Avast czy Kaspersky?

Zaczęty przez Cralin, Maj 14, 2008, 06:02:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mati_888

0 wirusów ;) Dajcie jescze jakieś CELUJĄCE :P
Abyss x3 :

Matiks - BH

doman18

It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Mati_888

człowieku ty jakiś dziwny jesteś... Po co mam się męczyć O_o
Abyss x3 :

Matiks - BH

fracti

doman18

Cytat: Mati_888 w Maj 17, 2008, 07:52:00 PM
człowieku ty jakiś dziwny jesteś... Po co mam się męczyć O_o
... :bag:... :poklony: ...  :cheers: ... ... :)

[/offtop]
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

eSkel

http://www.free-av.com/
+
http://www.zonealarm.com/

smiga, nic sie nie wysypuje, formatow nie musze robic i to mi wystarcza. ale do transakcji czy innych powazniejszych czynnosci staram sie korzystac z 'czystego' kompa

DIO

zonealarm jest swietny(jak wiesz jak skonfigurowac to nawet antyvir niepotrzebny :D, no i oczywiscie wersja pr0 potrzebna) ale ma male wady, czasem kompletnie uniemozliwia dzialanie starym grom (dark reign mi np po 5 minutach sie wylaczal, po odinstalowaniu ZA wszystko smigalo jak trzeba). wiec jak nie gramy w starocie to ZA jest swietnym narzedziem do zabezpieczneia kompa a jak za sie nie podoba to ja polecam outpost firewall, tez oferuje duze mozliwosci, jedyna wada to sporo wieksze zuzycie pamieci komputera

exoriou

ja na moim firewall outpost mialem taki meksyk ze na pewien serwer L2 za cholere nie moglem wejsc, nawet jak FW byl wylaczony :) zeby zagrac musialem go odinstalowac, do tej pory nie wiem wtf

Falconek

Używam Avasta 5 lat (tyle czasu mam mojego aktualnego PC) i przez ten czas miałem jedną reinstalkę windy - z mojej winy. Nie zwalajcie błędów użytkownika na oprogramowanie.
A Avasta cenię za to, że zajmuje mało zasobów oraz wykrywa, kiedy pracuję w trybie fullscreen (gry) i nie ściąga wtedy update'ów.

Cralin

Neta strzelil mi piorun.Siedze u tatka na kompie z netem z I plusa :/...Wszystko mi sie na kompie popiepszylo....Nie da sie zainstalowac ani avasta ,ani kasperskiego...Proboje usunac avasta ale nie da sie :/ wie ktos co zrobic??Jak bede mial neostrade to dokladniej to opisze.

Mati_888

Bezsprzeczny LOL miesiąca "W neta strzelił mi piorun, nie mogę odinstalować Avasta" xD
Abyss x3 :

Matiks - BH