Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kasjopeja*

dobry priv (l2s) > smieszna Luna.

1. nie ma takiego klimatu jak na privach, flame na privach > lolguru ...
2. ogolnie latwiej sie gra na retku, boty napedzaja rynek.
3. jedyna zaleta retka to chyba tylko to ze wszystko dziala poprawnie, nie ma lagow.

kum(cos tam) ogarnij sie, kazdy ma prawo do wypowiadania sie na dany temat.
We are the Swarm...

comeback

Cytatuwazaj bo sie zaplujesz na smierc  ROTFL
uważaj bo ci się licznik epxa przekręci jak będziesz tak szybko levelował :D

Cytatwidze ze QQ sie zaczelo na dobre... idac na lune chyba byles swiadomy ze bedzie to bot land wiec nie wiem czemu placzesz...
chesz retaila bez botow idz na ktorys z death serwerow....

Cytata tak naprawdę to dobry priw pod prawie każdym względem jest lepszy od lolretaila.

hmmm nie wiem gdzie ty widzisz płakanie i qq. Czyste stwierdzenie faktu że serwer na którym gra 4k+ ludzi i masa ogarniętych klanów> serwer gdzie gra kilkuset ludzi, kilka ogarniętych klanów. Inna sprawa że dobrych priwów już nie ma i raczej nie będzie moim zdaniem stąd luna jeśli grać dalej w l2. Co do botów to raczej chodzi o proporcje w których wystepują na lunie w stosunku do żywych graczy nie o sam fakt.

Cytathttp://www.azuregaming.net/ idz na swojego uber priva "bez" botow i skoncz plakac
po co tu w ogole zaczynaliscie  skoro privy sa takie zaje***
no chyba ze lubicie sie pozalic na forum ze na retailu sa same boty i zerg klany, jezeli tak to spoko milego QQ

ale ty masz zryty łeb dziecko. ofc sl2 w okresie świetnosci było zdecydowanie lepsze niż luna aktualnie.

a i nei napisałeś jeszcze czemu poddaliście wara.
Swarm Member

Luna- 6x HE

DeVa

Cytat: kumbamk w Maj 26, 2008, 10:16:02 AM
http://www.azuregaming.net/ idz na swojego uber priva "bez" botow i skoncz plakac
no chyba ze lubicie sie pozalic na forum ze na retailu sa same boty i zerg klany, jezeli tak to spoko milego QQ
zalimy sie na forum oh ups przynajmniej nielizemy dupy ruskom i nasz sws nieposzczal winda i pali wroty LOLMAGICR
SWARM

Kasjopeja*

We are the Swarm...

Kard

Cytat: comeback w Maj 26, 2008, 10:22:17 AM
Cytatuwazaj bo sie zaplujesz na smierc  ROTFL
uważaj bo ci się licznik epxa przekręci jak będziesz tak szybko levelował :D
tobie juz dawno sie przekrecil, a po jakosci twoich wypowiedzi i jadzie z nich plynacym widze, ze nie tylko expa ci sie przekręcił :)

Cytat: Kasjopeja* w Maj 26, 2008, 10:21:02 AM
dobry priv (l2s) > smieszna Luna.

1. nie ma takiego klimatu jak na privach, flame na privach > lolguru ...
2. ogolnie latwiej sie gra na retku, boty napedzaja rynek.
3. jedyna zaleta retka to chyba tylko to ze wszystko dziala poprawnie, nie ma lagow.

kum(cos tam) ogarnij sie, kazdy ma prawo do wypowiadania sie na dany temat.

1. klimat samemu sie tworzy, a skoro to flame jest dla ciebie wyznacznikiem tego klimatu to coz wspolczuje
2. to prawda to boty reguluja rynek, wystarczy nauczyc sie to wykorzystywac, ale tu przynajmniej GM nie rozdaja znajomym przemiotow, a czy latwiej? hmm... dla wielu i tak za ciezko :)
3. jeszcze moze to ze rano sie budzisz (lub kladziesz spac) i jestes pewna, ze nadal bedzie serwer i nadal na nim bedzie twoja postac i  bedziesz grac gdy bedziesz miala na to ochote, a nie gdy laskawie wlacza serwer, ponadto sie zalogujesz nawet gdy serwer bedzie heavy :)

