Glad A grade

Zaczęty przez Kangur08, Maj 18, 2008, 10:35:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SknerusKK

Cytat: Slomek w Maj 19, 2008, 04:42:05 PM
Tallum Heavy + S dual +4 IMO BEST
zwroc uwage ze Kangur08 pyta sie o A grade dualki, tak to chyba kazdy zalozylby talum*dle ^^

bula

jak Tallum*DLE to IC albo Drac set tylko :)

SknerusKK

Cytat: bula w Maj 19, 2008, 05:49:21 PM

nie wiem na jakim serwie grasz, ale na moim szybciej wyexpisz 78/78 niz zlozysz ic/draco seta :P
to niejest topic ogolny o gladzie, tylko o sprzecie a grade dla glada ;)

bula

Cytat: SknerusKK w Maj 19, 2008, 06:21:04 PM
Cytat: bula w Maj 19, 2008, 05:49:21 PM

nie wiem na jakim serwie grasz, ale na moim szybciej wyexpisz 78/78 niz zlozysz ic/draco seta :P
to niejest topic ogolny o gladzie, tylko o sprzecie a grade dla glada ;)
Ale ja nie odnosilem sie do tematu tylko do wypowiedzi Slomka.

Kangur08

Dobrze. Doszedłem do wniosku, że dla mnie bardziej się nada tallum i kesh*kesh. Myślę, że to dobry "set" i chyba najtańszy? o ile się nie mylę. Dzięki za rady.

bula

Cytat: Kangur08 w Maj 19, 2008, 07:39:37 PM
Dobrze. Doszedłem do wniosku, że dla mnie bardziej się nada tallum i kesh*kesh. Myślę, że to dobry "set" i chyba najtańszy? o ile się nie mylę. Dzięki za rady.
to czy najtanszy zalezy juz od twojego serwera ;D

Kangur08

Raczej taniej wychodzi.

AyGo

No to ja wtrace jeszcze swoje 5 groszy:P Gran rowniez na Abyssie tylko na 3x:) Moj eq na lvlu 63 wyglada nastepujaco: Tallum Heavy set, Kesh*Kesh+4, +3str/-3con +2str/-2dex. Dyze zalozylem z powodu takiego, iz +4 lub +5str kosztem -4con lub -5 con to za duze oslabienie, nie sprawdza sie, ciezko sie expi, stuny wchodza jak noz w maslo, zdecydowanie mniej hp/cp, a przy takim zestawie jak ja mam reuse skilli nie obnizylo sie praktycznie wcale, spadek atack speeda nie jest zauwazalny nawet przy takim bonusie od seta i duali wiec nie mam problemow juz ze stunami, nie narzekam na zbytnie braki w hp/cp, nie jestem za wolny i dobrze sie czuje:P
AyGo

Kangur08

Dobre eq jak na 63 :P Może ktoś mógł by sie wypowiedzieć na temat dyesow?

bula

+5str-5con imo albo jak newmateusz

Zovi

Ja mam +4STR -4CON i +2DEX -3CON, i na 75 lvl'u mam ponad 4k HP i ponad 3.5CP :wink:
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

pigulec

Ja polecam Talluma Heavy i chyba Damascus*Keshenberk (chyba te dają te 25% hp) i jakiąś yakse na stunowanie. Dyes to +4str -4con. Masz wtedy sporo HP i niezły att spd. Przynajmniej mnie taki bulid odpowiada. :P

Kostek(...)

kesh*kesh+tallum hvy = wiekszy atk speed=wiecej hitow=wieksza szansa na krytyka :D

TruTherion

Lepiej mieć więcej HP bo inaczej możesz nie mieć czasu na tą wiązankę skilli.

Kangur08

Tylko dualki kesh*dama raczej do talluma nie pasują bo sie nie wykorzystuje atutu połączenia kesh*kesh tallum. Czyli z kesh*dama lepiej by pasił maj. Dużo hp i defa, ale wolne się bije :/ Dlatego wkońcu się zdecydowałem na kesh*kesh tallum. Tylko nad dyes sie zastanawiam. +5str/-5con troche za duży ubytek na hp/cp. Taki myk raczej z S grade dualkiem ale to odleeeeeeegła przyszłość.

TruTherion

MJ ma boskie 3% więcej p. defa od Talluma.

Kangur08

A co powiecie na dye +4str/-4dex? tallum + dual kesh +4 uzupełniają atk speed i sie zaoszczędza na con.

TruTherion

Eee nie. Za wolny będziesz.

poorchava

imo kesh*kesh+4 i tallum hvy. Atk.spd decyduje o cooldownach skilli fizycznych a glad jest właśnie sztandarowym przykładem klasy spamującej skillami. Musi nawalać szybko i tyle :)

Scorpion

Jak sie nastawiasz pod pvp, to -5dex +5str, tallum +dama/kash i jest fajnie(glady z -con i kesh/kesh moga nam naskoczyć).

CytatJa mam +4STR -4CON i +2DEX -3CON, i na 75 lvl'u mam ponad 4k HP i ponad 3.5CP
Dlatego taki build jest słaby- ja w setupie który podałem mam 8,3k hp i 4k cp.IMO ok 12% attack speeda więcej nie rekompensuje tego.
...

SknerusKK

odejmij od tego buffy to bedziesz mi 5698 hp i 3994 cp ;) (na 75 lvlu)

12% atk speeda wiecej to 12% szybszy reuse skilli :P

Scorpion

Kto chodzi bez buffow na 75 lvlu?
A 12% to straszna roznica- reuse takiego banana z np 6 sekund spadnie do ok 5,3 sekundy-naprawde uber^^
...

TruTherion

Wiesz Scorpion on podał po prostu swoje statystyki bez buffów...

Co do atc speeda to na jednym skillu różnica jest mała, ale na całej seri ataków już widać różnicę.

Zychu

Moim zdaniem Maj Heavy, Dual Dama i dye +5 STR -5 CON, dex nam gówno da a plus do p.atk i krytyków ze skilli powinien być zauważalny.

SknerusKK

jesli chodzi ci o obrazenie ze skilli to roznicy prawie nie zauwazysz, ale bedzie wieksza szansa na krytyk ze skilla :P