Sprzet dla ee

Zaczęty przez Barabash, Kwiecień 12, 2008, 10:33:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Barabash

Witam w jakim sprzecie ee bedzie lepiej oddnawial sobie mp? W obu przypadkach bedzie gl siedzial, wiec nie bedzie duzo biegania.

Mys sword+acc +bw robe +invo+accum3(maly bonus do regeneracji z seta),
Czy gl liczyc na odnowe mp poprzez invo czyli tallum robe+ mys swor+ acc+ 4wit-4men+accum3, wiadomo wiekszy c speed tym szybciej invo sie bedzie oddawiac czyli tym wiecej mp.

Oba sprzety sa gl pod pve(gl party, bez solo)

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Barabash

Sprawdzalem, ale mi chodzi jak to wyglada w praktyce bowiem roznica z setow i dye miedzy pierwszym a drugim zestawem to jest ok 1mp ^^ na  tick:P

Hermit

No i tak jest niestety.
Jeżeli grasz na ratach 5x+ to różnicy nie widać.
Jeżeli grasz na retailu to różnica jest taka o na tle godzin.

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Barabash

Gram na offie wiec radzisz wziąć bw?

Akassha

Nie gralam na ct1 EE, gralam na c5. Im wiekszy casting speed tym lepiej. Tylko powiedz mi liczysz tylko na Invocation? W opisie EE, na tym forum wyczytalam, ze ma reuse 15 min ;o
EE to jest machina do robienia many, rzucasz clarity i jedziesz z rechargem na samego siebie, oczywiscie na poczatku to malo daje, z biegiem lvl, bedziesz szybciej i wiecej przywracal sobie many.

B grade - BW Robe,
A grade DC Robe,
Tallum ma mniej P. Def nie oplaca sie inwestowac w to. Lepiej od razu inwestowac w cos lepszego i starczy Ci DC Robe do konca gry.

Dye to wiadomo na +wit, ale to juz bylo pisane w opisie EE, post jest przyklejony na tym forum. 
  Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

coshoo

Invication ma stały reuse 15 min i niczym tego nie zmienisz. Od IL żaden recharger nie może być rechargowany.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

jaro146

Cytat: Akassha w Kwiecień 12, 2008, 02:35:10 PM
Nie gralam na ct1 EE, gralam na c5. Im wiekszy casting speed tym lepiej. Tylko powiedz mi liczysz tylko na Invocation? W opisie EE, na tym forum wyczytalam, ze ma reuse 15 min ;o
EE to jest machina do robienia many, rzucasz clarity i jedziesz z rechargem na samego siebie, oczywiscie na poczatku to malo daje, z biegiem lvl, bedziesz szybciej i wiecej przywracal sobie many.

B grade - BW Robe,
A grade DC Robe,
Tallum ma mniej P. Def nie oplaca sie inwestowac w to. Lepiej od razu inwestowac w cos lepszego i starczy Ci DC Robe do konca gry.

Dye to wiadomo na +wit, ale to juz bylo pisane w opisie EE, post jest przyklejony na tym forum. 

Od CT1 (chyba!) SE/EE nie moga sami siebie rechergowac ;]

P.S
Ajjj Coshoo mnie uprzedziles :D

Akassha

Moze ja sie moge mylic, nie odrobilam lekcji jeszcze z ct1, ale zawsze sie czegos moge od Was nauczyc :?
Takze no zdziwilo mnie to, ze nie moze siebie samego rechargowac, troche tak do pupy :P
  Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

Kll

Cytat: Akassha w Kwiecień 12, 2008, 03:03:59 PM
Moze ja sie moge mylic, nie odrobilam lekcji jeszcze z ct1, ale zawsze sie czegos moge od Was nauczyc :?
Takze no zdziwilo mnie to, ze nie moze siebie samego rechargowac, troche tak do pupy :P
Nie tyle  od ct1 co od interlude nie mozna rechargowac rechargera.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

TruTherion

Skoro idziesz na pve to weź to co ma najwięcej MP. Różnice w odnowie many są niewielkie. Jak już chcesz się bawić to na A MJ robe, na B BW - bo więcej many.

fedur

chrum... chrum... chrum... górnik... chrum chrum chrum...

TruTherion

Nie spojrzałem na datę :P.

Solar

EE sam to nie maszyna do robienia many ale ee i sws to już mała manufaktura XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926