Co do ,,ogarniania się" kazdemu radzisz by to zrobil, a moze najlepiej zacznij od siebie i daj dobry przykład  :P
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

kumbamk

Cytat: DeVa w Maj 26, 2008, 11:00:16 AM
http://www.azuregaming.net/ idz na swojego uber priva "bez" botow i skoncz plakac
zalimy sie na forum oh ups przynajmniej nielizemy dupy ruskom i nasz sws nieposzczal winda i pali wroty LOLMAGICR
za 2 tygodnie bedziecie musieli lizeac dupe dla calego serwera zeby przeszkodzic w zdobyciu zamku wiec wstrzymaj sie chwilke z tymi slowami

Abruzzi

Cytat: kumbamk w Maj 26, 2008, 11:12:54 AM
Cytat: DeVa w Maj 26, 2008, 11:00:16 AM
za 2 tygodnie bedziecie musieli lizeac dupe dla calego serwera zeby przeszkodzic w zdobyciu zamku wiec wstrzymaj sie chwilke z tymi slowami

LACZYCIE SIE JESZCZE Z HURAGANAMI TSUNAMI I TYM ICH 3 KLANEM?!

//odbanowany! :*
born different.

kumbamk

to raczej was czeka
na chwile obecna jednym problemem zeby zdobyc zamek sa guardy a nie wy
guardy>>magicr + tribunal >>> swarm imperium
tak btw nie ma to jak nazywac czyjes niepowodzenie swoim zwycieztwem :)

wozz

Niezlym trzeba byc frajerem zeby zrobic topic na l2blah o tym co swarm pisze na innym forum  :D
Lepiej wracajcie do lizania dupy ruskom bo flame na forach wam slabo wychodzi  :oops:

kumbamk

bo ja gram w l2 a nie we flame
to nie ja zrobilem sobie kolko wzajemnej adoracji na tym forum jak to zrobil swarm
jakby sie cofnac pare stron mozna wyczytac jak swarm smieje sie z innych klanow z privow piszac ze sa non factorami
na blahu pojechali po swarmie ze sa non factorami to swarm zaspamowal to forum podobnymi tekstami
hipokryzja ftw

wozz

Cytat: kumbamk w Maj 26, 2008, 11:36:17 AM
xD Najpierw robisz glupi topic na l2guru, a potem mowisz ze nie flamujesz. "Hipokryci" - przyganiał kociol garnkowi.

Kasjopeja*

We are the Swarm...

kumbamk

Cytat: wozz w Maj 26, 2008, 11:41:30 AM
Cytat: kumbamk w Maj 26, 2008, 11:36:17 AM
xD Najpierw robisz glupi topic na l2guru, a potem mowisz ze nie flamujesz. "Hipokryci" - przyganiał kociol garnkowi.
gdzie widzisz flame??? zostawiłem temat do dyskusji bez jakiegokolwiek komentarza wiec o co Ci chodzi ?
dopiero teraz dodalem posta ktory mozna nazwac flamem chociaz nim nie jest

Saraphim

O kurcze wlasnie zobaczylem forum na l2blah.Przynajmniej se poczytam co tu jest popisane w miedzyczasie :).

Saraphim

xs1nx

Cytat: insane69stfu botter yo!

LIES! 100% leg0t since 1998.

QQ MagicR, QQ Swarm, QQ.

Sorry ale nawet ja jestem w stanie stwierdzic ze Swarm > MagicR lol ;d

Szkoda ze chlopaki ( i akaasha!) zrobili wokol siebie glupia i wcale nie potrzebna otoczke ze sa legit itp. , zupelny bezsens. Predzej czy pozniej sami bedziecie sie z tego smiali ; D

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

RycezSzilen12PL

rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Saraphim

Gram tyle lat w l2 i nie wiedzialem o takim forum nic ^^.
Nawet Ridah tu postuje ~~

Falconek

Cytat: Saraphim w Maj 26, 2008, 02:11:56 PM

człowiek uczy się całe życie..

l2.com.pl > blah :P:P

Saraphim

Cytat: Falconek w Maj 26, 2008, 02:29:36 PM
Cytat: Saraphim w Maj 26, 2008, 02:11:56 PM

człowiek uczy się całe życie..

l2.com.pl > blah :P:P

Right ~~

montezuma

Cytat: Saraphim w Maj 26, 2008, 11:59:30 AM
O kurcze wlasnie zobaczylem forum na l2blah.Przynajmniej se poczytam co tu jest popisane w miedzyczasie :).
lol a ty tu skad? uciekaj spamerze :)
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Saraphim

Cytat: montezuma w Maj 26, 2008, 02:36:52 PM
Cytat: Saraphim w Maj 26, 2008, 11:59:30 AM
lol a ty tu skad? uciekaj spamerze :)

Me spammer no wayz :O

comeback

Swarm Member

Luna- 6x HE