się związać z swoim "alter ego", a to wszystko ukazane w prostej otoczce. Cudowne.

Onegar - psychologiczna opowieść, lecz trochę drętwa jak na mnie, niby trzyma klimat, a jednak nie. Trochę musisz popracować jeszcze.

Ulv - Trochę pojechałeś, ale gabaryty od razu zniechęcają do czytania jednak opowiadanie jest ciekawe(i nawet krótkie, w sumie masz same rozmowy tam). Bardzo ładnie zrobione.

Taka moja opinia.

P.S.
Hermit, teorie spiskowe były wcześniej tylko je usunęli ^^ czyżby się czegoś bali?! ;)

Reina

brawa dla uczestnikow, 3 swietne opowiadanka, ciezko bylo sie zdecydowac, Antilusa takie na sile raczej, niekiepskie, ale przy tej konkurencji.. ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Polgara

Meyko na pm prosze o podanie danych adresowych do przesłania nagrody za zdobycie pierwszego miejsca.

Pozostałym osobą Serdel przyzna rangi oraz pochwały.

primabolan

po ogloszeniu wynikow moge powiedziec ze oddalem swoj glos na Meyko oraz pogratulowac zwyciezczyni :) Pozdrawiam
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

serdel

Nagrody - pochwaly + ranga "Literat" zostaly przyznane :)

Hermit

Ja na Ulv-a

Fajne rangi.

Teorie spiskowe... grr....
Muszę brać udział następnym razem.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Vigor

Ja głosu nie oddałem z racji tego że byłem inicjatorem tego konkursu, ale po jego zakończeniu moge powiedzieć iż najbardziej podobało mi się opowiadanie Meyko.

Onegar

No jak by nie patrzeć Meyko zrobiła najciekawsze opowiadania....

Z racji tego, że się uczę dopiero można powiedzieć że to moje początki, wydaje mi się że itak mi dobrze poszło, bo jednak ktoś na mnie zagłosował :)

I miło jest poznać innych zdanie na temat swojej pracy tak, więc dziękuje za konkurs i zabawę...

Ulv

Cytatgabaryty od razu zniechęcają do czytania

nie na tym to polega. mimo gabarytów może byc dobry wstęp, który wciągnie czytelnika. jeśli ktoś miałby glosować na innego, nie czytając wszystkich opowiadań tym bardziej wykluczając je poprzez długość, uważam to za głupotę.

zajebiste mam gwiazdki ^^

Zarean

Nie wiem, twój wstęp mnie jakoś nie wciągnął, bo zapowiadał się na nudny, takie moje odczucie.

Ja czekam na następny konkurs, bo na tą edycję nie miałem czasu.(marzy mi się ranga literata ^^)

Meyko

Chce podziekowac osobom glosujacym na moje opowiadanie. Ciesze sie, ze kilku osobom sie spodobalo. Na przyzslosc proponuje zmiane regulaminu i publikacje opowiadan anonimowo. Aurow znac bedzie tylko organizator konkursu i zwyciezce oglosi sie po zamknieciu glosowania. Moze to zapobiegnie dywagacjom na temat, ze "ktos" tam wygral bo mial okreslona plec i fukcje moda, admina itd.

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Antilus

no coz :P nie udalo mi sie :> ale mimo wszystko sie ciesze :D nie powiem na kogo zaglosowalem ale to juz niewazne :P gratuluje Meyko :> mnie zabraklo czasu i ponownej weny zeby napisac stracone opowiadanie :/ ale za rok tez sproboje i zapisze je w 4 kopiach :P gz all i have fun :) zgadzam sie z zmianami proponowanymi przez Meyko :P
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Meyko

A moze robic konkursy nieco czesciej i z wiekszym wyprzedzeniem? Np na Boze Narodzenie i oglosic go w pazdzierniku?

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Koszałek Opałek

moze i ja sie skusze nastepnym razem ^^